dKc 9 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 Witojcie, Mam taki mały problem z kontrolerem Nacon Revolution Unlimited natury. Do zestawu dołączyli gałki wymienne. Są wklęsłe, ale ze swoistym grawerunkiem, widać je na tym zdjęciu: Spoiler Problem w tym, że te gałki są bardzo chętne na kurz, który jak się zaplęgnie to ciężko go wydostać. Próbowałem głównie sprężonym powietrzem i część się wydostaje, część nie. Pół biedy z tym grawerunkiem, ale większy problem jest z tymi wypustkami (to zdjęcie po lewej to jakiś fejk, te dziurki nie są takie duże). Najchętniej bym zakupił takie gładkie wklęsłe gałki (takie jak ta 2 od góry, ale wklęsłe), coś na zasadzie tego co było w padzie od Xboxa 360. Tylko pytanie: gdzie takie coś kupić? Szukałem i nie znalazłem. Albo może ktoś zna jakiś sposób jak się pozbyć takiego brudu. Dla dobra ogółu nie załączam zdjęć Mógłbym jeszcze przejechać szlifierką kantową , żeby to wyrównać, ale wolałbym nie Czy ktoś się spotkał z tym problemem? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 Są takie gluty do czyszczenia np. klawiatury, nawiewów w aucie, dopasowują się w różne zakamarki Cytuj
dKc 9 Opublikowano 21 października 2019 Autor Opublikowano 21 października 2019 o widzisz, nie znałem tego. Jak gdzieś zobaczę to spróbuję, co się może stać, w końcu i tak jest usyfione 1 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 I jeszcze elektryczna szczoteczka do zębów. Sam mam jedną do czyszczenia gratów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi