Opublikowano 25 listopada 20195 l Autor Elita 1 SB + preorder, z paczek dno i metr mułu [emoji41][emoji41][emoji2357][emoji2357][emoji2357]
Opublikowano 25 listopada 20195 l Nie warto tracić czasu na SB i Rivals.Jedynie FUT Champions daje jakieś perspektywy na wzmocnienie składu ale tutaj trzeba dobrze grać...U mnie za SB też nic, może z 70k przybędzie ale za to dwa dni temu trafiłem KDB.------------------------------------------------EA dyktuje warunki w markecie, narzuca maksymalną cenę dla danego zawodnika a przez to ceny inna drastycznie w dół, aż strach coś kupować... Przykładowo za takiego sissoko maksymalna cena na licytacji w markecie to chyba 30k, firmino to 90k. Takie karty jak Mane, Salah, Aguero czy KDB też zostały mocno obniżone a wiec ich ceny spadły boleśnie...
Opublikowano 25 listopada 20195 l Autor Żeby mieć elita 1 w SB wystarczy grać 2 mecze dziennie, więc nie jest to jakaś tragedia. A jednak zawsze to pewne 30 tys i możliwość cudu w paczce.
Opublikowano 25 listopada 20195 l 34 minuty temu, Kolos28 napisał: Nie warto tracić czasu na SB i Rivals. Jedynie FUT Champions daje jakieś perspektywy na wzmocnienie składu ale tutaj trzeba dobrze grać... Poogladaj sobie openingi paczek za 1 miejsce na świecie za FUT Champions xD kupa tam jest. Sam wbijalem golda 1 chyba 4 razy pod rząd i nigdy nic nie miałem. Teraz już na easy sobie wbijam te 14 winow na golda 3 i nie chce mi się z tym rakiem męczyć.
Opublikowano 25 listopada 20195 l Autor Dokładnie, oglądam sporo filmików i często za Gold 3 są lepsze nagrody z paczek i niż za elite i top100.
Opublikowano 30 listopada 20195 l U mnie całkowita przebudowa zespołu.Tą formacją co na screenie niżej gram w meczu ale wyjściowa formacja jest inna, bo pod link10.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Gracie jeszcze?U mnie spore zmiany, przerobiłem i Mbappe i Neymar i Dembele UCL wraz z Militao. Nawet Lewy z ovr 92 był u mnie. Te karty UCL nie są warte swojej ceny, zero różnicy w grze względem ich podstawowych kart a więc nie polecam.Obecnie mam hybrydę wlosko-hiszpańską i kurcze to jest to!Gra mi się najlepiej tym składem co niżej na obrazku.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Ja gram ale przyjemność grania w ten shit zerowy. Delay, handicap plus tokstyczne community skutecznie odpycha od tej gry. W sumie to moje granie to 14 zwycięstw w LW plus kilka meczów Rivals w tygodniu.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Gdzie sprzedawałes coinsy? A to co EA wyprawia z rynkiem to w ogóle jaja xD
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Na allegro ze 2tygodnie temu 100k chodziło po 50zl. W sumie lubię sobie pograć na luzie w FIFA ale jakbym zaprzestał to ze 2mln coins bym miał. Ogólnie Miałbym nawet i 3mln ale rynek w tej grze pozbawił mnie miliona w tydzień...
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Autor No ale żeby sprzedać samemu za 50 zł trzeba się ostro nakombinować. Wolę proste i bezpieczne rozwiązania.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Witam. Jestem nowym grajkiem fify ut i miałem teraz przerwę 2 tygodnie. Zostały mi 4 karty wymiany ikon z poprzedniej listy zadań. Teraz widzę że w zadaniach są do zdobycia karty wymiany ikon z nr 2. Czy te karty wymiany ikon z nr 1 jeszcze mi się przydadzą? Co można z nimi zrobic?
Opublikowano 30 stycznia 20205 l Czy możecie mi pomoc co zmienic na lepsze w moim składzie ? Z Z góry dziekuje za pomoc
Opublikowano 31 stycznia 20205 l Ale to jest guvno. Serio gracie pomimo takiego handicapa? Bo ja chyba tę gierkę wypyerdolę na śmietnik. Oddaję 17 strzałów, rywal 3 i wynik 2:2. Grając z gorszymi graczami ciągle są wylewy i dziwne zachowania.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l edit: do wykasowania, zły temat niech jakiś mod odepnie FIFA20 Edytowane 15 grudnia 20204 l przez Labtec
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor Ja się wkur**, sprzedałem skład i sprzedałem coinsy. Także wpadło 420 zł i elo.