Shago 3 554 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 (edytowane) NIedawno ukończyłem ponownie MGS2 i byłem zdumiony tego, jak inaczej zrozumiałem fabułę względem mojego pierwszego ogrywania tej gry w czasach premiery - po prostu mój poziom angielskiego poszedł tak góry, że po przejściu fabularnie była to dla mnie inna gra.. Ciekawe ile osób tak miało przy innych grach Edytowane 30 września 2020 przez Shago Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 1 minute ago, Shago said: NIedawno ukończyłem ponownie MGS2 i byłem zdumiony jak inaczej zrozumiałem fabułę względem mojego pierwszego ogrywania tej gry w czasach premiery - po prostu mój poziom angielskiego poszedł tak góry, że po przejściu fabularnie była to dla mnie inna gra.. Ciekawe ile osób tak miało przy innych grach Ja niedawno przeszedłem klasycznego FF7. Chyba z 20 lat po wersji z PSXa. Inna gra zupełnie. Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Super, ale FF7 w oryginalnych wydaniach ma skopane tłumaczenie po całości i dopiero translacja fanów w modzie Reunion pozwala zrozumieć, o czym w ogóle jest ta gra. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Dla mnie Batmany z serii Arkham. Zawsze jak skończyłem to od razu NG+. Jak się cieszę, że jeszcze mi Arkham City na PS3 zostało do ogrania. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Może jestem dziwny i wybrałem sobie dziwną grę ale lubię wracać do.. Fallout4. To moja pierwsza splatynowana gra ukończona na 100%. Ma wiele wad, jest zbugowana, przestarzała, brak systemu karmy i słaby system dialogów ale.. genialna eksploracja sprawia że od czasu do czasu do dziś lubię sobie zrobić luźną przebieżkę dookoła mapy (oraz wyspy z dlc) tylko po to aby bronić osad i rozwalać mutków, deathclawy i radscorpiony 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi