Skocz do zawartości

PSX Extreme 267

Oceń okładkę PSX Extreme 267 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 267 (Shenmue III)

• 1
      0
    • 2
      2
    • 3
      3
    • 4
      2
    • 5
      2
    • 6
      3
    • 7
      5
    • 8
      3
    • 9
      1
    • 10
      2
  2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 267 (GRID)

• 1
      1
    • 2
      1
    • 3
      1
    • 4
      1
    • 5
      4
    • 6
      2
    • 7
      6
    • 8
      6
    • 9
      1
    • 10
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Uwaga! Ze względów logistycznych numer listopadowy trafi do sprzedaży w czwartek 31 października, a nie jak pierwotnie informowaliśmy w środę. Przepraszamy za zamieszanie. 

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 17,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jutro proszę się spodziewać maila odnośnie wersji PDF - tak jak wspominałem, powstał system do ogarniania e-wydań, więc już nie powinno być takich problemów jak wcześniej.    Przypominam jed

• Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Zapraszamy do punktów z prasą na terenie całego kraju. 

• Ta pierwsza okladka jak za czasow kiedy wychodzily jeszcze innowacyjne i ciekawe gry.

Opublikowano

A już miałem całą środę zaplanowaną by móc kupić i delektować się nowym numerem PE. Ehh.

:yakubu:

Opublikowano

Ciekawe, czy PDFy dotrą na czas. "Za miesiąc będzie już dobrze" to kultowy tekst, nawet sprzedałem go księgowym w mojej pracy i trochę obróciło się to przeciw mnie jak zobaczyłem wypłatę

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

A już miałem całą środę zaplanowaną by móc kupić i delektować się nowym numerem PE. Ehh.

:yakubu:

Ja już lpg za pisiont złoty zatankowałem, żeby zjeździć pół miasta może gdzieś będzie :(

Opublikowano

U mnie pod blokiem w monopolowym mają zawsze jedną sztukę, wezmę Ci :potter:

Opublikowano

A co to za zwyczaje, żeby nasz, polski magazyn, wychodził w pogańskie święto halołen?

Nie no, szykowałem się już na rano, że sobie pójdę do kiosku, a tu taka niemiła niespodzianka. :rayos:

Opublikowano
  • Autor

Jutro proszę się spodziewać maila odnośnie wersji PDF - tak jak wspominałem, powstał system do ogarniania e-wydań, więc już nie powinno być takich problemów jak wcześniej. 

Przypominam jednocześnie, że numer wyjdzie w czwartek. 

Opublikowano
18 godzin temu, Perez napisał:

Jutro proszę się spodziewać maila odnośnie wersji PDF - tak jak wspominałem, powstał system do ogarniania e-wydań, więc już nie powinno być takich problemów jak wcześniej. 

Przypominam jednocześnie, że numer wyjdzie w czwartek. 

Dałem plusa na zachętę ale u mnie chyba nie zaskoczyło :/

Opublikowano
  • Autor

Wieczorkiem mail powinien wpaść z racji, że numer wchodzi jutro. Tak 19-20.00 luknij. 

Opublikowano

Był jakiś miesiąc odkąd przejął go nowy wydawca, gdzie nie było problemu z prenumeratą, pdfami, środową premierą kioskową?

Opublikowano

Mail z linkiem do PDF jest, ale nie wiedzieć czemu był w spamie, więc tam też sprawdźcie.

Opublikowano

Mogę potwierdzić, że w tym miesiącu w końcu doszło z automatu. I fajnie, że można też pobrać poprzednie cztery numery.

Opublikowano

No i jest link miodzio w końcu nie trzeba się upominać [emoji6]

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nowy system PDF u mnie zadziałał bez pudła. Szybki mail, sprawna weryfikacja, czytelne zasady. Wszystkie dostępne archiwalne numery miałem, ale to miły gest ;)

Poczekalismy, ale dobra robota z tym.

Opublikowano

Szok i niedowierzenie. To działa!

Wygląda na to, że w koncu sprawa prenumeraty wychodzi na prostą.

Opublikowano

Jeszcze tu zrobić prenumeratę PE:

http://shop.pixel-magazine.com/?i=psx i będzie git. W ogóle zmienić tam menu na Pixel/PE.

Może wrócę do czytania :(

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Zapraszamy do punktów z prasą na terenie całego kraju. 

Opublikowano

Znowu prenumeraty nie ma. Czułem, że to się tak skończy po zmianie wydawcy. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Muszę pochwalić, że fajny temat retro Tony Hawk, normalnie aż dzieciństwo się przypomniało i milion godzin grania w THPS2.

Opublikowano

Obejrzyj sobie na YT Hawktober od Square Eyed Jaka, dobry świr. Rozprawił się z każdym kawałkiem kodu sygnowanym nazwiskiem Jaszczombia, a na koniec wrzucił 2,5 godziny specjala, w którym ocenia wszystkie 165 leveli od najgorszego do najlepszego.