nero2082 765 Opublikowano 5 października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 października 2019 (edytowane) no faktycznie Di Maria to już nie taki wiatrak jak w 18 czy 19tce, ja ogólnie mam problem ze strzelaniem skrzydłowymi w 4-3-3(4) , gram po staremu (wjazdy bokami po wypieszczonym trójkącie albo dryblingu) i nawet jak mają sam na sam na patelni po skosie to najczęściej pudła...rozważam inną formację (może 4-2-3-1(2) albo 4-3-2-1) albo zmianę ligi z jakimiś konkretami w ataku, lubię mieć skrzydłą bo w 20 mało mam z nich pożytuku bramkowego, najwięcej goli ma CAM i ST, a te pipy na bokach nawet asyst nie dają inna sprawa, że meta tej gry to klepanie one-two między trzema piłkarzykami ataku, i tak gra 90% ludu, wystarczy odpalić Champions channel i dowolny meczyk żeby zobaczyć te schematy robione do porzygu drop back, depth 1 i klepanie między CAM i 2oma ST = super kompetytywna gierka, dodaj do tego rozwalone serwery i masz grę-złom, WL odpuściłem jak zobaczyłem stan serwerów, musiałbym grać o 5 rano żeby było spoko komfortowe warunki pogram sobie SB na spokojnie na razie i robię nowy team tylko nie wiem co to będzie, myślę nad Team Lewy :] coś jak u PLKD Edytowane 5 października 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 5 października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 października 2019 Ja tam zostaje z Francuzami bo ceny piłkarzy to jakiś obłęd...Gram od premiery i po złożeniu mojego składu mam tylko 150k na koncie...Gram tylko Squad Battles i serio bez płacenia prawdziwej kasy na paczki ciężko się zarabia. SBC nie potrafię niestety.Gierka fajna, to mój pierwszy FUT i wciąga strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Rano wyleciał Varan, overall 85, a cena 200 tys Roberto Carlos coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Po ile R.Carlos chodzi teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Na xbox 600-650 w wersji średniej. W ogóle o co chodzi, ze nie ma żadnych kart w najwyższej wersji ikon? One tak rzadko wypadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Nie wypuszczone jeszcze, prime ikony najpierw będą w SBC żeby zamienić posiadana wersje już na prime, potem w paczkach Rano wpadł Kane z Battle-squads, ale non-tradable Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Piękne znow wylewy, sklady znowu na jedno kopyto. Dobrze ze dałem za to guwno 40zl. To więcej warte nie jest. EA ty dzifko bez talentu, zrób to scierwo w końcu jako usluge bo nie można na to nawet sie wy(pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Boże, jak Ty płaczesz ciągle człowieku. Wszyscy grają i się dobrze bawią, a Ty rok w rok grasz i ciągle stękasz. Mam Cię na liście xbox i widzę Jak mnie coś irytuje to tego nie używam, a już z pewnością nie kupuje rok w rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Bo se moge qurwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Może tylko tak Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 to chemistry pilkarzy serio ma znaczenie? lepiej miec slabszego napadziora z 10tka czy wpuszczac troche lepszego (ma wtedy 5) z innej ligi itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Taa. To ma OGROMNE znaczenie. Jak to w grach EE EEE Eeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 7 minut temu, Ölschmitz napisał: to chemistry pilkarzy serio ma znaczenie? lepiej miec slabszego napadziora z 10tka czy wpuszczac troche lepszego (ma wtedy 5) z innej ligi itd.? Po wejściu do gry, zatrzymaj i sprawdź se in-game stats jakie boosty dochodzą z 10 i 5 chem i porównaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 no widzialem na futbinie, ale to serio tak dziala czy to jakas sciema? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Jednak nie czekałem na Carlosa Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 W dniu 2019-10-05 o 21:14, Kolos28 napisał: serio bez płacenia prawdziwej kasy na paczki ciężko się zarabia. SBC nie potrafię niestety. Gierka fajna, to mój pierwszy FUT i wciąga strasznie. jak nabierzesz trochę obycia to będziesz trzepał coinsy że hoho sposoby są 2 : dużo grać albo handlować, najlepiej to i to a handlować można bardzo prosto, oczywiście jakaś wolna kwota na sam handel się przydaje żeby mieć czym obracać ale można zacząć od mniejszych profitów zawsze Sarabia OTW - nakupowałem w weekend po 25k(miał 2 asysty i gola, na pewno będzie jutro w TOTW), schodzi teraz po 35k a może być i więcej jutro IF Ndidi - nakupowany za 50k, teraz chodzi po 70k a będzie więcej OTW Joao Felix - kolejna kopalnia złota, nabrałem za 100k, już chodzi za 150k a nawet nie pojawił się w TOTW jeszcze :p nawet głupi Maguire do kupienia za 12k, jak trafi jedną główkę w meczu i będzie w TOTW to nagle wskoczy na jakieś 30-50k no bo fani Manu się rzucą.. także kasa czeka szczególnie na tych kolorowych kartach :] a to że squad fitness chodzi teraz po 600 to kolejna okazja na potencjalną mega kasę, bo jak tylko spaczują fitness to ta cena wskoczy na 1200-1500 spokojnie, przeczytajcie ten post po następnym pat.chu to sprawdzicie czy się pomyliłem :p poza handlem kasę natrzepiesz w tygodniu na squad battles i division rivals, no i zawsze możesz próbować coś ugrać w weekend league, coinsy czekają do podniesienia, ja teraz zrobiłem z tego już rytuał że muszę jakiś Mega Pack z nagród wyłapać, bo wiem że tam ciekawe rzeczy mogą czekać w środku także 1.3mln poszedł w inwestowanie a gram sobie ligue1 teamem z Depayem i mi styka na razie :] następny skład to już taki z CR7 jak dobrze pójdzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Z tym schodzeniem kart to tak różnie...Nawet jak kupiłeś Sarabia po 25k i teraz ceny są wyższe a nawet wysokie, nie oznacza że ludzie się na nie rzucą. Nawet jak Sarabia trafi do drużyny tygodnia - jego czarna karta zbyt dużo nie podniesie statystyk a wiec, moim zdaniem lepiej grać zwykłym złotym. Patrz na czarnego Thiago Silva, prawie niczym się nie różni od złotego. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 (edytowane) nie gram Sarabią, to były przykłady na handel :] wolę Payeta/Draxlera - lepszy strzał Sarabia jeśli dostanie TOTW to w momencie ogłoszenia drużyny tygodnia jeszcze cena podskoczy, ale o 19 (masowe otwieranie paczek, i każdy kto go trafi przytnie cenę w dół żeby tylko sprzedać, na karcie OTW też się zacznie przycinka) cena poleci w dół. tak to działą, trzeba się wstrzelić w okienko do sprzedaży zawsze, albo sprzedawać na hypie jak ja zrobiłem, wcześniej :] z okazyjnym kupowaniem dobrych kart też jest dobry myk, np. na OTWy można się zaczaić w momencie kiedy dany piłkarz zagra kiepski mecz i nie ma szans na TOTW = ludzie tuż po meczu robią panic sell i cena ładnie leci na pysk i myślę że z kilkoma kartami tak właśnie będzie, np. OTW Pepe na którego czekam aż wycrashuje do 100k i wtedy sobie nabiorę :p Edytowane 9 października 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 No i jak tam Sarabia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 9 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Zambrotta to jednak był błąd. Alex Sandro na lewej obronie to wciąż jedyny słuszny wybór. No i wpadł dziś Immobile tot Teraz sprawdzę chyba Verona na ŚPO. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 10 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 O której są nagrody za fut champions? Jak by nie mogli dawać tego razem z rivals... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 10 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 Dobra, były o 10. I cyk 200 tys z nagród i zaraz Veron wleci do składu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 10 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 Okej, zostaje już tylko nauczyć się grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 10 października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 i nauczyc sie edytowac posty Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 10 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 To już za dużo dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi