Figuś 21 140 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 miałem wysyłać Kmiotowi jako bonus do losowanek, ale jeszcze sie wstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 UK video game publisher Reef Entertainment is excited to announce ANNIHILATION LINE, a new narrative DLC campaign for the PC and PlayStation®5 versions of TERMINATOR: RESISTANCE. The DLC will be available to purchase digitally from Steam® and the PlayStation Store worldwide on December 2nd. Those who already own Terminator: Resistance either physically or digitally on PlayStation®4 can upgrade to the PlayStation®5 version for free.* * not available in Asia. ANNIHILATION LINE picks up mid-way through the main campaign story. The Resistance has just defeated their first Infiltrator, but for Jacob Rivers, there’s no time to rest up. Orders have come down from John Connor himself that he is to assist in the investigation of Northridge Outpost, a civilian settlement which has mysteriously gone silent. Why did no one from Northridge attempt to radio in? Is this the work of Skynet? And are the civilians still alive? To find answers, Rivers and a small team of Resistance soldiers led by Connor’s right-hand man Kyle Reese must head into the most dangerous territory imaginable...the land beyond the Annihilation Line. KEY FEATURES: A thrilling, action-packed original story featuring over 4 hours of new content, which will delve deeper into the history of Jacob Rivers and take players to new areas of post-apocalyptic California. Fight shoulder-to-shoulder with the iconic Resistance hero Kyle Reese and help him become the man who will sacrifice everything for the sake of a better future. Plus, meet other characters exclusive to the DLC, and live out Kyle’s visions of the future seen in The Terminator. Venture beyond the line of fire as you cross Skynet’s deadly Annihilation Line to carry out a vital mission and strike a deadly blow to the machines. Arm yourself with an expanded arsenal of weapons, and defend against enemies never before seen in a Terminator video game such as the T-600 and HK Centurion. With improved visuals boosted by the power of the PS5™, immerse yourself in the post-Judgment Day future more fully than ever before. Feel every pulse of your plasma rifle with the DualSense™ Controller, while on PC, you can enjoy the fullest frame rate and resolution possible with AMD FidelityFX Super Resolution. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Bardzo spoko, chętnie wrócę do gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Ja też, ale do tego jeszcze PS5 musiałbym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Nie wiadomo jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 2 godziny temu, suteq napisał: Nie wiadomo jaka cena? no i 10 grudnia jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Też wrócę. Z tego zwiastuna wylało się więcej klimatu oryginalnego Terminatora, niż przez ostatnie 19 lat w filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Podobnie jak z podstawki. A PS5 kiedy kupujesz, że tak rączo chcesz wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 @WrednyOooo Panie, najwcześniej w drugiej połowie 2022. Kusi XSX, ale za duża bibliotekę nieogranych gierek na PS4, więc czekam, aż pojawi się prawdziwy nextgen experience i wtedy się wybiorę do sklepu. Poza tym bez TV4K nie ma o czym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Ogrywa ktoś na xsx/ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Nie graj na XSX bo będziesz zmuszony grać w wersję past genową, upgrade tylko PS5 dostało, DLC PC i PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 2 godziny temu, Figuś napisał: Nie graj na XSX bo będziesz zmuszony grać w wersję past genową, upgrade tylko PS5 dostało, DLC PC i PS5 A co to za dziwna akcja z ulepszeniem tylko dla jednej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Pytaj TEYON, nie mnie. Pewnie chodzi o biedną sprzedaż na konsoli zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Skończyłem na ps5 dość fajna i lekka giereczka czuć też niższy budżet niczym w pierwszych sniper ghost warrior. Ale jak ktoś lubi te uniwersum to warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 xD chłopy jaka odklejka z tym że rambo dostał takie oceny bo był rail shooterem a nie przez to że był yebanym gównem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Dobrze, że dwie paczki residentów nie wyłapały wpierdolu za bycie celowniczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ale racji trochę ma - ja do obejrzenia tego filmiku myślałem, że Rambo to fps xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nie no chuja tam a nie racje. To tak jakby te przytoczone przez slima residenty miałyby dostać słabe oceny bo ludzie oczekują gry tpp z zagadkami. Z tego co pamiętam ten rambo ledwo działa i jest okropną grą. Ale ten terminator już wygląda całkiem fajnie więc nie ma rozpamiętywać. No i napawa optymizmem że z tym robocopem nie idą z motyką na słońce i po prostu chcą zrobić to co z terminatorem tylko bardziej to dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ja pisałem tylko w odniesieniu do gatunku - faktycznie dużo ludzi myślałam że to fps, nawet ja prawdziwy gejmer nie słyszałem że to railshooter Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Ten Rambo przede wszystkim wyglądał jak gówno i odpychał na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Terminator im się udał dlatego trzymam mocno kciuki za Robocopa. Takie gierki AA są mega potrzebne branży, mało tego wychodzi w dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Uważam, że branża potrzebuje jednak gier które mają więcej niż 47 na meta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 11 minut temu, devilbot napisał: Uważam, że branża potrzebuje jednak gier które mają więcej niż 47 na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 oceny społeczności? psycho fani uniwersum i rodziny twórców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi