PiPoLiNiO 761 Opublikowano 11 listopada 2019 Autor Opublikowano 11 listopada 2019 Ja pie dole, Was też co najmniej raz dziennie wywala z serwera ea? Przecież to jest patologia jeszcze większa niż drop w paczkach.Samo wywalanie to byłby pikuś, ale to obsrane (pipi) zalicza porażkę! Wygrywam z typem 4:0, wywala z serwera i nagle 0:3 po powrocie do fut. Nosz ku wa jego pie dolona mać. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 Nic nowego. Z tego powodu przestałem grać w poprzednie fut-y w poprzednich fifach. Nic tak nie irytuje jak bycie ukaranym za coś czego nie zrobiliśmy i na co nie mieliśmy wpływu. Póki co to jakoś mnie nie wywala w dwudziestej edycji ale rozumiem Cię i wiem jak bardzo potrafi to wkooorvić. Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 12 listopada 2019 Autor Opublikowano 12 listopada 2019 Cóż, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam problemy. Zawsze to trochę lżej na sercu Cytuj
nero2082 765 Opublikowano 14 listopada 2019 Opublikowano 14 listopada 2019 Nainggolan 86 i van de Beek w nagrodach za WL jak już przestało mi zależeć :p sprawdzę ich ale w lajtowych meczach bo po ostatnich WLach się wypaliłem prawie do końca także teraz tylko luzackie meczyki, może sobie tego IF Haalanda zobaczę Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 18 listopada 2019 Autor Opublikowano 18 listopada 2019 Z nagród za Elita 1 szajs, ale z paczki za preorder Kante za 300 tys 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 U mnie nic, nawet za paczkę za pre-order.P.S.Super traf z kante Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 18 listopada 2019 Autor Opublikowano 18 listopada 2019 Parę dni temu zamieniłem Lukaku na Mertens tot za 440 tys, ale on raz grał super mecz, raz nic nie grał. Więc skoro dziś wleciało 300 tys to zamieniłem go na Insignie scream, statystyki niszczą system, zobaczymy jak będzie w grze. Cena jedyne 820 tys Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 19 listopada 2019 Autor Opublikowano 19 listopada 2019 Między 6 a 5 dywizją jest aż taki przeskok? Właśnie grałem z gościem który miał w składzie kilka srebrnych kart 72 ,resztę zwykle złote. Skład warty jakieś 25 tyś coins. Pocisnął mnie 9:0. Czułem się, jak bym dziś grał pierwszy raz w FIFA... Czasami sam tak cisnę ludzi, więc chyba nie jestem aż tak słaby. Kompletnie tego nie kumam. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 Jaką formacje polecacie ? W żadną Fife nie byłem taki słaby próbowałem już 4321, 433(4), 4121(2) żadna mi nie leży Cytuj
flavio 107 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 Mi siada 433 z jednym defensywnym i dwoma typowymi box to box. Cenie sobie zabezpieczenie tylow. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 19 listopada 2019 Autor Opublikowano 19 listopada 2019 Czyżby kolejne dzieło Kowala Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 Między 6 a 5 dywizją jest aż taki przeskok? Właśnie grałem z gościem który miał w składzie kilka srebrnych kart 72 ,resztę zwykle złote. Skład warty jakieś 25 tyś coins. Pocisnął mnie 9:0. Czułem się, jak bym dziś grał pierwszy raz w FIFA... Czasami sam tak cisnę ludzi, więc chyba nie jestem aż tak słaby. Kompletnie tego nie kumam. Za bardzo ludzie dają się nabrać na zagrywki EA, z tym milionem odmian od podstawowych kart. To że ma się karty krzyku czy inform nie zmienia diametralnie zawodnika - fakt będzie trochę szybszy, minimalnie celniejszy itp. Te karty są jedynie trochę lepsze od ich podstawowych kart ale to ciągle ten sam zawodnik - nie może być inaczej. Przykładowo taki Lewy co dostał drugiego informa, nie stanie się Mane czy Salahem.Ogólnie to jest taka bzdura z tymi odmianami kart zawodników, że szkoda gadać. No ale wiadomo na czymś muszą zarabiać i zachęcać do kupna FIFA Points.Widzisz, jak trafisz na pro gracza to wyjaśni Cię teoretycznie dużo słabszym składem. Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 19 listopada 2019 Autor Opublikowano 19 listopada 2019 Tylko on nie był prosem. Pisałem do niego bo też tak myślałem. On grał jak maszyna. Wiem, że między kartami zwykłymi a if czy innymi jest mała różnica. Tyle, że on miał karty 72-80,a ja 84-89 i on był szybszy, dokładniejszy i tak dalej. Był lepszy, bez dwóch zdań, ale po co są te karty jak nie po to aby robić jakąś przewagę? A tu moi obrońcy 89 byli jak drewno przy jego ataku 75. I on nie grał kosmicznej piłki pełnej trików jak niektórzy widzę na YT grają. Nie, on grał normalnie, jak każdy. Może inaczej, jak gram squad battle na legendarnym to grając ze składami brąz i srebro, czuję że gram z brąz i srebro, a jak ze złotymi to czuje, że ze złotymi. A grając z nim czułem się jak by miał 11 ikon zamiast srebra i złota Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 W tej grze skill to może 30%, karty 29% reszta to walka z lag compensation i innymi cegłami które rzuca nam EA pod nogi... https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/dwttr5/fifa_net_code_analysis_lag_compensation_is/?utm_medium=android_app&utm_source=share https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/drme9d/meh_just_wanted_to_share_this/?utm_medium=android_app&utm_source=share 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 19 listopada 2019 Opublikowano 19 listopada 2019 A tempo miałeś normalne?Pytam ponieważ raz mi się zdarzyło, że tempo miałem jakby zawodnicy biegali z jakimś obciążeniem a dodatkowo jak podawałem np. do przodu to zawodnik na boisku klepał piłkę zupełnie w innym kierunku.Zdarzyło się to raz ale było to bardzo dziwne i kosztowało mnie dużo wysiłku. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 listopada 2019 Opublikowano 20 listopada 2019 Jest jakaś strona ala imgur gdzie można dodać krókie filmiki i wstawić ? W ciągu ostatnich 3 dni zagrałem 2 mecze i miałem 3 piękne wylewy. Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 21 listopada 2019 Autor Opublikowano 21 listopada 2019 Standardowo za division i fut champions bieda totalna. A liczyłem na czerwonego CR w wersji LS Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 listopada 2019 Opublikowano 21 listopada 2019 O to moja mała hybrydka z Premier League i LaLiga. Rodri tylko jest przy wejściu dla pełnego zagrania, na jego miejsce wchodzi Firmino. Ogólnie gram tą formacją w meczu, a zależności od sytuacji zmieniam defensywny na 4222 lub ofensywny na 41212(2)Fenomenalnie się gra! Cytuj
nero2082 765 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 EA to takie bezmózgowia że aż głowa boli : EA : nie damy sbc o ikonę w tym roku EA wypuszcza base icon sbc nawet mi się nie chce czytać ich smutów o dokładaniu starań z patchami a serwery dalej zalagowane wp.izdu to chyba najgorsza część ever, ani tu fajnej zawartości, gameplayowo też padaka (strzały z dystansu nie istnieją, główki też nie, mógłbym tak dalej..), do tego dółóż zalagowane WL...esports ready kurła że co xD Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 22 listopada 2019 Autor Opublikowano 22 listopada 2019 Strzały z dystansu istnieją. Główki bardzo dobrze, że po tylu latach w końcu są normalne, a nie każdy mecz to 3 gole z główki. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 24 listopada 2019 Autor Opublikowano 24 listopada 2019 Jak to jest z zawodnikami drużyny roku? Mają łącznie jak ikony, że pasują do każdego? Bo w sumie zawsze kończyłem granie w listopadzie i nigdy nie miałem okazji sprawdzić. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 43 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Jak to jest z zawodnikami drużyny roku? Mają łącznie jak ikony, że pasują do każdego? Bo w sumie zawsze kończyłem granie w listopadzie i nigdy nie miałem okazji sprawdzić. Niestety takie połączenie mają tylko ikony. Cytuj
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 24 listopada 2019 Autor Opublikowano 24 listopada 2019 Serio? To niech sobie w dupe wsadzą drużynę roku, z której nie mogę dać nikogo do składu, bo w poprzedniej nie było nikogo z serie A. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 Od lat ludzie płaczą o to żeby EA zmieniło chemistry w kartach TOTY, ale obawiam się, że wtedy ich cena przebiłaby wersje prime niejednej ikony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi