sprite 1 798 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 His Dark Materials stars Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson and Lin-Manuel Miranda. Adapting Philip Pullman’s award-winning trilogy of the same name, which is considered a modern masterpiece of imaginative fiction, the first season follows Lyra, a seemingly ordinary but brave young woman from another world. Her search for a kidnapped friend uncovers a sinister plot involving stolen children, and becomes a quest to understand a mysterious phenomenon called Dust. As she journeys through the worlds, including our own, Lyra meets Will, a determined and courageous boy. Together, they encounter extraordinary beings and dangerous secrets, with the fate of both the living — and the dead — in their hands. Szykuje się megatona i możliwy sukcesor Gry o Tron. Pierwszy sezon będzie miał 8 odcinków. Drugi już jest nakręcony. Premiera 4 listopada. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 Ty no nie wiem. Wygląda to na średnio pasjonujący mix narni i tego nowego pottera magiczne zwierzątka czy coś tam. 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 3 października 2019 Opublikowano 3 października 2019 Te inne światy to rozumiem. że na tej samej planecie będącej wymysłem scenarzysty? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 Pierwszy odcinek dostępny i przy okazji premierowy zwiastun. Cytuj
wojcieszek 5 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 NIe oglądalem, wiec sie wypowiem-to sie nie uda.Serio wywołuje skojrzenia z jakims księciem Kaspianem Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Mi się bardzo podoba. Klimat, scenerie i postacie moim zdaniem robią robotę. Czekam na więcej. Cytuj
wojcieszek 5 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Mógłbys to do czegos porównac?Tzn wiadomo ze mogłbys np do "Rejsu" i napisać ze jest to serial w ogóle nie podobny do Rejsu,ale czy przywodzi jakieś skojarzenia z czyms innym? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 2 godziny temu, wojcieszek napisał: Mógłbys to do czegos porównac?Tzn wiadomo ze mogłbys np do "Rejsu" i napisać ze jest to serial w ogóle nie podobny do Rejsu,ale czy przywodzi jakieś skojarzenia z czyms innym? Właśnie o to chodzi, że nie jestem w stanie Przez całą otoczkę mam lekkie wrażenie Harrego Pottera tylko bez takiej ilości magii. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 Czytałem książki kiedyś i film to była tragedia tutaj widzę potencjał. Pierwszy odcinek powolny i wprowadzający w świat ale jak później będzie to co w książce to może być naprawdę dobrze. Podobno budżet spory więc może się uda. Ocenie po całym sezonie. Podoba mi się laska z luthera do roli Marisy. Będzie idealna szczególnie z powodu wcześniejszych ról:] Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 No Marisa fajna, taka niezbyt zdrowa na psychice. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 8 listopada 2019 Opublikowano 8 listopada 2019 Ruth Wilson? To już mam pierwszy ważny powód, aby chociaż pilota obejrzeć. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 13 listopada 2019 Opublikowano 13 listopada 2019 No Marisę to tuliłbym tak długo aż by się poryczała na co wyraźnie ma ochotę patrząc po drugim odcinku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi