Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie i tak zaraz będzie kosztowało 30zł albo za miesiąc trafi do gp/plusa :leo:

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O KUR.WA jakie gów.no!!!! Jest duuuuużo gorzej niż myślałem. Koszmarna grafika, sterowanie, zje.bany fov, no dosłownie wszystko! To gra rodem z kiosku z 2003 roku. Początek jest tak chu.jowy że szok.

• Nie wiem czy jest sens zakładać osobny temat o Daymare 1994, skoro i tak może ze trzy osoby z forum w to zagrają, więc podzielę się swoimi wrażeniami tutaj (można zmienić nazwę tematu po prostu na Day

• Skończone. Naprawdę nie spodziewałem się, że gra okaże się aż taka fajna, zwłaszcza po tych wszystkich recenzjach równających ten tytuł z ziemią   (kolejny dowód na to, że kompletnie nie ma się co sug

Opublikowano
11 hours ago, Josh said:

Pewnie i tak zaraz będzie kosztowało 30zł albo za miesiąc trafi do gp/plusa :leo:

Daymare 1998 do dzisiaj do GP nie trafiło, ale za to było za darmo na gog.com. Jeszcze nie grałem bo nie mam czasu na sztosy a co dopiero na gry 6/10 ale oczywiście do kolekcji dodane na wypadek posuchy.

Opublikowano

Teraz widzę, że D1998 jest w promce na Storze za 37zł, a dla abonentów Plusa za 22 zeta. Tak że jak ktoś ma możliwość to brać i się nie zastanawiać!