mario10 548 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Nie wiem czy w dobrym temacie pytam, ale mam problem z nawiązaniem połączenia internetowego między PS4 a routerem poprzez Wi Fi. Od samego początku czyli jakieś 3 lata miałem skonfigurowany internet przez WiFi przy pierwszej konfiguracji bez problemu się połączyła konsola z routerem i nie było problemu. Dwa dni temu była potrzeba zresetowania routera i od tego czasu konsola nie łączy się przez WiFi wyskakuje błąd NW-31280-4 nie mogę się w żaden sposób połączyć. Co najdziwniejsze połączone do routera jest kilka urządzeń bo dwa telefony, laptop i wszędzie internet bez problemu się łączy, konsolę podłączyłem kablem i internet hula, ale przez WIFi się nie połączy i za każdym razem błąd wyskakuje. Spotkał się ktoś z takim problemem lub podpowie jak go rozwiązać? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/error-codes/nw-31253-4/ Cytuj
mario10 548 Opublikowano 29 września 2019 Autor Opublikowano 29 września 2019 (edytowane) Dzięki spróbuję sobie z tym jakoś poradzić Resetowałem i modem i wyłączałem PS4 niestety nic nie pomogło, a z tymi serwerami DNS muszę poczytać bo się nie orientuję w nich za bardzo. Edytowane 29 września 2019 przez mario10 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 30 września 2019 Opublikowano 30 września 2019 W dniu 29.09.2019 o 14:25, mario10 napisał: konsolę podłączyłem kablem i internet hula Najlepiej jakbyś tak zostawił 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 1 października 2019 Autor Opublikowano 1 października 2019 No chyba to jest najlepsze rozwiązanie co prawda udało się skonfigurować wi fi jak wpisałem wszystko ręcznie, ale wydaje mi się, że teraz trochę muli :) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Ogólnie mieć lepiej podłączone bezpośrednio kablem, czuć dużą różnicę i tak się powinno używać konsoli. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 1 października 2019 Autor Opublikowano 1 października 2019 Tak chyba zrobię bo czuję spadek prędkości ale wcześniej nie przeciągałem kabli teraz jak już porobiłem z tym porządek to zostawię na kablu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi