Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nie no, u mnie aktualizacja coś namieszała z tym gameplayem. Zrobiłem restart konsoli, uruchomiłem grę i jest tragedia z tempem i fizyką...Pozostaje reinstall i teraz pytanie. Jeśli usunę grę i dane gry to postępy FUT są na serwerach i nie stracę postępu? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Tak. Zresztą usuń samą grę, a zostaw save. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Tak. Zresztą usuń samą grę, a zostaw save. Zawsze lepiej usunąć dane na wypadek jakby jakimś cudem przestawiły mi się suwaki po update.Ale na pewno postępy są na serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nie, wyparuje ci całą kase z konta jak usuniesz grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Bluber, bądź w końcu poważny Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nic Ci nie usunie. Boże, ile Ty masz lat? Nie słuchaj trola który Cię wkręca. Przecież logujesz się też pewnie na Companion albo webapp i masz tam wszystko normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nic Ci nie usunie. Boże, ile Ty masz lat? Nie słuchaj trola który Cię wkręca. Przecież logujesz się też pewnie na Companion albo webapp i masz tam wszystko normalnie. Edytowalem, jak doczytałem co on tam napisał.Nie korzystam z tych apek a to mój pierwszy FUT w życiu. Zawsze trzymałem się z dala od tego trybu. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nic Ci raczej nie da usuwanie i reinstalowanie gry. Panowie co grają Ligue 1, Thiago Silva nie jest za wolny na CB? Czy boostujecie go kartą Shadow. I kogo macie na LW? Neymar po za zasięgiem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Ja gram 4-4-2A wiec Thiago dobrze ogarnia na obronie.Na lewym skrzydle też bym chciał mieć Naymar ale raczej zawsze będzie poza zasięgiem. U siebie na LP mam Atal, daje radę. Co do tempa gry jak i samego gameplayu, to różnie z tym jest po aktualizacji. Na YT widać, że wiara podobnie jak ja, ma tempo i fizykę zwaloną i wszystko zasuwa jak szalone a zawodnicy nie maja ciężaru. Animacje u nich też wyglądają kiepsko. No nic, usunąłem grę i jutro będę instalować z nadzieją, że wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 759 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 dobre LW ligue1 to IFy Atal albo Ninga, obaj robią krzywdę i cośtam strzelą czasem, lepsi niż Felipe Anderson który mi zepsuł cały skład i musiałem iść w Martiala w kolejnej fifce z rzędu a chciałem nowe twarze tym razem, nie udało się :] gameplay niby poprawili te wypluwanie bramkarzy, ale gole zdu.py wpadają mniej tylko dlatego że kombinuję z taktykami żeby wyeliminować tracone bramki z kontry - no to teraz dałem taktę drop back, depth na 1 i cała drużyna siedzi w polu karnym, 3 z przodu stay forward - i nikt nie skontruje ;p i to ja czekam na L1+/\ na Martiala/Saint Maximina...śmieszne jak to mi poprawiło wyniki nagle Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Tez macie w ustawieniach sterowania strzelanie na ręczne? I jest na szaro, nie idzie tego zmienić. Tak samo nie mogę włączyć/wyłączyć precyzyjnego wykończenia i ikony przełączania obrońcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 759 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 (edytowane) @bartiz - chyba złapałeś nieciekawego buga, na reddit trochę o tym pisali ale fixa nie znam co do serwerów, sprawdziłem z ciekawości jak to wygląda o 7 rano - zero lagów miód malina, łątwo poznać bo przełączanie w musach trwa błyskawicznie, wszystko chodzi praktycznie jak offline i można pograć sensownie, porównanie z zalagowanymi serwerami (co trwa od soboty) to niebo i ziemia. od razu podreperowałem punkty w division rivals i czekam na nagrody o 9tej :] Edytowane 3 października 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Czytałem że to jest tylko visual bug, w sumie strzały mi siedzą na manualu jakby było to bym nic nie trafił. Jak to jest z tym fitnessem? To jest bug ze mamy non stop pasek do pełna nawet jak wartość pokazuje np 75? Czy zaczyna od całego paska ale szybciej spada jak jest niższa wartość? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Nie trzeba dawac fitnessu narazie bo jest jakis blad i w grze wszyscy pilkarze maja max kondycje, nawet mimo tego ze na karcie wygladaja na zmeczonych. Nie naprawili tego tym nowym patchem. No ja pyerdole jak mi nic nie leci w tym roku z paczek. Sprzedalem wszystkich w piz,du i sie zaladowalem inwestycjami zeby cos zarobic jak nie bede gral ligi weekendowej. Na przyszyly tydzien powinien Neymar wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 3 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Jesteś pewien? Ja mam mocne wrażenie, że zmęczonym dużo szybciej leci pasek w meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Nie wiem gdzie tam kolos ma zmiane tempa ale ok. Z tego co widze to znerfili finezyjne. Chuynia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 3 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Jest kolejna aktualizacja na xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 mam taki sklad https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=kj8l865WnRq2T:FFA20PCC Lacazette własnie poszedł na listę transferów, prawdopodobnie wymienię na G.Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 W dziesięciu grasz? Niezły z ciebie wariacik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Nie wiem gdzie tam kolos ma zmiane tempa ale ok. Z tego co widze to znerfili finezyjne. Chuynia. Może to przez ten bug z kondycją i dlatego każdy zawodnik lata po boisku jakby miał lokówkę w tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 4 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 4 mecze fut champions, 3 porażki 1 wyrzucenie z serwera. Czyli komplet porażek. Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Nie wiem jak te dzieci z ADHD to robią że atakują całym teamem i zamykają mnie przed własnym polem karnym, jak zamek w hokeju. Potem podania jakieś triki przekładanki i finezyjny pod okno. Piękna gra. 6-5 bilans jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Jeszcze tylko do zbierać jakieś 2mln. i można zabrać się za uzupełnienie składu od Neymar na lewym skrzydle oraz Mbapeé Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Di Maria to dla mnie dramat. W ogóle nie czuć jego pace, odpychają go jak dziecko i strzał też ma z dupy. Też poszedłem w Ligue 1 i jestem yebany przez składy z youtuba jak ta lala. Trzeba było robic typikala z Pukkim, Jakimś Promesem i tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Mnie tam di maria gra się dobrze. Jest szybki i robi robotę na skrzydle, a nawet zdarza mu się gola strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi