beardo0 125 Opublikowano 25 grudnia 2020 Opublikowano 25 grudnia 2020 Powiedziałbym, że jeżeli chcesz ograć wersję kompletną i nie masz ciśnienia na grę, lepiej poczekać, bo jak już giera była w promo raz, to będzie ponownie Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 grudnia 2020 Opublikowano 25 grudnia 2020 Nie zaszkodzi kupic juz dzis przeciez. 43pln na epicu z kuponem -40pln Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Gra sie chwile rozkreca, a jak juz to zrobi i systemy stana sie w miare zrozumiale, to jest calkiem wciagajaca Gram postacia z glownymi skillami psychika, budowa ciala i jest spoko jak na razie Cos czuje, ze ogram ta giere dokladnie Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Fajne w tej grze jest to, że nie ma sensu save scummować i szukać samych sukcesów w rollach, bo z porażek wychodzą czasem nawet zabawniejsze scenariusze. No i jest masa tekstu, duża reaktywność napotkanych NPC itd. Polecam uważać na jakie pytania się komu zadaje, bo później może to być użyte przeciwko tobie Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Gra jest dobra, lokacje są ciekawe, a ścieżka dźwiękowa wpada w ucho, tylko ręka boli od sterowania myszką No i żywotna giera. 20h przegrane, a końca nie widać 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 23:38, estel napisał: Fajne w tej grze jest to, że nie ma sensu save scummować i szukać samych sukcesów w rollach, bo z porażek wychodzą czasem nawet zabawniejsze scenariusze. No i jest masa tekstu, duża reaktywność napotkanych NPC itd. Polecam uważać na jakie pytania się komu zadaje, bo później może to być użyte przeciwko tobie Podpisuje się pod tym!!!! porażki to często o wiele lepsza zabawa a i często sukces w rollu bardziej nam zaszkodzi. To zdecydowanie nie jest gra aby robić save load i tym bardziej aby szukać poradników jak "najlepiej przejść grę" Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Disco Elysium The Final Cut bedzie mial pelne wsparcie kontrolera - i to jest opcja na ktora warto czekac Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 No i dodatkowe questy. Czekam właśnie na tą edycję i wrócę do gry z nowym przejściem. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Czy w tym tytule jest jakaś walka? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Z samym soba i zyciem dookola xd walk jako takich jak w falloucie1/2 nie ma jezeli o to chodzi. Niezly material: 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Nie ma walki, ale jeżeli wybierzesz jakieś opcje prowadzące do konfrontacji fizycznej to odpalą się animacje. Np. możesz epicko komuś przywalić z pięknego półobrotu albo zrobić unik niczym Max Payne posyłając fucki w stronę przeciwników. Oczywiście, jeżeli ci rzut kośćmi nie wyjdzie to polecisz prosto na ryj 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 stycznia 2021 Autor Opublikowano 10 stycznia 2021 Też czekam na ulepszone wydanie żeby zrobić kolejne podejście. Ciekaw jestem kiedy zobaczymy nową grę studia. Disco Elysium powstawało bardzo długo. Cytat It's honestly inconceivable how we managed to do this. I guess time is the answer. Disco Elysium took 5 years to produce. We only managed to make it so fast because we had a head start with worldbuilding. A whopping 13 years worth of D&D style pen and paper games in the Elysium setting beforehand. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Ja niestety odbiłem się od gierki. Zassałem z zatoki by stestowac czy gra dla mnie, ale tytuł mocno zweryfikował moja znajomość języka angielskiego. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 stycznia 2021 Autor Opublikowano 10 stycznia 2021 Dobrze to rozumiem. Nawet mi po anglistyce i kilkunastu latach chłonięcia języka niektóre wyrażenia sprawiały problem, że zacząłem się zastanawiać czego się uczyłem przez te lata. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Dla mnie to był mega plus. Siedziałem i robiłem listę nowych słówek. Pewnie większości nigdy nie użyję, ale writing w tej grze to jest złoto. Cytuj
Boomcio 4 053 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 21 godzin temu, SetoPL napisał: Ja niestety odbiłem się od gierki. Zassałem z zatoki by stestowac czy gra dla mnie, ale tytuł mocno zweryfikował moja znajomość języka angielskiego. Czyli tak, jak ja. Angielski na poziomie GTA. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Właśnież też tak chciałem, ale chwilami praktycznie całego zdania nie rozumiałem gdzie np. seriale czy programy na YT rozumiem w 80-90%, a tutaj zonk. No nic może jeszcze raz spróbuje Cytuj
_D23 83 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Podali może gdzieś dokładnie, którego marca wychodzi wersja na PS4? Mam okrutne ciśnienie na ten tytuł ale nie mogę znaleźć informacji o konkretnej dacie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Niestety nie ma żadnej konkretnej daty, co mnie bardzo martwi Cytuj
_D23 83 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Mnie również to zaczyna trochę martwić. O ile w grudniu czy styczniu brak konkretnej daty byłem w stanie zrozumieć tak teraz nie bardzo. Jutro pierwszy marca a informacji brak. Oby to nie oznaczało żadnej obsuwy. Na nic tak bardzo nie czekam jak właśnie na Disco Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 (edytowane) Ja, nie wiedząc czemu, cały czas miałem w głowie, że ta edycja rozszerzona wychodzi 5 marca, a tu się ostatnio zorientowałem, że podawali marzec bez konkretnej daty, lol No i tak czekam od stycznia, żeby w to zagrać - zdążyłbym ją przejść dwa, jak nie trzy, razy, a teraz się pewnie okaże, że przeniosą premierę na jakiś maj czy czerwiec Edytowane 28 lutego 2021 przez Ludwes Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 31 marca to wciąż marzec. Mają miesiąc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi