Boomcio 4 201 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 No, wreszcie na konsolach!!! Kultowy symulator Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego!!! Jazda w deszczu, przy rażącym słońcu, czy nawet w nocy... Życie bywa ciężkie. Ta gra nie wybacza rozgrywki po kilku "głębszych". Oj, nie brachu. Najedź na krawężnik, nie stań na kolejnym przystanku, czy nie otwórz rampy dla operatora wózka dla niepełnosprawnych... Reszta w spojler, bo zdecydowanie 18+ Spoiler Ale kurna wciąga, bo dobrze symulatorek jest zrobiony. Trasy fajne, lokacje ładne, tylko , jak rzekł klasyk: Spoiler ludzie qrwy, blokują wejście... Ale, ale... to jest zamierzony efekt twórców! Te same ludzie śmiecą i jeżdżą na gapę ( poza Polską też są tacy?!?), ano, są nawet w tym kraju, gdzie owa akcja się toczy. I ja wiem, że nic lepiej nie wkręci, niż hamowanie składu z 70cioma wagonami pełnymi złomu na odcinku 3 000 metrów, vide 'Train Sim World' (moje osobiste fap,fap,fap), ale tu naprawdę prawie 50letni pryk bawi się zajedobrze! Po dwóch wieczorach pełnych sprzedawania biletów i wydawaniu reszty w ojro ----- polecam. Ps: markowe pojazdy. Ps2: zrezygnowałam dla tej gry z Truck Drivera! 1 Cytuj
Figuś 21 271 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Jakieś niespełnione marzenia o byciu kierowcą Tira czy tam autobusu? Psychotesty pewnie nie poszły ta jak byś chciał na zawodowego?! Cytuj
Wredny 9 769 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 @MAJOCHEY_PL - zakładasz te tematy, żeby w nich pisać sam ze sobą? W sumie to zrobiłbym jakiś osobny dział i nazwał go "Majocheye" - tam wrzucił wszystkie te "symulatory", bo jak widzę kolejny temat z trzema wykrzyknikami (nie widziałem czegoś takiego w tytule gry), to od razu widzę, że chłopak ma znów wypite i go nosi po forum 1 Cytuj
Boomcio 4 201 Opublikowano 21 września 2019 Autor Opublikowano 21 września 2019 Znasz mnie lepiej, niż własna matka Cytuj
krupek 15 501 Opublikowano 22 września 2019 Opublikowano 22 września 2019 Czy można w tej grze opie.rdolić pasażera za brak odliczonej kwoty za bilet? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi