Welna 1 094 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 Nastepna czesc mogli by umiescic w Ameryce Polodniowej podczas przyjacielskiej wizyty Hiszpanow 2 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 Wypełniałem niedawno jakąś ankietę dotycząca Origins i pytania wyraźnie sugerowaly w jakim kierunku moze kierować sie developer tworząc DLC do Odyssey. Osobiście licze bardziej na dodatki fabularne niz kredyty Helixa czy wyzwania na arenie gladiatorow. Bo ani nie chcialo mi sie pokonywac kolejnych fal wroga na arenie i tez bic coraz trudniejsze bóstwa. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 2 godziny temu, Welna napisał: Nastepna czesc mogli by umiescic w Ameryce Polodniowej podczas przyjacielskiej wizyty Hiszpanow Czyli takie Apocalypto? Nawet fajny pomysł, choć nie wiem, czy takie cofanie się coraz dalej ma sens, bo niedługo będziemy ubijać dinozaury Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 W sensie, że konkwista twoim zdaniem była przed tym co teraz serwuja w serii AC? Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 A no tak - w sumie zapomniałem o tych Egiptach i że piszę w temacie greckiej odsłony, ale jeszcze w nie nie grałem, więc wybacz, że klimatycznie siedzę w Londynie z Syndicate Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 o kurczę jaki rak, nie dość, że widać przez sciany to teraz jeszcze można strzelać Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 w sparcie tak strzelali, nie wiedziales? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Myślałem że nic głupszego od strzelania z łuku przez ściany nie wymyślą a oni dają sztylecik który teleportuje cie do wrogów xD Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 W dniu 6.08.2018 o 15:16, _Be_ napisał: o kurczę jaki rak, nie dość, że widać przez sciany to teraz jeszcze można strzelać WTF czy ja dobrze widzę, że można strzelać przez ściany? To musi być jakiś żart, musi. To sie nie dzieje naprawdę. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Origins jeszcze sie skusilem bo i cos powiedzmy innego ale tutaj to jawny wpych dłuta w ryj. I w ogole co tu wspólnego z Assassinem to ja nie wiem. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 No traktują graczy jak debili, totalna kopia poprzedniej części + jeszcze te strzelanie i kolejne ułatwienia, mam nadzieje że bardzo słabo im się sprzeda Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Ktoś tu zapomina, że to jest przede wszystkim GRA VIDEO. 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Ja tam widzę go.wno a nie gre Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Opublikowano 14 sierpnia 2018 Nowa jakosc walk na wodzie, strzelanie przez sciany, nowe drzewko umiejętności, rekrutowanie napotkanych NPC i dowolne kształtowanie bohatera. To Odyssey moze sie okazac najlepszym Assassynem w calej swej historii. Biore to na premierę wersje Gold obowiazkowo z DLC. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 czy oni naprawdę muszą kopiować wszystkie mechaniki z tych swoich gierek? w następnym AC pewnie będzie można hakować anymusa i zmieniać światła na skrzyżowaniu żeby dyliżansy się na siebie wpie.rdoliły Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 W dniu 14.08.2018 o 14:10, u55r napisał: Nowa jakosc walk na wodzie, strzelanie przez sciany, nowe drzewko umiejętności, rekrutowanie napotkanych NPC i dowolne kształtowanie bohatera. To Odyssey moze sie okazac najlepszym Assassynem w calej swej historii. Biore to na premierę wersje Gold obowiazkowo z DLC. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 jakieś magiczne ataki i popyerdółki, w originsach też takie cyrki były? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Origins już był słaby, ale to się zapowiada jeszcze gorzej. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Przez wielu uważana za najlepszą odsłonę serii, a ten pisze "słaby"... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Posłużę się cytatem: W dniu 20.08.2018 o 20:01, XM. napisał: AC Origins - ja pier.dole, co za czerstwe gunwo. Na(pipi)ane znaczków bez których nie idzie się odnaleźć, dialogi i misję to chyba ludzie po zawodowce wymyślili. Czemu tak piękny świat musi się marnować w tak hoiowej grze, zmuszam się do pchania fabuły bo widoczki super, ale no ostatni raz dałem się oszukać ze gra od ubi może być fajna. Zresztą, ty w to nawet nie grałeś więc... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 No, opinia XMa to wyrocznia. Co chciałeś osiągnąć tym cytatem? 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Trochę nie wiem czego ludzie oczekuja kupując nowego assasina jeżeli grali kiedykolwiek w którąś część wczesniej, albo jakakolwiek gre od ubi w 3d. One się już nie zmienią 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 sierpnia 2018 Opublikowano 26 sierpnia 2018 No po tym, że seria zrobiła sobie rok przerwy liczyłem na to, że wyjdzie odsłona tak dobra jak swego czasu 2, a tu nie dość, że robili go dłużej to jeszcze wszystkie najważniejsze elementy są zrobione byle jak. 8 godzin temu, Voytec napisał: No, opinia XMa to wyrocznia. Co chciałeś osiągnąć tym cytatem? Że janusze zachwycą się byle czym. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Od razu janusze. Niektórzy lubią czasm zjeść dobrego burgera lub pizze. Gry ubisoftu takie jak assasyn,far cry czy dla niektórych watch dogs to takie fast foodowe żarcie. Gry przy których wyłączamy myślenie i liczymy na prostą nie zbyt skomplikowaną zabawe. Nie tylko ubi robi takie gierki bo zaliczyć można do nich np horizon zero, shadow of mordor lub dying light. Ubi od lat eksperymentuje z grami z otwartym światem i za to im należą się kudosy. Czy eksperymenty zawsze sa udane? Nie zdecydowanie nie ale w każdej grze coś im wychodzi i wykorzystują to w następnej. Ghost recon nowy to np nie moja para kaloszy wolałem stare zamknięte gierki ale świat im wyszedł. Nie ważne z kim bym nie gadał to ludzie zachwycają się różnorodnością. Watch dogs 2 też mi średnio poszedł z powodu gimbusiarskiego klimatu ale docenia żywy i kolorowy świat. Far cry 5 to więcej tego samego co w fc 3 i 4 ale zrobionego lepiej i czytelniej właśnie z powodu brania od innych ich gier garściami. Origins to dla mnie idealny przykład takiej ewolucji. Ac jako seria dreptala troszkę w miejscu od black flag (ostatniej dobrej odsłonie). Zbyt wiele było misji śledzenie, nudnych misji pobocznych i nie wymagającej walki atak kontra atak. Origins wszystkie te aspekty wyeliminował lub poprawił. Dodali wiele nowości plus ciekawy i mniej znany przez większości (od anglii, Francji, Włoch czy usa) okres historyczny. Ja lubię origins i na pewno polubie Odyssey bo tamten okres uważam za najciekawszy w ludzkiej historii. W sumie z jesiennych premier to jest gra (obok rdr 2) którą mogę preorderowac w ciemno bo wiem że będę się dobrze bawił. Znowu ktoś może tu czekać najbardziej na spider mana inny na forze horizon lub pokemony. Mi nie leży tak marvel, wyścigowe gry czy poksy ale rozumiem że dla kogoś to ich gry number one. Ci którym podoba się ten okres w naszej historii i/lub polubili origins czekają na październik. Zresztą zobaczymy po premierze tych gierek która będzie najlepsza. Może odszczekam wszystko co powiedziałem a może np tomb raider zmasakruje konkurencje (no ok tu za daleko poleciałem chyba) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi