PiPoLiNiO 790 Opublikowano 26 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 Jak Naingolan? W 19 był kozak, teraz widziałem, że ostro spadły statystyki... Ja mam Zielińskiego na ławce. Miałem też Piątka, ale dziś poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 (edytowane) Wpadły jakies dzbany z anglii za division to nawet uzbieralo sie kolo 50k. Nawet nie pamiętam kto ale dobre ekrany po 83-84 overala. Poszli od ręki. Na środku nikogo nie mialem no i NEINgolan kupiony za 18k. Szpakowski w trakcie meczu często podkreśla jego kreowanie akcji wiec chyba jest dobry. W ogóle podoba mi sie to ze można właśnie tymi kreatorami więcej pograc, podac, kiwnac bez mielenia gałek jak w fifa street. Kurła nocke zaraz mam a bym poszpilał bo wciąga. @Yakubu znajde im tam miejsce. Ale póki co murzynki xD Edytowane 26 września 2019 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 o Murielu słyszałem same dobre rzeczy :] klasyczny fifowy napadzior, dać mu prostopadłą to każda jego :p Kobik co do tych kreatorów to jest jedna takta pod krzyżakiem że twój defensywny pomocnik wchodzi w środek linii obrony (!) i tam zaczyna rozgrywać, wzięte z rl meczów jak nic skład robię jutro, zobaczę po ile będą chodziły OTWy które chcę (Pepe, Wan Bissaka, Joelinton, Maguire) a jak będzie za drogo to zaczynam od bundes z Lewym na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 @nero2082 znaczy mi chodzi o gameplayowe aspekty. Przyjemniej sie gra. Czuć, że są potrzebni na boisku. Przynajmniej ja mam takie odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 no te wszystkie słupy typu Kroos, Busquets, James itp. fajnie jakby się do czegoś nadawały bo pace 45 to aż strach dotykać ale też zauważyłem że obrońcy mają dużo spudłowanych podań (dużo podaję z R1+x bo szybciej dociera) a tutaj nagle te same zagrania gwaranty z 19stki już nie przechodzą...i to jest fajne bo bym ciągle grał schematami sprzed 5 lat :p na pewno R1+/\ rozrzucane na skrzydło jest nadal potężne, no i to latanie strafe z L1 na boki i do tyłu żeby wyciągnąć obrońcę trzeba używać na potęgę (dobre na skrzydle, przed polem karnym, wszędzie) bo jest OP natomiast jak znajdziecie jakiś sposób na gola z główki albo z rożnego to dajcie znać :] na razie najtrudniejszy manewr w grze jak dla mnie ; wolej Payetem już wszedł , a główka może z raz i to fartem Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 Kiedy najlepiej sprzedać zawodników z ovr 86-88 ale niegrywalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 26 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 A kto z 86-88 jest niegrywalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 Pique, Thiago z Bayernu, Isco też taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 26 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 Raczej kwestia tego jak kto gra i z jakim ustawieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REC 1 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 10 godzin temu, adasiulko napisał: Kiedy najlepiej sprzedać zawodników z ovr 86-88 ale niegrywalnych? Na początku przeważnie około 1 października najwyższe ceny są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 13 minut temu, REC napisał: Na początku przeważnie około 1 października najwyższe ceny są. Ok dzięki za podpowiedź. Tak zrobię, a Thiago poczekam do ogłoszenia jaki będzie player of month z Bundesligi, jak wygra Lewy to będzie potrzebny do sbc więc cena może trochę podskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Moje pierwsze podejście w życiu w FUT i głupi poszedłem na start w angielską Premier League...Żeby tam coś mieć sensownego to trzeba być zamożnym człowiekiem W sumie mam złotych zawodników i zgranie na 100% ale ovr maks 79. Oczywiście w Premier League, nawet moi zawodnicy mają w miarę statystyki ale kupno kogoś lepszego to wyczyn.Mam 31k golda ale za tyle kupię maks 2zawodnikow...Chyba przejdę na lige hiszpańską bo za tą kasę co mam złożę cały zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 za to 30k możesz porobić po kolei wszystkie możliwe SBC, polecam bo gwarantuję ze wyjdziesz na plus jeśli zrobisz je wszystkie (z naciskiem na te ostatnie, hybrid nations i hybrid leagues) ja od SBC zaczynam fifkę zawsze, potem te wyzwania drożeją i lepiej się zabrać za to szybko. gotowce masz na futbin.com, ale uważaj na pricefixy całych drużyn i pojedynczych graczy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 27 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Dziś do świrów dołączyli zwykli gracze, od razu widać mega spadek jakości przeciwników. Tak jak do tej pory 2 mecze wygrane pod rząd to max, tak teraz ciąg meczy i wyniki po 8:1... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 To jak dobrze gra sie w defensywie to aż serduszko rośnie. Póki co najlepsza Fifa tej generacji. Po demku tego nie stwierdziłem. Jak tracę bramki to z wlasnej nie uwagi głównie. Świetna kontrola nad grajkami z LT. No bajka. Jak wpadają lepy finezyjne Batonellim to morda sama sie cieszy. Nadal sa wylewy, bramkarze ich animacje nadają sie do kibla ale w ogólnym rozrachunku po prostu czerpie frajde z samego grania. Juz nie pamiętam kiedy ostatnio mialem motyw "a jeszcze jeden meczyk" Sklad Narkomanów zasilił Bonaventura, Asamoah z jakiejś lipnej paczki oraz Lazaro. Takimi trampkarzami mi styka fajnie pykac. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 (edytowane) Pierwszy mecz jakimiś silverami/słabymi goldami i takie coś siadło, ja pier... bramka sezonu w pierwszym meczu. https://www.youtube.com/watch?v=sV2KvNnlO7Y Edytowane 27 września 2019 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Musisz pogrzebać w ustawieniach prywatności, bo nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Zapomniałem że z PS4 mam ustawione na prywatne uploady Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 no cze pisałem coś że warto robić SBC? KDB wyleciał z sbc hybrid leagues, z rare players packa..tak grubego początku fifki nie miałem nigdy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 28 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Dlaczego Dybala kosztuje 98 tyś, ma overall 88,a po 60 minutach nie ma siły biegać? Może mi ktoś wyjaśnić skąd ta cena i ocena? Bo czuje się oszukany Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 579 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Jak się prezentują uliczne meczyki i tworzenie awatara? Poproszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 28 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Temat pomyliłeś kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 30 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Dziś z nagród za Squad Battle i paczek za preorder, ponad 200 tys coinsów wpadło. + jeszcze De Light z OTW, ale poczekam aż dostanie jakąś kartę tygodnia, bo teraz tylko 50 tys kosztuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 No ja w Squad Battles, utrzymałem się tylko na Elite 3, mało brakowało i bym nie spadł z elite 2...Niestety grałem cienkim składem i nie mogłem być wyżej. Fajnie bo z paczki jednej wypadł mi BRANDT - zawsze na handel. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 No ja wbiłem tylko G1 wczoraj na szybko i z paczek SB jakieś 300k, Sterling, Ben Yedder OTW i 82IF z angielskiej ligi, jestem ustawiony na handlowanie lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi