Opublikowano 28 września 20195 l Pany jakieś typy? Budżet powiedzmy do 400pln. Eken H9 jest polecana w tym budżecie , ktoś miał z nią styczność?
Opublikowano 28 września 20195 l Teraz to pany, a wjedzie jedno sommersby i już przegrywyyyyy auuuuuuuuu
Opublikowano 28 września 20195 l Takiemu wygrywowi nie wypada pokazać się z niczym innym, niż porządne GoPro hero 7, oczywiście w wersji black, albo chociaż na Dji Edytowane 28 września 20195 l przez chris85
Opublikowano 28 września 20195 l Autor Pytanie ofc nie było kierowane do przegrywow xD także grzecznie proszę wypyerdalac .
Opublikowano 28 września 20195 l kilka lat temu kupiłem kamerkę Lamax electra x8, coś około 4 stówek dałem z całą masą mocowań. Używałem tylko na wakacjach i jestem z niej zadowolony. Teraz pewnie za tą ceną można wyższe modele kupić. Zainteresowałbym się też kamerkami Xiaomi.
Opublikowano 28 września 20195 l Ja mam Xiaomi, ale domową i jest super wykonana, działa bez zarzutu.
Opublikowano 11 października 20195 l Autor Dobra (pipi) wjechała 7 black , #yebacstulejememlyprzegrywy elo
Opublikowano 11 października 20195 l haha jaki glupek kupuje hero7 jak wlasnie wyszla hero8, mogles juz dozbierać pieniążków
Opublikowano 11 października 20195 l 12 minut temu, szejdj napisał: mogles juz dozbierać pieniążków Ale "black", nie? Ósemka teź BLACK?
Opublikowano 11 października 20195 l w sumie do nagrywania jak sie jest ruchanym w dupe to wojtasowi wystarczy hero7
Opublikowano 12 października 20195 l 18 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Dobra (pipi) wjechała 7 black , #yebacstulejememlyprzegrywy elo Bardo dobry wybór. Również posiadam 7 black i jestem zadowolony. Nie zapomnij o aplikacji na telefon, dzięki której z filmu wyciagniesz zdjęcie. Na początku myślałem, że to zwykły screen shot, ale apka działa cuda i zdjęcia wychodzą mega dobrze. W sumie jedyne do czego mogę się doczepic to bateria i ujęcia w nocy.
Opublikowano 12 października 20195 l Autor 15 godzin temu, szejdj napisał: haha jaki glupek kupuje hero7 jak wlasnie wyszla hero8, mogles juz dozbierać pieniążków Co tam śmierdzisz ? xD za firane ale już !