Skocz do zawartości

PSX Extreme 266

Oceń okładkę PSX Extreme 266 29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 266 (wersja czerwona)

• 1
      1
    • 2
      1
    • 3
      1
    • 4
      1
    • 5
      3
    • 6
      3
    • 7
      2
    • 8
      8
    • 9
      3
    • 10
      6
  2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 266 (wersja niebieska)

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      2
    • 4
      1
    • 5
      3
    • 6
      3
    • 7
      5
    • 8
      6
    • 9
      4
    • 10
      5

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Fajny numer. Abstrahując od politycznych kłótni tutaj (naprawdę mam tego dość naokoło) numer bardzo udany. Oczywiście recenzji tradycyjnie nie czytam ale felietony bardzo na plus. Nawet zaxa i mazziego mi się podobały. Myszaq daje radę ze swoimi odlotami. Drugi numer w którym zaczynam od jego 2 stronek :). 

Fajne retro, ciekawy temat numeru. Naprawdę mało do czego mogę się przyczepic. 

P.s. oceny dla gears of war 5  i borderlands 3 za wysokie. Obie s(pipi)ine technicznie na premierę. 

• Odpowiedzi 123
  • Wyświetleń 27,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W redakcji mamy osoby glosujące na lewicę, prawicę, centrum, są też takie, które w ogóle nie interesują się polityką. Zresztą przy przydzielaniu tekstów czy zatrudnianiu nowych osób poglądy polityczne

• Październik -> paździerz na okładce. Przypadek?

• Pan Tadeusz aka Zooltar wielokrotnie schodzil na tematy polityczne, na co zwracalem wczesniej uwage i nie bylo to problemem.  Widac wszystkto zalezy od tego, po ktorej stronie kto sie opowiada.

Opublikowano

Tytuły/serie tzw; "głośne z problemami" rzadko kiedy oceniane są surowo. Najczęściej (niestety) pomimo dużych problemów technicznych np; słaby frame rate/długie loadingi dostają min; 7/10. W skrajnych przypadkach 9/10 :)  Zresztą nie tylko Psx Extreme "tak ma". 

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Kiedy będzie można normalnie zamowic wersję PDF, od momentu jak zmienil sie wydawca nie kupuje PSX Extreme.

??? więc jak to jest lub jak to będzie ???

Opublikowano
  • Autor

Ma to być dostępne z końcem miesiąca, kiedy ma też ruszyć dedykowana magazynowi strona.

Opublikowano

Dzisiaj dotarło pismo, przeglądam - przedziwna sprawa - brakuje stron od 27 do 34??? Ktoś inny też tak ma? 

Opublikowano

Już chciałem chwalić, że po zmianie wydawcy polepszył się czas dostawy prenumeraty, bo o dziwo numery zaczęły przychodzić w piątki, ale w tym miesiącu wszystko wróciło do normy i znowu mija równy tydzień od premiery w kioskach, a w skrzynce pustki. 

Opublikowano
  • Autor

Sytuacja rzadka, ale mozliwa. Pismo sklada sie z 8-stronicowych skladek, a akurat te strony szly na koncu i obawiam sie, ze w drukarni po prostu nie dolozono ich przed klejeniem calosci. Podrzuc mi swoje namiary na perez@psxextreme.pl.

Opublikowano

Ja nadal nie mam mojego nr. Ale za to dostałem reklamę nowego numeru na email. Szkoda ze nie pdf. Jeżeli do grudnia nic sie nie poprawi to nie przedłużam prenumeraty. Sorry

Opublikowano
1 godzinę temu, Donboro napisał:

Dzisiaj dotarło pismo, przeglądam - przedziwna sprawa - brakuje stron od 27 do 34??? Ktoś inny też tak ma? 

Stary, biały kruk! Schowaj z powrotem do folii i trzymaj w stanie miętowym. Będziesz bogaty jak PSXE będzie wydawało 1000 numer i będzie wydawane worldwide ;)

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zaległe tematy związane z aktualnym numerem PE (nie doszedł papier, brak PDF-a) piszcie plis tutaj lub od razu na perez@psxextreme.pl. 

Opublikowano

To ja bym poprosił tego pdf. Numeru nie mam do dziś, a nie mam co czytać

Opublikowano

Jak takie bedzie podejscie do klienta to pewnie w przyszlym roku PSX bedzie wydawane jako periodyk katolicki. Drodzy Państwo WSTYD 

Opublikowano

Z ciekawości zapytam - nakład zmalał do 5000 egzemplarzy? Skończylem w zeszłym tygodniu dopiero poprzedni numer, ale od poniedziałku w ŻADNYM kiosku w Łodzi (Taka wieś pod Warszawą) łącznie z tymi w galeriach handlowych nie udało się dorwać żadnego egzemplarza.

Opublikowano

Będą zapewne dedykowane saloniki prasowe, do sprzedaży PE...niedługo :gayos:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
5 minut temu, Plugawy napisał:

Zamow prenumerate :Coolface:

Elektroniczną :yao:

Opublikowano

Bez przesady, prenumerata PE jest najlepszym wyjściem. Pomimo, że czasem Poczta Polska daje ciała i jest ten dzień, dwa poślizgu do premiery kioskowej. Co innego ta gratisowa elektroniczna, chcieli dobrze a trochę sobie w kolano strzelili. Jednak jak ktoś ma kłopot z zakupem szmatławca, to bez obaw można brać papierową prenumeratę.

Opublikowano

Nigdy, a kupuje extrima od okolic 20 numeru nie miałem problemu z kupnem. Prenumeraty nie biorę, bo mam zaprzyjaźnionego kioskarza od dobrych 20 lat i niech chłop coś zarobi, zresztą zawsze mi odkładał, a teraz jak go zapytałem to dostał może ze 3 kopie i rozeszły się od ręki.

Opublikowano
  • Autor

A daj plis znac, ktory punkt konkretnie, to wybadamy. Zazwyczaj nadzialy robi sie na podstawie historycznych danych, wiec gdy np. ktos sprzedaje 2 z 3, to dalej te 3 dostaje max i mogly akurat wyjsc wszystkie.

Opublikowano

To ja wiem, ale żeby nie dało się kupić w 10 dużych salonach prasowych Kolportera/In Medio? Chyba, że nagle popularność magazynu wzrosła do tego stopnia to będę czaił się w dniu wydania.

Opublikowano
  • Autor

No to jest raczej dziwne, bo zawsze jest drukowane wiecej. A to daj znac, czy jakies konkretne centrum handlowe, to przekaze dalej i sprawdzimy, bo ten numer bedzie w sprzedazy jeszcze ze 3 tygodnie, to troche za wczesnie na braki.

Opublikowano

Okej to próbowałem w tych miejscach:

1) Punkt z prasą (Kolporter chyba?) Lidl, Łódź Tymienieckiego 16b

2) Inmedio Pasaż Łódzki

3) Kolporter CH Tulipan Łódź

4) Kolporter (chyba) Kaufland Łódź Puszkina 50

Opublikowano

Prenumerata? No fajna, taka nie za szybka.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Z ciekawostek w empiku Galeria Łódzka leżał jeden ostatni egzemplarz (czerwona okładka).