Labtec 3 645 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Ben Yedder pierwszy co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 23 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Chyba tak. Ogólnie jak by nie Martinez to Lukaku by dostał. Jak by strzelał karnego też by dostał. A 2 z tej samej ekipy chyba nigdy nie dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 24 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 Srebro 1 i taki traf. Gram włoską więc Nainggolan to idealny strzał Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 no nie wiem czy nie błąd , ten Yedder ma tak OP statsy że aż szczypie :p Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 24 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 No wiem, każdy się nim jara i nim gra. Ale nie pasuje mi do mojego klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Nainggolan to swietny wybor, nie wazne na jaka pozycje go dasz to i tak sie tam spisze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 (edytowane) naprawdę udany WL tym razem (20-10) i fajny dlatego, że grałem całość na takcie attacking depth 7 albo i więcej ;p press after possession lost fast buildup i to działało cuda, było kilka pięknych meczów (jedna remontada z 0-4 na 5-4 mi zapadnie w pamięci) jak wsiadłem na typów tak że nie mogli wyjść z pola karnego jakimś god squadem, czysta satysfakcja, no a jak grali depth 1 to już w ogóle byli tyrani posiadaniem 70% i nic do powiedzenia w meczu ;z tego co widzę to te takty to największy boost jaki można sobie zafundować, nie dają oddychać przeciwnikowi :p zabawnie jest obserwować jak się kruszą psychicznie z wybitkami na oślep :] no i oczywiście baby Crespo gwiazda weekendu chociaż Lewy jako supersub też nie odstawał. natomiast Szczęsny to szrot który idzie na sprzedaż, ten kołek mi przegrał kilka meczy spokojnie (strzały w środek? hmmm za trudne), Ter Stegen się pojawi i może jakiś lepszy CB od Umtitiego który był trochę ślimakowaty, natomiast Semedo, Alex Sandro, Allan i Joao Felix to przekozaki i oni zostają w hybrydzie dalej, nie zawiedli u przeciwników jedyna karta której się bałem to Ben Yedder oraz Adama Traore jako supersub też przerażał :p natomiast Rashfordy Lucasy i Jesusy jak się odpowiednio przypilnuje to nie istnieją...najlepiej kasować ich wysoką linią obrony i offside trapem no ale to wyższa szkoła jazdy :p Edytowane 28 października 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 28 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 SB elita 1, 2 mega paczki rzadkich kart + 2 złote paczki rzadkich kart za preorder = żadnego zawodnika powyżej 1500 coins. I tak od 2 tygodni. Zastanawiam się po co w ogóle dalej grać, skoro zdobywanie paczek przestaje mieć jakiekolwiek sens. I czy zdobędę elita 1 marnując 6h życia czy bronz 3 marnując 20min życia, niewiele zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Gold 3 wbity spokojnie w WL, Jutro powinien wpaść lvl 30 i czarna karty Zaha pewnie dojdzie do składu Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 no niestety żeby teraz zarobić na zwykłych kartach z nagród to musi dropnąć ktoś z topu albo jakaś meta typu Martial, Rashford itd., rynek ma teraz taki dół że aż przykro sprawdzać ile się straciło :p natomiast z kilku paczek z zadań o Zahe (PL Prime za lvl25) dropnął CL Kane, a z jakiejś nagrody ze scream SBC wyleciał CL Koulibaly. normalnie byłyby to trafy roku a warci są odpowiednio 45 i 35k...Kouliego już miałem to się przyda, natomiast Kanem to ja nie umiem grać zbyt słupowaty jak na mój gust a główek i tak nie wygrywa więc pójdzie na przepalenie :] przydałby się jakiś event SBC gdzie będą potrzebne karty 84-86, bo na razie ich wartość jest w okolicach dna totalnego, może dadzą coś na halloween...chciałbym bo jest dolina BTW miałem robić tego scream Ozila ale jak zobaczyłem jakie tryhardy grają w rivalsach teraz to WL to był pikuś przy tym :p nie ma szans strzelić 2 lobów Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 31 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 Nie wierzę, znowu nagrody za champions i division i wielki szrot. Ceny piłkarzy są po prostu tragiczne. Nie pamiętam żeby tak było rok albo dwa lata temu. Dopiero jest koniec października. Skąd niby wziąć kasę na jakąś ikonę za 800 tys? Żeby za mecze mieć 800 tys trzeba by zagrać 1600 meczy czyli 533h grania Ja nie mówię, że z paczek ma wypadać ikona, Messi albo CR. Ale piłkarz za 100 tys raz w tygodniu to powinien być zawsze. A nie, jeden ma 3 ikony w 2 miesiące, a inny przez 10 miesięcy żadnej. Tak samo te poziomy nagród chociażby w Squad Battle. Przecież normalny człowiek nie jest w stanie wejść do top 100. Elita 1 to max. Powinien być podział i to top 100 zamienione na jakieś Ultra Elite i normalnie każdy by wchodził i dostawał lepsze nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 No jest dupa...Za SBC ze strasznego krzyku też nic nie wypadło...Jakaś ściema jest z tymi paczkami! Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) W dniu 31.10.2019 o 08:56, PiPoLiNiO napisał: każdy by wchodził i dostawał lepsze nagrody. Nie tak EA drukuje $$ A umnie pustki w nagrodach z WL i SBC a nawet zrobiłem sobie Pique w custom tactics mam tak ze LM/RM staja się napastnikami, reszta się cofa Druzyna na WL zrobiona, wczoraj na testach dobrze wyszło w Rivals, az prawie 7000pkt wbiłem, dzisiaj zacząłem WL to nic nie działa, Traore z 98 pace biega jak z 65 Nie widze nawet Gold 3 w tym tygodniu, a wczoraj spokojnie Rivals i Squad Battles szlo (4-1 z 85 rating squadem na Legendarnym) no nic, takie życie z EA Edytowane 2 listopada 2019 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Ziom, Ty na fifa points wydałeś już wielokrotność ceny gry, więc chyba nie masz na co narzekać Dla odmiany za sbc straszny krzyk wczoraj wpadł gość za 42 tys, a 2 dni temu za 51 tys. Trochę humor poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Nie narzekam, tyle ile wydałem na FIFA Points od czasów FUT 13 to pewnie można by było kupić porządny samochód, ale jak przeliczę ile godzin tez poszło to nie jest tak źle, są droższe hobby, EA to taki związek z pijakiem, wiesz ze nic z tego nie będzie ale i tak wracasz bo od czasu do czasu myślisz ze się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Wirualne benefity z realną kasę. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Gdybym miał siana w bród to też bym wydawał setkami na pointsy. Jeden wydaje na to, inny na fajki, a kolejny na prostytutki. Jak czytam teksty jak ten wyżej to mi się słabo robi. Ziomek ma hajs to wydaje na co chce. Sam zarobił, sam wydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Jeśli ktoś gra głównie w FIFA przez cały rok to nawet jak wyda 1,5k na FIFA Points to krzywdy sobie nie zrobi. Jedni grają cały rok w FIFA a inni wydają kasę na każdą premierę gier.Mnie pierwszy raz w życiu tak FIFA wciągnęła, że od premiery gram głównie tylko w to. Inne konsole leżą i się kurzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Dobra, Lukaku gol na 1:1 i gol w ostatniej minucie na 1:2. Jak teraz nie dostanie informa, to pier ole to całe ea i kasuje grę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Co byście zmienili w tym składzie? Mam do wydania około 500kWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Dobra, Lukaku gol na 1:1 i gol w ostatniej minucie na 1:2. Jak teraz nie dostanie informa, to pier ole to całe ea i kasuje grę Cytuje żebyś potem mi posta nie edytował Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) @pipol ale Ty masz go OTW czy co? okazja do handlu dobra ; mam podobną zagwozdkę bo mam OTW De Ligta kuionego za 35k, po bramce dla Juve stoi za 80k - sprzedać go teraz czy zostawić i jarać się upgradem, kasa mi niepotrzebna ale karta dajmy na to 87 byłaby już konkurencją dla Koulibalyego @patryk no brakuje tu ewidentnie Kante na shadow weź go i daj znać jak tam jego motorek w dup.ie w tej edycji :] ten Rashford na CAM to nie wiem czy sensowne, lepszy byłby jakiś Mane, Sane, albo najlepiej Son Edytowane 2 listopada 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Tak, mam OTW. W ogóle to też zrobiłem kilka zmian u siebie. Ciułam od tygodnia na Roberto Carlosa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) nie grasz metą więc propsuję Koulibaly na shadow jest biegającą ścianą Rashfordy Martiale itp. fajnie umierają w starciach z tym panem ale że Allana nie masz w pomocy? dziwne bo to jest główny trybik w mojej maszynie, nawet mi ważne bramki w WL strzela więc pożyteczny bardzo Carlosa możesz mieć free ze swapsów dość małym nakładem sił, robisz team la liga z 7 first ownerkami , w trakcie meczu 3 zmieniasz więc grasz tylko 4 słabiakami. robisz zadanie, sprzedajesz skład, robisz kolejną ligę, i tak 5x = i Roberto wpada też chcę go zrobić z następnej puli swapsów o ile nie będzie przegiętych zadań. ale swoją drogą ta karta (wersja 86) ma poważne braki w obronie, gwałciłem rywalowi tego carlosa już kilka razy, wracać do obrony to on się nie lubi :p więc grałem na niego dosłownie całe mecze... Edytowane 2 listopada 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Tylko Ty piszesz o jego wersji baby, ja chcę tą pośrednią. Bo faktycznie, grałem przeciwko baby i też go niszczyłem. Ale może przeciwnik był słaby po prostu. Czasem trafiam na skład messi, cr, aguero scream + 2 ikony, a gość nie ogarnia podań nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi