Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 (edytowane) Korzystaliście? Od 3 dni przywozi mi człowiek o 5 rano jedzenie. Dieta 2000 kcal. No oczarowany jestem. Jedzonko pycha i podobno zdrowe ale najważniejsze to, że nie tracę czasu na gotowanie. Dietering.com - właśnie jadę kolacje i faszerowana papryka skradła mi serce. Polecam. Edytowane 3 października 2019 przez Jotrazydwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 A zona tez na pudelku czy tylko ty sobie tak dogadzas? W ogogle miec zone i musiec jesc z cateringu xDD To na ch.uj sie zenic? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 15 minut temu, Jotrazydwa napisał: Dieta 2 kcal I ty żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 (edytowane) Wszyscy jadą na pudłach. Nawet 2 letnie dziecko w żłobku. Takie czasy. Zamiast gotować można zarobić monety albo pobawić się z synkiem. @Rozi edytowałem. Edytowane 3 października 2019 przez Jotrazydwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 jestem na redukcji i jem 2500, ale jj pewnie dobija kalorie browarami Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 (edytowane) 2664.00 zł za miesiąc mnie policzyli no kumam robocizna itd, ale ja na szame wiecej niz 800zl nie wydajde a mieso czy ryby wjezdzaja codziennie Edytowane 3 października 2019 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 No jakby jeszcze ze 4 tyskie do obiadu przynosili to nawet by się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Nie no jest to bardzo wygodna sprawa, ale bardzo kosztowna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Taniej sobie Ukrainkę do gotowania wynająć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Catering fajna rzecz, różnorodne i smaczne jedzenie, ale wiem od koleżanki, która w tym pracuje, że zazwyczaj kcal się nie zgadza za bardzo, a produkty są często średniej jakości. Niby duża oszczędność czasu, ale mi zrobienie 2 posiłków do pracy i śniadania zajmuje 0,5h, więc też nie ma dramatu, a ceno 3-4 razy taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 12 godzin temu, Jotrazydwa napisał: Wszyscy jadą na pudłach. Nawet 2 letnie dziecko w żłobku. Takie czasy. Zamiast gotować można zarobić monety albo pobawić się z synkiem. @Rozi Ale to smutne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 59 minut temu, krupek napisał: Niby duża oszczędność czasu, ale mi zrobienie 2 posiłków do pracy i śniadania zajmuje 0,5h Co takiego przygotowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Dziś twaróg z bananem i musli, łososia pieczonego z ryżem i burakami, a na śniadanie jajka sadzone, bułka, papryka i pomidory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 I to wszystko robisz w pół godziny? Nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Policzyl bez zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 ryba do pieca i samo sie robi. Mi z godzina schodzi w kuchni, ale zawsze gotuje na 2 dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 15 minut temu, Rozi napisał: I to wszystko robisz w pół godziny? Nie wierzę. No a jaka w tym filozofia? Ryba w folię, przyprawy i do piekarnika, ryż nastawiam i się gotuje, w tym czasie pokroiłem buraki do pojemnika, część na dziś, reszta na jutro, twaróg do pojemnika, rozgnieść banana i wsypać płatki, wymieszać. Kroję warzywa na śniadanie, odlewam ryż i cyk do pojemnika. Jajka na patelnię, 3-4 minuty i gotowe, w czasie jedzenie śniadania, wyciągam rybę i cyk do pojemnika. Jeszcze gdzieś tam po drodze dałem psu jeść. Ze zjedzeniem śniadania 40 minut. Często też robię jakąś fasolę w sosie pomidorowym z warzywami, ciecierzycę, czy soczewicę w curry, czy coś podobnego to mam na 2 dni i wtedy następnego dnia robię tylko ten twaróg lub coś podobnego na zimno jako drugi posiłek. No gotuję raczej tak, żeby było prosto i szybko, może jakieś frykasy to nie są, ale póki co się nie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Te buraki za sloika czy wczesniej je gotujesz sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Takie z folii, w Biedrze i w Lidlu są. Taniej wychodzi kupić na kg i ugotować, ale to za dużo czasu i za duży syf w kuchni potem, a te już są ugotowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 wrzucasz buraki do parowaru na godzine i gotowe, zmywania malo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 I codziennie jecie to samo? Mi się to znudziło. Tu mam praktycznie codziennie coś nowego. Zobaczymy jak po miesiącu będzie. W każdym razie oszczędność czasu jest a doba jest krótka. Idę jeść obiadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Ja jem codziennie cateringowe żarcie, tylko że na miejscu i za darmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 5 października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 października 2019 Myślałem o tym, ale nie dałbym rady wpyerdalać przez miesiąc żarcia z mikrofali. W zakładzie pracy mam stołówkę, a coś szybkiego też potrafię sobie w domu ogarnąć. 2,6k na miesiąc za żarcie z mikrofali bym nie dał, zwłaszcza że nie zawsze trafią w gust. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 5 października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 października 2019 Ja mam z pracy śniadania i obiad, spoko sprawa bo zawsze gorące i świeże. Śniadania w formie szwedzkiego stołu. Do tego są zatrudnieni normalni kucharze i dania zbytnio nie mogą się powtarzać. Gotują raczej prosto i smacznie chociaż przez to ,że posiłki nie mogą się powtarzać to czasem dania komuś mogą nie posmakować. Ja nie narzekam chociaż rozumiem osoby które nie mogą zjeść schabowego raz na tydzień bo nie ma. Zostaje mi tylko gotowanie czegoś na kolację. W weekend gotowanie traktuję raczej jako przyjemność i spędzenie wspólnie czasu. Mam swój piec do pizzy więc często z tego też korzystamy. A jak nam się nie chce to jemy coś dobrego na mieście. Sytuacja pewnie się skomplikuje jak dojdą dzieci ale pewnie w szkole też da się coś ogarnąć. A płacić za jedzenie z mikrofali to tak średnio bym powiedział, już bym wolał jakiś abonament w restauracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 października 2019 Mnie zostaje tylko robienie posiłków na wieczór czy weekend, ale z roboty nieraz tyle żarcia przywożę, że sam się objem w sobotę i niedzielę i jeszcze rodzinę poczęstuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi