Skocz do zawartości

Assassins Creed: Odyssey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, lubie tą serie i to bardzo, ale jak patrze na te screeny to przecież to jest dokładnie to samo, tylko inna lokacja. Co za raki :laugh:

Ten screen szczególnie i aktywności do zrobienia w lokacji, zaczekam na gameplay ale chyba człowiek tą część odpuści

Assassins-Creed-Odyssey_Leak_06-10-18_00

• Plusik 1
Opublikowano

No corwa jeśli po gameplay okaże się na prawde kalką kopiuj - wklej, znaleźć trochę szacunku do siebie i nie wspierać takich raków, kupić chociaż używke a nie premierową

Opublikowano

Screeny wyglądają jak rozbudowane DLC.

Po fantastycznym Origins ciężko obrażać się na większość tego samego. A mówię większość, bo wg. przecieków do serii zawita całkiem sporo nowych elementów.

Zobaczymy jak będzie po pokazie na konfie Ubisoftu i prawdopodobnie też dzisiaj Microsoftu.

• Plusik 1
Opublikowano
No corwa jeśli po gameplay okaże się na prawde kalką kopiuj - wklej, znaleźć trochę szacunku do siebie i nie wspierać takich raków, kupić chociaż używke a nie premierową

To jest mniej więcej teza z cyklu "wyrzuć z domu wszystko co chińskie i niewazne, że w sumie niektore graty nawet działaja...." okaże się, że mało co zostanie ;]

Origins było fantastyczne. I jeśli architekturę zmienią na Grecję, mnie to absolutnie nie przeszkadza :)

Opublikowano

Pewnie nawet mapa będzie ta sama, tylko odwrócona do góry nogami, albo jak to tam było w którymś FC. :reggie: No, może pustynię wywalą, bo średnio pasuje do settingu 

Opublikowano

Mnie pasuje. Odpuściłem Origins bo klimaty Egipskie mnie wcale a wcale nie porywają w przeciwieństwie do starożytnej Grecji. Wygląda świetnie a po zachwytach nad Origins jestem spokojny. Pierwszy Assassin od X czasu na którego czekam.

Opublikowano (edytowane)

Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza samo umiejscowienie akcji. Wreszcie dostaniemy opcje dialogowe, tylko zobaczymy czy wybierane opcje będą miały jakiś wpływ na fabułę. Niepokoi mnie jedynie kolejny AC z żeglugą, bo po Black Flagu mam serdecznie dość tego elementu w tej serii (przede mną jeszcze Rogue do ogrania ;) ). No nic, czekamy na gameplay. 

Edytowane przez lukas_k96
Opublikowano
W dniu 1.06.2018 o 14:06, Faka napisał:

Czy oni za bardzo się z tym nie rozpędzają wydając co roku nowego Assasins? Prędzej ludziom obrzydzą te asasyny.

Ostatnia część się sprawdziła to czemu nie?

Opublikowano

Owszem. A to tylko dlatego ze widac sporą roznice wzgledem Unity i Syndicate. A tutaj widac i zakladam ze tytul pojawi sie jeszcze w tym roku. Asety maja gotowe i widac to nawet na tych screenach. Pewnie zagram jak sie obseram po trailerku, tak jak to bylo z Origins. Ale, no właśnie. Tu nawet krajobraz identyko sie wydaje, pewnikiem nawet animacja chlopka będzie taka sama. I orzełek ten sam. Gdyby to była Japonia to siłą rzeczy nawet kolorystyka bylaby inna. Ale i tak jestem ciekaw. 

Opublikowano

Po screenach to faktycznie bezczelne kopiuj-wklej :)
Zakładam, że kolejna część w Rzymie będzie wyglądać identycznie i pewnie na tym się "starożytna trylogia" zamknie, więc może po tym znów dłuższa przerwa i Japonię zaserwują nam w nowych szatach.
Ja tam dopiero na Syndicate jestem, więc mi ten reskin Origins nie przeszkadza - na premierę i tak nie kupię, więc sumienie będę miał czyste, a ograć i tak ogram, bo mimo wszystko lubię tę serię - jak mi się Origins spodoba (a raczej nie ma innej opcji) to nie widzę powodów do narzekań na więcej tego samego - z przynajmniej rocznym opóźnieniem nie będzie tak bolało (cena i bugi).

• Lubię! 1
Opublikowano

No zaskoczenie w ch,uj, że jak zapauzowali na rok, żeby przygotować "odświeżone" wydanie jednego z największych tasiemców to seria wróci do starego stanu rzeczy, czyli do bycia tasiemcem. Oszczędzę niektórym zdziwienia za rok: jak Odyssey zbierze chociaż trochę tak pozytywne oceny jak AC Origins i sprzeda się podobnie, to i za rok będzie kolejna bardzo podoba część. Pewnie do nowej generacji nie zobaczymy już nic odkrywczego w tym temacie, seria będzie sobie po prostu ewoluować przez dodawanie jakichś systemów tu i tam (jak pływanie teraz).

Opublikowano
21 godzin temu, Wredny napisał:

Po screenach to faktycznie bezczelne kopiuj-wklej :)
Zakładam, że kolejna część w Rzymie będzie wyglądać identycznie i pewnie na tym się "starożytna trylogia" zamknie, więc może po tym znów dłuższa przerwa i Japonię zaserwują nam w nowych szatach.
Ja tam dopiero na Syndicate jestem, więc mi ten reskin Origins nie przeszkadza - na premierę i tak nie kupię, więc sumienie będę miał czyste, a ograć i tak ogram, bo mimo wszystko lubię tę serię - jak mi się Origins spodoba (a raczej nie ma innej opcji) to nie widzę powodów do narzekań na więcej tego samego - z przynajmniej rocznym opóźnieniem nie będzie tak bolało (cena i bugi).

Azja na nowej generacji wydaję się być prawdopodobna. Muszą zrobić jednak asety, animacje i wiele innych rzeczy. Każdy kto myślał, że nowy AC robiony przez półtora roku od poprzedniej części nie będzie ctr+c ctrl+v jest po prostu naiwniakiem. Wydadzą trylogie Egipt-Grecja-Rzym i później przejdą dalej.