bartiz 1 613 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Tylko Ty piszesz o jego wersji baby, ja chcę tą pośrednią. Bo faktycznie, grałem przeciwko baby i też go niszczyłem. Ale może przeciwnik był słaby po prostu. Czasem trafiam na skład messi, cr, aguero scream + 2 ikony, a gość nie ogarnia podań nawet On pewnie ogarnia tylko EA mu nie pozwala celnie podawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 pierwsze fut champions gralem. wbilem upragniony gold 3 z bilansem 14-10 a potem 6 porazek z rzedu. obrzydliwa gra, jeden mecz fajny wyrownany w nastepnym podaje do jego napastnikow i typ strzela 5 bramek w pierwszej polowie. jego obroncy odbieraja pilke po 0,1 sekundy od przyjecia. ehhh, dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 3 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Ja kolejny raz Silver 1. No ni cholera nie mogę się przebić do Golda. Jestem obs rany lamus... Wchodzą mi angielskie składy z tempem 90 kilka i jest dupa jak ktoś nimi dobrze gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 3 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 W tym tygodniu powinny być karty Road to the final. Oby było coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 W bilem Silver 2 i mam jeszcze 8 meczy, ale nawet nie chce mi się tego tykać, 2 tygodnie podrząd w WL trochę mi dało nie smak Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 kolejne Gold 1, było przyjemnie w niedzielę, jakby mniej lagów to wpadł duży streak ragequitów czyichś, niektórzy wychodzili po 1-0, nie rozumiem tego ale ok ;] no i nie widziałem (w niedzielę) jakichś przekoksowanych składów, zazwyczaj angielski standard albo serie a, to w rivals w ciągu tygodnia były przekoksowane składy a tu nic ale na nagrody to ja nie liczę, w poprzednim tygodniu się nastawiałem na Mbappe a wpadł jakiś szrot 81 82 OTW De Ligta puściłem bo raczej nie będzie miał upgrade pace do 70+ to nie wygryzłby mi ze składu Koulibalyego ani tym bardziej Ramosa (świetny jest, mam spokój z tyłu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) Squad Battles Gold 2 (nawet nie starałem się, leciutko wpada 2300pkt jak 85-Traore kilka skillow zarzuci i zostawia cpu z tylu prędkością z paczek nic ciekawego ale było wyjście, 88-David Silva wiec nie mam co narzekać, z 40k+ na plusie wychodzi za wszystko Edytowane 4 listopada 2019 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) ze Squad Battles wleciał Umtiti 86, zawsze jakiś przychód no i teraz z mega packa za jakieśtam zadanie scream SBC - CL Eriksen 88 i jeszcze Davinson Sanchez. fart jest żeby to jeszcze było warte tyle ile waga tej karty to by było spoko, te Champions League karty zostawiam na później, mogą być jakieś zadania np. jutro/pojutrze w związku z kolejką CL no i być może będzie jakieś RTTF i SBC z tym związane to CL karty mogą być chodliwe myk z otwieraniem paczek/nagród mam taki że otwieram je równo o godzinie o której się pojawiają Squad Battles - niedziela 1 w nocy, to tak 1:05 otworzyć od razu WL i Rivals - czwartek równo o 9 tak jakby lepsze rzeczy dropuje wtedy mi, tak sobie teoretyzuję że wtedy jest droprate najlepszy a potem przesuwają suwak na "ch.ujnie" i nic nie wyleci, WL otworzyłem około 12stej i same śmieci tam były, zobaczymy w tym tygodniu jak to wyjdzie Edytowane 4 listopada 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Otwieram zawsze punkt wydanie nagród, i Twoja teoria niestety nie działa. Ja kończę robić Politano. Idealna karta do drużyny z serie A. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 A mnie dziś za SB wyleciał Paul Pogba i karty za 45k plus 15k waluty. Paczki otwierałem o 7rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) @pipol ten Politano to niezły grind, ja nie mam składu serie a żeby do tego usiąść, chyba że zacznę projekt Team CR7 i będę potrzebował chemię do niego na skrzydłach.. @ kolos - gratki to już gruby traf pamiętasz z jakiej paczki wyleciało? mi głownie z mega packów albo rare players packów coś sensownego leci, z tych niższych wartością to już niezbyt Edytowane 4 listopada 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Też myślałem, że będzie ciężko, ale raz na przykład trafiłem na typa który też to robił i sobie wbijaliśmy gol za gol Ale fakt, że trochę meczów trzeba zagrać, ale w każdym meczu strzelisz 5 goli i jakoś leci. W sumie jeszcze 3-4 mecze i będę miał kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 @ kolos - gratki to już gruby traf pamiętasz z jakiej paczki wyleciało? mi głownie z mega packów albo rare players packów coś sensownego leci, z tych niższych wartością to już niezbyt Dzięki Na 90% z Mega Paki. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 4 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Ogólnie jest chyba jakaś zależność. Ikony miałem 2 do tej pory i to z mega paki za każdym razem. Ogólnie w tym roku najlepsze karty też mega paka. A już mega paka rzadkich jest padaka. Największa żenada jest gdy otwierasz paczkę ultimate, a tam nawet ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) Poskładałem klip z weekendu, Adama dawał rady W tej edycji chyba nie strzele lepszej brameczki niz tej co jest na 1:50 Edytowane 5 listopada 2019 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 5 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Politano zdobyty. Ciśnie jak by miał motorek w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 5 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Zauważyłem inną zależność, otwierając paczki na telefonie mam dużo lepsze trafy niż na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 też tak mam czasami, tylko te opening mało klimatyczne :p najwięcej zależy od ustawionego droprate i tak im większy event (scream, futmas itd.) tym gorzej bo nie mogą "rozdać" za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 5 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 No przeżyję jakoś brak klimatu jak da ikonę za 3 mln Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 ikona to mi dropnęła ostatnio jakieś 2 fify temu (Laudrup), ktoś na reddit wyliczył droprate dla ikon i to jest poniżej 0,1% :p @labtec - zrobiłeś smaka na tego meta kota Traore, na szczęście rzadko go spotykam w WL, na supersuba by się nadał na pewno ; moim nemesis na WL były 2 karty - IF Gomez i scream Bernard, zrobiły mi dużo krzywdy :p i myślę też nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 5 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ja miałem Deco w 18 i Maradona w 19. Nie chciałbym aby 20 była jakaś gorszą Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 6 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 No i Lukaku dostał kartę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 z paczek za champions nic, ale za rivals wpadl Son 580k wpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 7 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 U mnie bieda z nagród, ale wyprzedałem ławkę i wszedł on, cały na biało... Dobra, otw Lukaku to jest jednak żadna inwestycja. Sprzedaje i biorę zwykłego informa, bo pewnie kolejnego dostanie za x miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 to nie koniec, zrobilem sbc z liga mistrzow i z paczki z dwoma pilkarzami wyskoczyl niewymienny hazard :) troche kombinacji z pozycjami i zlozylem cos takiego (formacja meczowa) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi