lennox 67 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 No to czekamy .... https://www.ppe.pl/news/58131/assassin-s-creed-odyssey-zaprowadzi-graczy-do-antycznej-grecji.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Jeśli będzie to tak samo zrobione w AC Origins to nie mam pytań. Edytowane 13 Maja 2018 przez Nemesis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nie wierze w ani jedno słowo Gruszczyka xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Czyli przecieki znów okazały się prawdziwe. W sumie fajnie, że Grecja - lubię te klimaty, a po Origins to nawet fajnie będzie w podobny sposób pozwiedzać inne antyczne budowle Skoro ta informacja się potwierdziła to znaczy, że następny będzie Rzym, a dopiero później Japonia... No cóż - ja dopiero męczę Unity, więc premiera Odyssey ominie mnie, jak poprzednich kilka części - dobrze jest mieć zaległości w takim tasiemcu Edytowane 13 Maja 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja bardzo się cieszę, że poszli w Hellade bo akurat mam słabość do tego regionu, jego historii i klimatu. Nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać kciuki za Ubi by dali grę jeszcze lepszą niż bardzo dobre Origins :]Co do Japonii też chętnie bym to przytulił. Byle tylko fabuła była osadzona w epoce Edo. Oj działo by się :] Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 co prawda Origins narazie odlozylem na rzecz God of War ale na bank wroce bo gierka mi sie nawet podoba, wiec jak Odyssey bedzie zrobiony tak samo dobrze, do tego w Grecji to nie pozostanie nic innego jak kupic i grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 @Wredny daj spokój z tymi Crapami i kup Origins. Jedyny prawilny AC po drugiej części. Grecja super, oby ta część była jeszcze bardziej poszła w kierunku Wiedźmina 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ni chu chu - wszystko ma być po kolei. Nie wyobrażam sobie później wypowiadania się o serii, bez znajomości wszystkich jej składowych. No i żadne "crapy", Unity fajna gierka, typowy Assassin - ni mniej ni więcej. Ale jakbym posłuchał i nie grał, to być może sam bym głosił takie bzdurne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Origins jak nazwa wskazuje to prequel. Nie ma nic wspólnego fabularnie z tymi crapami Syndicate i Unity. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) 10 minut temu, _Be_ napisał: Origins jak nazwa wskazuje to prequel. Nie ma nic wspólnego fabularnie z tymi crapami Syndicate i Unity. Wara od Syndicate Edytowane 13 Maja 2018 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 26 minut temu, _Be_ napisał: Origins jak nazwa wskazuje to prequel. Nie ma nic wspólnego fabularnie z tymi crapami Syndicate i Unity. 16 minut temu, _daras_ napisał: Wara od Syndicate i od Unity Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 gówniane gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Wredny najlepsze przed Tobą bo Syndicate to najfajniejsza część AC od Brotherhood. Wspomagany linką parkour po Londynie to coś pięknego. Wyścigi dorożkami, fight club i nawet misje poboczne, w szczególności porwania; w końcu elementy skradankowe ujęte fajnie w uniwersum AC. No i Evie wiadomo. Ogólnie to chyba mój ulubiony open world w grach obok RDR ale ja mało gram w takie gry.Unity też bardzo fajne. Origins czeka w kolejce bo nie podpasował mi setting, to poczeka. Gdyby to Odyssey wyszło w zamian egipskiego epizodu to już bym grał... Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Odyssey zapowiada się fajnie, ale jedyne co mnie niepokoi to duży akcent położony na bitwy morskie i ogólne pływanie. Cóż, po Black Flagu kompletnie zraziłem się do tego elementu i obawiam się, że w tej nowej odsłonie też mogę się przez to męczyć. No chyba, że znacznie zmienią cały system pływania i bitew. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Grecja to w końcu w dużej mierze wyspy, więc trudno by było pominąć owe pływanie. Choć fakt, że jeśli o mnie chodzi też mogło by tego nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 https://www.ppe.pl/news/58585/assassin-s-creed-odyssey-niemal-potwierdzony-zdjecie-pokazuje-gadzet-z-gry.html Jednak dla mnie to fake. Mam identyczny breloczek. Kupiłem go na Korfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 https://twitter.com/assassinscreed/status/1002331391789617152 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 odswiezona formula Origins mi sie nawet podobala ale jak znowu chca wypuszczac gre co roku aby ludziom zbrzydla to Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 https://www.ppe.pl/news/58597/assassin-s-creed-odyssey-oficjalnie-teaser-zapowiada-prezentacje-na-e3.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 zbyt zblizony setting do origins, nawet nazwa podobna bo na "o' wiec zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Wrecz przeciwnie. Origins dla mnie to gra roku wiec Odyssey do ogrania jest obowiazkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 4 godziny temu, kermit napisał: zbyt zblizony setting do origins, nawet nazwa podobna bo na "o' wiec zaorać Zrobili grę od nowa w Origins to teraz będzie kilka iteracji tego samego - tak było też z trylogią Ezio, trylogią morską (czyli ac III/ac iv/rogue). Za rok będzie kolejny Assassin's Creed tylko, że w starożytnym Rzymie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Bardzo prawdopodobne. Wg. przecieków za rok ma być kolejna odsłona w Rzymie z tym, że starożytnym i dopiero potem przeskok do Japonii. Zobaczymy, ale AC z Japonią zawalił. Pierwszy będzie Ghost of Tsushima i patrząc na czas dewelopingu będzie dopracowanu nie zdziwię się jak będzie na poziomie Horizona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Czy oni za bardzo się z tym nie rozpędzają wydając co roku nowego Assasins? Prędzej ludziom obrzydzą te asasyny. Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Moim zdaniem bez sensu wracać znowu do Rzymu po Brotherhood. Ja wiem, że ma być inna epoka ale jednak to Rzym. Dali by po Odyssey tą Japonię albo jakiś innych Inków, Chinczyków czy Babilończyków - choć to wcześniej było jeśli o epokę idzie, ale to żaden problem przecież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi