lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 czerwca 2018 Jednak Sparta ... mnie pasuje :]https://www.ppe.pl/news/58750/assassin-s-creed-odyssey-przeciek-z-psn-prezentuje-historie-gry.html Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Wyciekły screeny https://gematsu.com/2018/06/assassins-creed-odyssey-screenshots-leaked Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) Fajnie to wyglada. Dla mnie Edytowane 10 czerwca 2018 przez Starh Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Fajnie bo jestem Asasynowym zyebem ale czuc baaaaaardzo obrzydliwie kopiujwklej. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 czerwca 2018 Fantastycznie te scr wyglądają. Mapka Cyklad .... Będzie git :] Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Wygląda jak reskin Origins. Żal mi ludzi którzy będą w to grali. 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Dokładnie, lubie tą serie i to bardzo, ale jak patrze na te screeny to przecież to jest dokładnie to samo, tylko inna lokacja. Co za raki Ten screen szczególnie i aktywności do zrobienia w lokacji, zaczekam na gameplay ale chyba człowiek tą część odpuści 1 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Kopia kopii dla naiwniaków. Nie biere. pka: Cytuj
lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 czerwca 2018 Pełna zgoda, że to xero. Tylko co zrobić, skoro uwielbiam tą serię :] Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 No corwa jeśli po gameplay okaże się na prawde kalką kopiuj - wklej, znaleźć trochę szacunku do siebie i nie wspierać takich raków, kupić chociaż używke a nie premierową Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Screeny wyglądają jak rozbudowane DLC. Po fantastycznym Origins ciężko obrażać się na większość tego samego. A mówię większość, bo wg. przecieków do serii zawita całkiem sporo nowych elementów. Zobaczymy jak będzie po pokazie na konfie Ubisoftu i prawdopodobnie też dzisiaj Microsoftu. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 czerwca 2018 No corwa jeśli po gameplay okaże się na prawde kalką kopiuj - wklej, znaleźć trochę szacunku do siebie i nie wspierać takich raków, kupić chociaż używke a nie premierową To jest mniej więcej teza z cyklu "wyrzuć z domu wszystko co chińskie i niewazne, że w sumie niektore graty nawet działaja...." okaże się, że mało co zostanie ;]Origins było fantastyczne. I jeśli architekturę zmienią na Grecję, mnie to absolutnie nie przeszkadza Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Pewnie nawet mapa będzie ta sama, tylko odwrócona do góry nogami, albo jak to tam było w którymś FC. No, może pustynię wywalą, bo średnio pasuje do settingu Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Mnie pasuje. Odpuściłem Origins bo klimaty Egipskie mnie wcale a wcale nie porywają w przeciwieństwie do starożytnej Grecji. Wygląda świetnie a po zachwytach nad Origins jestem spokojny. Pierwszy Assassin od X czasu na którego czekam. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza samo umiejscowienie akcji. Wreszcie dostaniemy opcje dialogowe, tylko zobaczymy czy wybierane opcje będą miały jakiś wpływ na fabułę. Niepokoi mnie jedynie kolejny AC z żeglugą, bo po Black Flagu mam serdecznie dość tego elementu w tej serii (przede mną jeszcze Rogue do ogrania ). No nic, czekamy na gameplay. Edytowane 10 czerwca 2018 przez lukas_k96 Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 W dniu 1.06.2018 o 14:06, Faka napisał: Czy oni za bardzo się z tym nie rozpędzają wydając co roku nowego Assasins? Prędzej ludziom obrzydzą te asasyny. Ostatnia część się sprawdziła to czemu nie? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Owszem. A to tylko dlatego ze widac sporą roznice wzgledem Unity i Syndicate. A tutaj widac i zakladam ze tytul pojawi sie jeszcze w tym roku. Asety maja gotowe i widac to nawet na tych screenach. Pewnie zagram jak sie obseram po trailerku, tak jak to bylo z Origins. Ale, no właśnie. Tu nawet krajobraz identyko sie wydaje, pewnikiem nawet animacja chlopka będzie taka sama. I orzełek ten sam. Gdyby to była Japonia to siłą rzeczy nawet kolorystyka bylaby inna. Ale i tak jestem ciekaw. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 czerwca 2018 @Lukas - w Rogue jest niestety pływania trochę więcej 1 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Po screenach to faktycznie bezczelne kopiuj-wklej Zakładam, że kolejna część w Rzymie będzie wyglądać identycznie i pewnie na tym się "starożytna trylogia" zamknie, więc może po tym znów dłuższa przerwa i Japonię zaserwują nam w nowych szatach. Ja tam dopiero na Syndicate jestem, więc mi ten reskin Origins nie przeszkadza - na premierę i tak nie kupię, więc sumienie będę miał czyste, a ograć i tak ogram, bo mimo wszystko lubię tę serię - jak mi się Origins spodoba (a raczej nie ma innej opcji) to nie widzę powodów do narzekań na więcej tego samego - z przynajmniej rocznym opóźnieniem nie będzie tak bolało (cena i bugi). 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 https://streamable.com/v5r4g Gameplay Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Qurwa to jest to samo co Origins z innymi chlopkami. Ubi wydupiej. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 No zaskoczenie w ch,uj, że jak zapauzowali na rok, żeby przygotować "odświeżone" wydanie jednego z największych tasiemców to seria wróci do starego stanu rzeczy, czyli do bycia tasiemcem. Oszczędzę niektórym zdziwienia za rok: jak Odyssey zbierze chociaż trochę tak pozytywne oceny jak AC Origins i sprzeda się podobnie, to i za rok będzie kolejna bardzo podoba część. Pewnie do nowej generacji nie zobaczymy już nic odkrywczego w tym temacie, seria będzie sobie po prostu ewoluować przez dodawanie jakichś systemów tu i tam (jak pływanie teraz). Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Troche zawod ze nie Rzym, ale i tak bedzie grane dla samego klimatu. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 21 godzin temu, Wredny napisał: Po screenach to faktycznie bezczelne kopiuj-wklej Zakładam, że kolejna część w Rzymie będzie wyglądać identycznie i pewnie na tym się "starożytna trylogia" zamknie, więc może po tym znów dłuższa przerwa i Japonię zaserwują nam w nowych szatach. Ja tam dopiero na Syndicate jestem, więc mi ten reskin Origins nie przeszkadza - na premierę i tak nie kupię, więc sumienie będę miał czyste, a ograć i tak ogram, bo mimo wszystko lubię tę serię - jak mi się Origins spodoba (a raczej nie ma innej opcji) to nie widzę powodów do narzekań na więcej tego samego - z przynajmniej rocznym opóźnieniem nie będzie tak bolało (cena i bugi). Azja na nowej generacji wydaję się być prawdopodobna. Muszą zrobić jednak asety, animacje i wiele innych rzeczy. Każdy kto myślał, że nowy AC robiony przez półtora roku od poprzedniej części nie będzie ctr+c ctrl+v jest po prostu naiwniakiem. Wydadzą trylogie Egipt-Grecja-Rzym i później przejdą dalej. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Na początku gry będzie można wybrać jedną z dwóch postaci - ziomka, lub babkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi