PiPoLiNiO 787 Opublikowano 30 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Przy dobrych wiatrach teraz do drużyny tygodnia wejdzie Immobile oraz Milinkovic Savic, wtedy zostanie mi już tylko kupno jakiejś ikony na prawą obronę. Ktoś grał może Zanettim na tej pozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 U mnie za Squad Battles złoto 1 jeden wielki kał... SBC hybrydy lig i narodów zrobiłem też całe i również bez szału najlepszy Goretzka za 35k Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Szkoda mi czasu na granie z cpu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Ja tam gram 3 mecze rivals i 1 drugim składem w Squad Battles, fitness się regeneruje a przy okazji jakieś nagrody wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 O nagrodach to wiem od pierwszej edycji SB tylko na samą myśl o graniu z cpu dostaje wylewu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Ja dziś zrezygnowałem z Angielskiej ligi i zacząłem budować Francuską ligę. Nie ma tak potężnego składu jak co niektórzy tutaj ale mam Cavani, Depay, Verratti, Ander Herrera, Kościelny, Meunier, Bernat, Navas, a zaraz Thiego Silva wpadnie.Większość jest z PSG, muszę jeszcze wymienić dwie pozycje LP i PP choć LP to najbardziej.Gra się o wiele lepiej bo angielska liga strasznie droga, jak już wspominałem wcześniej i grałem grajkami z ovr maks 79 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Ja narazie też francuską gram, dziś kupiłem Di Marie i na napastnika polecam informa Benedetto, jak narazie w 2 meczach 5 goli. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Wczoraj 6 meczy w dupe, 1 remis. Spaniale. Nagle wszyscy uber skill w 6 dywizji xD No nic. Gramy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) też D6 i dużo w dupę, ale też online wczoraj mało responsywny, nie czytało mi kiwek prawą gałką więc ich nie robiłem takich lagów to spodziewałem się w Weekend League a nie w tygodniu, lipa na razie, podobno późną nocą da się pograć wygodnie ; bo na razie to oni mi wyprzedzają loan Van Dijka jakimś Grayem, a jak ja robię to samo to doganiają w sekundę...zresztą widzę jak gościu odpala 100 kiwek pod rząd i mu działają a mi nie zlicza inputu to słaba gra jest z tego dlatego też nie oceniam swoich teamów przez pryzmat tych zalagowanych meczów bo bym musiał zrobić ragesell x2 inna sprawa że mam 2 teamy, testuje te moje koksy KDB/Pogba/Firmino w PL składzie i ludzię tak się nastawiają na mnie jak widzą skład za 1mln że gra się trudniej o wiele :p chociaż KDB z dystansu to mogę hattricki finessami robić co mecz ; Pogba wiadomo że koks box to box ale największe zaskoczenie Saint Maximin, świetny wiatrak na skrzydło, robi niezły burdel ; a mam też drugi team ligue 1 i nim mi idzie gładko, Depay i Cavani (wypadł mi niewymienny z jakiejś randomowej paczki z tych season objectives o Ndombele) ładują wszystko co się da, o niebo lepsi od Icardiego który będzie grzał ławę forever, Depay ma dobre finesse a Cavani lutuje siłowo albo driveny L1+R1+o i wchodzi tego sporo tak czy inaczej PL team pójdzie na handel/investy po lidze weekendowej a będę siedział na ligue1 bo mam tam bardziej kompletny team (Kimpembe, Thiago Mendes, Di Maria i Payet (strzelać nim finessy nie żałować bo wchodzą) godni polecenia, no i oczywiście Depay bo szybki i zwinny z dobrym strzałem do gry kombinacyjnej albo Cavani słup ale co ma strzelić to strzeli a czasem może zaskoczyć petardą z niczego zrobiłem sobie to wyzwanie o OTW Ndombele - maxymalnie przehypowana karta, on nie ma nic poza pace, defensywa kiepska, pass kiepski, no Kante to to nie jest ale może dostanie TOTW w tym tygodniu to może będzie grywalny, na dzisiaj nie jest, wolę Gbamina albo Ndidi po 1000 każdy... BTW powpadało mi trochę główek więc dzielę się sposobem - wrzucać tylko na gości którzy już wysuwają się do wrzutki - jak tego nie robią to nie ma co próbować nawet, samemu można ich triggerować L1 albo sami to zrobią, no i nie mogą mieć krycia bo szanse spadają do 3% ;P BTW2 podobno jakiś patch już na pc więc zaraz wszystko magicznie zacznie działać słyszałem że podkręcili tempo gry, aż mi się wierzyć nie chce :] Edytowane 1 października 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Prowadzić 5:0 i nagle przeciwnik dostaje boosta, wylewy, poyebane akcje, nic już nie wchodzi. 5:4 prawie remis gdyby nie pinball pod moja bramka na moja korzyść. FIFA Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 1 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 426 tys za ikonę. Zobaczymy czy było warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 wow, 41212 i dzida. Widzę fifa się mocno zmieniła przez ostatnie kilka lat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 1 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Raczej zmieniła, bo na ponad 120 meczy, grałem przeciwko takiemu ustawieniu 3 razy chyba. Ja po prostu je lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Niezla bolec orkiestra i jeszcze ten zanetti 3x drozszy niz reszta skladu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 1 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Niestety w serie a nie ma żadnego prawego obrońcy dobrego. Więc to był jedyny sensowny ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Liga francuska, pozycja ŚOCo dobrać do Thiago Silva: SOKościelny, Kimpembe czy Marquinhos? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Wyszedł już update na konsolach, 689MB. Idę testować. Oby tylko w obronie nic nie ruszali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Niestety tempo podkrecili i nie czuć już tej świetnej ciężkości zawodników. Teraz każdy zawodnik wydaje się podobny i lekki jak piórko...Macie podobne odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Ja nie mam. Nie czuje żadnych zmian. Sami sobie wkręcacie. Przeczyta jeden z drugim na jakimś forum, że tempo większe i już to czuje w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Ale proszę Cię...Wcześniej bylo czuć warunki fizyczne każdego zawodnika... Jego ciężkość itp.Teraz każdy lekki i szybki jak błyskawica a do tego w biegu robią takie obroty w okół własnej osi, że wszystkie prawa fizyki zostają łamane...Wróciła stara arcadowa FIFA. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Ale proszę Cię, mam rozegrane 120 meczy przed patchem i 4 po patchu i jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Zobaczymy co reszta na to powie bo to widać gołym okiem!Od siebie dodam jeszcze:Gdzie się podziały te piękne animacje pełne fizyki, kiedy prowadzi się piłkę. Teraz piłkarze z nogi na nogę przerzucaja z prędkością światła, zwody robią tak samo a zatrzymują się z piłką w sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nie bardzo rozumiem, co znaczy obroty wokół własnej osi w biegu? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Tempo jest ok wydaje mi się że nic nie zmienili w tej kwestii. Za to drugi raz już miałem że przy wyniku 2:0 dla mnie nagle pisze że poddałem mecz walkowerem i zalicza mi porażkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nie bardzo rozumiem, co znaczy obroty wokół własnej osi w biegu? Że, biegnę w jednym kierunku i prawie zatrzymujęsie w miejscu robiąc obrót z piłką o 360 stopni. ---------------------------------------------------Albo coś u mnie się zwaliło albo był to chwilowy kaprys gry - uwierzcie to była tragedia do 4tego meczu!Rozegrałem 4 mecze po update. 3 z nich były tragiczne i wszystko działo się w zawrotnym tempie, bez fizyki z przed aktualizacji. Przyszedł czas na ten 4 mecz i jakby wszystko wróciło do normy.Kolega pisał mi, że u niego i jego 3 znajomych tempo bez zmian...Ty i jeden forumowicz to potwierdzają, a wiec zostaje mi ponowne włączenie gry a jak nie pomoże to reinstalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi