Czezare 1 450 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 5 godzin temu, _Red_ napisał: Khem... Glupie pytanie, ale zapłaciłeś managerowi za szkody i za nocleg? Inaczej nie odblokuje on drzwi. Hehe, no nie On jakiejs horrendalnej kwoty żądał, nawet nie wiem czy tyle mam. Mam nadzieję, że teraz morale mi nie zacznie spadać z powodu braku snu Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Spoiler Jak to pierwszy dzień to Kim powinien ci pomóc z tematem. W drugi będziesz już potrzebował 20, więc nie przep*erdol kasy, w trzeci da się ogarnąć darmowe lokum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W dniu 26.12.2021 o 21:47, _Red_ napisał: edit 4 skonczone. Mindfucked. Zmeczylem się godziną czytania dialogow i mam dość wizualnych nowel na jakis czas, pogralbym teraz w jakiegos piu-piu odmózdzacza. Podobnie. Jestem na ostatniej prostej do finiszu, ale chyba przeholowałem z zadaniami, bo najzwyczajniej w świecie formuła mnie zmęczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 2 godziny temu, Czezare napisał: Hehe, no nie On jakiejs horrendalnej kwoty żądał, nawet nie wiem czy tyle mam. Mam nadzieję, że teraz morale mi nie zacznie spadać z powodu braku snu No to musisz bardziej zwracać uwagę na dialogi w grze opartej wyłącznie o dialogi xD To w zasadzie podstawowy początkowy quest - opłacić hotel (i jak bardzo kasę rozpieprzysz to można zablokowac sobie grę na amen bez alternatywy). Potem na szczęście od dnia trzeciego: Spoiler w wiosce znajdziesz darmową chatkę u starej praczki. Brak snu nie wpływa na statystyki. Możesz śmiało grać do 2 w nocy, wtedy czas się zatrzymuje i można albo w opór toczyc rozmowy z tymi, ktorzy jeszcze są na nogach (zegar nie ruszy), albo iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 bo trzeba jak facet ogarnac siatke i zbierac butelki to sie troche zarobi. pierwsze dwa dni latałem z siatka, plus sprzedalem jakies cos (radio chyba) i byla kasiora na druga noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Siatkę już mam, ale butelek nigdzie jeszcze nie widziałem. Coż...chyba muszę dokładniej eksplorować okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Czytam wasze posty i cieszę się, że ten sztos jeszcze przede mną. Lubię te momenty w życiu gejmera. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 A udało się komus kupić latarnię? Chyba 700 golda. Ogolnie kasa byla mi potrzebna tylko na: - hotel na 2 dni (wlacznie z zapłata za zniszczenia), ale sponsoruje nas Kim oraz Joyce jak dobrze zagadamy o jałmużnę. - boomboxa do odtwarzania taśmy ważnej dla fabuły - ubranka dla skilli - fajki (coś mozna potem podpalić...) - alkohol (żule opowiadają historyjki za flache) I chyba tyle, dużo mi zostało. Brałem jałmużny, sprzedawalem graty i butelki. Cala gra z reklamowką w łapie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 21 hours ago, _Red_ said: Z tym strerowaniem to czasem tylko miałem problemy ze znalezieniem ścieżki, bo na konsoli steruje się gałką (nie wiem czy na PC jest point & click?). Np. biegałem w kółko w górę i w dół po tych samych schodach, nie mogąc dobrze trafić w ścieżkę na wyższą kondygnacje, czasem utykałem jak chodziło się po podwyższeniach i nierównościach. Na PC point and click. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Gra ukończona - ponad 100 zadań ogarniętych. Muszę zebrać do kupy myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Kiedy czytasz ludzi piszących "moje dwie ulubione sceny w historii gier to tańczenie z Kimem i gwizdanie z Kimem" i zdajesz sobie sprawę, że zalokowałeś sobie obie te rzeczy i nigdy ich nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 o jezu ogozo, przeciez to jak w zyciu. grales w klasie ze znajomymi w sloneczko? nie? juz nie zagrasz. chyba, ze z doroslymi, ale to nie to samo. paliles fajki w kiblu w szkole? nie? zablokowales to sobie, czas minal. moja ulubiona scena w DE to rozmowa przez telefon (ten publiczny chyba niedaleko kosciola). nie wiem czy da sie ja zablokowac. jesli nie to polecam podzwonic do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Trybunał to jeden z lepszych momentów w grach ostatnich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 I jeszcze planszóweczki z Kimem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 W ogóle do wersji PC pododawali ostatnio nowe acziki, przedmioty i mechaniki (np. animacje przy pozostaniu nieruchomym), ciekawe, kiedy na konsoli będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ok, czuję się teraz jak frajer widząc że przyspieszyli loadingi 500x. Chyba pora retroaktywnie podrzucić grę z 2. na 1. miejsce w GOTY. Disco Elysium to przykład, że w świecie gier jest coś sprawiedliwego. 2 lata po wydaniu wybitnej gry na peceta, twórcy są w stanie naprawiać masę rażących błędów, wydawać grę na konsolach, pudełkowo, dodać tłumaczenia na różne języki. Promocja gry nie musi bynajmniej kończyć się na hype'owaniu przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Jezu loadingi na tym Switchu to był podobne do Neo Geo CD Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Coś jest nie tak, przy każdym odpaleniu gry muszę znowu język zmienić na polski - nie zapamiętuje poprzedniego wyboru. Jakiś patent na to ktoś znalazł?Wersja ps4/ps5Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Powiedziałem sprawdzam - drugie podejście całkowitym bezmózgiem 1/1/5/5. Już na początku jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Czekam aż zrobią anime Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Lepszy byłby komiks. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 A najlepsza gra, oh wait. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 W dniu 18.07.2022 o 10:45, stoodio napisał: Powiedziałem sprawdzam - drugie podejście całkowitym bezmózgiem 1/1/5/5. Już na początku jest wesoło Kończę dzień pierwszy - minimalna inteligencja nie ma niestety znacznego wpływu na sposób prowadzenia rozgrywki. Wiadomo - trudniej zaliczyć stosowne skill checki i to w sumie tyle. Nadal z powodzeniem prowadzę tyrady, ironizuję, rozprawiam o polityce. Sporadycznie Harry "udaje" głupka, ograniczając się słowami w stylu "co chcesz osiągnąć". Nie ma mowy o jakiejś dodatkowej zawartości czy też innym charakterze narracji. "Dumb as a rock"? Nic z tych rzeczy... To nie jest poziom znany z FO2: Cytuj Odnośnik do komentarza
adam90 0 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Czołem Niech mi ktoś powie co robić dalej? Mam wrażenie że się zablokowałem bez wyjścia. Od kilku h fabuła nie ruszyła nic do przodu. Mam wrażenie że przeklikalem już wszystko. Do tajnego przejścia z kuchni nie umiem się dostać. Klucz za oknem 'zablokowany' a do pokoju tej kobiety nie umiem wejść. Z kościoła nie umiem pozbyć się Sonnie bo też test wypadł negatywnie. https://ibb.co/ySPj8y7 https://ibb.co/6yHPn8x Ps. Jeśli to ma jakieś znaczenie gram na Switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi