darkos 4 295 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 60 godzin gry nabite 43 level osiągnięty 140 godzin grania pozostało. Co za wspaniała statystyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Cześć wszystkim. Mam pytanie bo ograłem praktycznie wszystkie assasyny. Ta gra jak wypada na tle origins? Lepsza? Gorsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Pewnie rzuciła się Wam w oczy reklama na forum, ale jakby ktoś nie wiedział to na RTVeuroAGD jest AC Odyssey na PS4 za 139zł (wersja podstawowa, ta z zegarem/ręcznikiem za 169zł). Kuźwa, chyba sobie kupię na zapas, mimo że dopiero Origins napocząłem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Po co Tobie na zapas jak pewno za 2-3 miesiące gierka będzie za 70-80 zł patrząc jak schodzi z ceny? Rozumiem hobby, emocje, jakiś tam hype ale to wg mnie tracenie kasy Oczywiście cytując klasyka nie będę mówił Tobie jak żyć (na co wydawać hajs) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) No to na (pipi) takie uwagi. Niech w ogóle czeka na wersję z plusa albo ściągnie z torrenta, zamiast 50 zl oszczędzać. Ja tam Wrednego rozumiem takie hobby - kupuj! Edytowane 18 Listopada 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Bo mogę. Sam z chęcią ogram Odyssey bo Orgins mi się bardzo podobał (w sumie najbardziej po pierwszej części ale nie wiedzę sensu aby gra leżała w folii i traciła na wartości. ISI MEN bo żyłka strzeli. WREDNY TO TYLKO HOBBY - NIE KUPUJ - KUP JAK BĘDZIESZ CHCIAŁ ZAGRAĆ xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 2 godziny temu, King Arthur napisał: Cześć wszystkim. Mam pytanie bo ograłem praktycznie wszystkie assasyny. Ta gra jak wypada na tle origins? Lepsza? Gorsza? LEPSZA o kilka długości. Najlepszy AC w historii który w sumie AC już nie jest . 60 h wspaniałej przygody. Ja gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Gra się przyjemnie, ale cały czas mam wrażenie że ta "nowa" seria zyskała by o wieeeele więcej gdyby rzucili miano AC i poszli bardziej w stylu god of wara, czyli bez memu "bogowie są kosmitami lol" tylko "bogowie naprawde istnieją", czyli bez takiego nieśmiałego podejścia do mistycyzmu. Dobry to byłby też pretekst do zmiany tego chooyowego UI i wymazania "współczesnej" historii bo to nikogo nie interesuje i tylko przeszkadza we właściwej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Na szczęście tutaj i tak to ograniczył do całkowitego minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Do kiedy ta cena w rtveuro, bo RDR2 pomału ku końcowi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 11 godzin temu, balon napisał: Po co Tobie na zapas jak pewno za 2-3 miesiące gierka będzie za 70-80 zł patrząc jak schodzi z ceny? Rozumiem hobby, emocje, jakiś tam hype ale to wg mnie tracenie kasy 10 godzin temu, easye napisał: No to na (pipi) takie uwagi. Niech w ogóle czeka na wersję z plusa albo ściągnie z torrenta, zamiast 50 zl oszczędzać. Ja tam Wrednego rozumiem takie hobby - kupuj! 10 godzin temu, balon napisał: Bo mogę. nie wiedzę sensu aby gra leżała w folii i traciła na wartości. WREDNY TO TYLKO HOBBY - NIE KUPUJ - KUP JAK BĘDZIESZ CHCIAŁ ZAGRAĆ xD OK, opanowałem swoje wewnętrzne dziecko i anulowałem rezerwację. @balon, dziękuję za głos rozsądku Kupi się, jak Origins będzie zrobione na 100%. Ale Destiny 2 za 19zł biorę, choćby njgdy z folii miała nie wyjść @MAJOCHEY_PL, chyba do 26.11. ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 @Wredny Origins koniecznie kup z SP, dlc Curse of the pharaohs to prawdziwy majstersztyk Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Właśnie opinie o tych dodatkach są bardzo podzielone, jedni sobie chwalą a drudzy pieją że to strata kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Właśnie opinie o tych dodatkach są bardzo podzielone, jedni sobie chwalą a drudzy pieją że to strata kasy.Hidden ones to faktycznie lipa, ale Curse to kozak na długie godziny grania.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 9 godzin temu, Citizen napisał: @Wredny Origins koniecznie kup z SP, dlc Curse of the pharaohs to prawdziwy majstersztyk Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Kupi. To Wredny. Pisał, że zrobi 100% i nie miał na myśli tylko podstawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Rozkmina o 50zł ja je,bie, za dużo internetu na dzisiaj już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Można grać bez znajomości poprzedniej części? Egipt tak średnio mnie jara, ale Grecja już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 można, niby ten nowy współczesny wątek jest jakoś powiązany ale to nikogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 W dniu 19.11.2018 o 07:08, Citizen napisał: @Wredny Origins koniecznie kup z SP, dlc Curse of the pharaohs to prawdziwy majstersztyk Origins już kupione i nadgryzione, ale prawilnie - używka, podstawka zresztą, więc SP kiedys dokupię, jak dadzą w jakiejś promocji - na razie to 169zł, więc trochę kogoś pogięło Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 no faktycznie za 170 to ich trochę powaliło Ja wyhaczyłem z argentyny za śmieszne plny wersję gold. No ale te czasy już minęły....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 16 godzin temu, Wredny napisał: Origins już kupione i nadgryzione, ale prawilnie - używka, podstawka zresztą, więc SP kiedys dokupię, jak dadzą w jakiejś promocji - na razie to 169zł, więc trochę kogoś pogięło SP do Origins jest ciagle w jakiejś promocji. Pewnie zaraz znowu będzie za 8 dyszek bo bodajże za tyle kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 W dniu 19.11.2018 o 17:07, Shen napisał: Można grać bez znajomości poprzedniej części? Egipt tak średnio mnie jara, ale Grecja już tak. Można jak najbardziej. Jakbym miał komuś polecić tylko jednego ac to był by to odyssey. Lepszy pod każdym względem. Sama historia dzieje się PRZED Origins a tylko wątek współczesny po ale to można olać. W wątku współczesnym fajny jest tylko koniec który polecam zobaczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Origins sliczny ale jałowy. Bralbym barwniejszego Oddysey. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 W dniu 18.11.2018 o 18:17, Wredny napisał: Pewnie rzuciła się Wam w oczy reklama na forum, ale jakby ktoś nie wiedział to na RTVeuroAGD jest AC Odyssey na PS4 za 139zł (wersja podstawowa, ta z zegarem/ręcznikiem za 169zł). Kuźwa, chyba sobie kupię na zapas, mimo że dopiero Origins napocząłem Ten recznik wyglada tak. Reklamuja jako wersje pionową ale obraz jest panoramiczny. Jako obrus sie nadaje ale do wycierania i lansu na plaży zdecydowanie nie. Jedna fajny gadżet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi