gekon 1 787 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Dobra, namówiliście to teraz czekam z 15 lat jak wyjdzie ostatni 6 sezon i jeśli tego nie spierdolą ostatnimi odcinakami to łykam day one Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Drugi sezon już potwierdzony. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Spoiler Czemu dziecko umarło? Ogólnie lipa. Cytuj
Homelander 2 220 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Tak sobie się to oglada. Ksiaże Filip kozak, reszta mierna i bez życia. Takie to wszystko ospałe, nudne i bez polotu. Senne. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Dla mnie spoko, ale król Dyzma to jest dramat. Cały odcinek chodzi i zagaduje kogo poślubić aby na koniec to olać i wyjebać samowolke. Oby Deamon dorwał tego wyjebanego smoka co sie wyprowadził na koniec świata i musieli odbudowywać kings landing przez kolejne 200 lata aby Denerys mogła na smoku znowu je rozjebać. 1 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Oglądam sobie teraz prequel Gry o Tron, i taka mnie myśl nawiedziła - gdyby tak za ekranizację Wiedźmina zabrało się HBO, a nie Netflix, czy Amazon... ps. przepraszam za offtopik Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Not terrible, że się tak wyrażę. Miło było znajomą nutę usłyszeć, ale ogólnie trudno mi się powstrzymać od porównywania z GOT, cała rada przy królu nawet z charakterów jest kalką tego co już znamy (no poza Mudżinem). Nawet prapraprababka Danki, mimo że spoko to jednak ciągle gdzieś w tle widzę Danutę. Za wiele na razie się nie dzieje, głównie polityka i pogaduszki, liczę na więcej dalej. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Ja jestem oczarowany, dobrze dobrane postacie i ciekawie napisane dialogi. Bardzo przyjemnie się to ogląda. 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 września 2022 Opublikowano 5 września 2022 3 ep konkretny. Ta ostatnia sekwencja Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 5 września 2022 Opublikowano 5 września 2022 Taa końcówka coś zaczęło się dziać, ale ogólnie to z dwa odcinki oglądamy biuro matrymonialne Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 września 2022 Opublikowano 5 września 2022 Mi też się podoba, wróciła stara gra o tron gdzie jest dużo intryg i polityki. Ogólnie HBO umie dopierać aktorów, dobrze się to ogląda. 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Hot D wygrywa w jesiennym wyścigu seriali fantasy. Najlepiej dobrani aktorzy, dobrze zarysowane intrygi. Po trzech epkach chce się oglądać dalej. Ciekawe ile sezonów wycisną? Dla mnie idealne byłby 3 (żeby się nie rozdrabniać). W trzecim odcinku jak już zaczęli nudzić Spoiler matrymonialnymi intrygami, to pięknie wjechali z akcją. Takich seriali nam trzeba. Nawet zaczynam Daemona lubi Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Ten Deamon wygląda bardziej na elfa niż te z RoP xd. Bardzo dobrze się go oglada. Chociaż po pierwszym odcinku miałem mieszane odczucia. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 4 odcinek meh, Spoiler napalona Rhaenyra odrzucona przez wujka puknęła swojego giermka Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Też mi średnio podszedł ten 4 odcinek, na razie najgorszy z tej czwórki. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 No taki polityczno-obyczajowy przerywnik. Ale sprawnie napisany i zagrany muszę przyznać. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 W ostatnim odcinku było bardzo dużo, chociaż nie głównych bohaterek (i dobrze, bo jednak Rhaenyra jest stylizowana na młodą nastolatkę xD i generalnie młodo wygląda). Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 No ja odliczalem kiedy zacznie sie patola jak w GoT i szybko poszlo Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Po 6 odc to sam nie wiem. Są momenty, ale większość czasu czuje się jakbym oglądał jakichś Bridgertonów. Nadal mało fajnych postaci, akcenty wyraźnie zostały przeniesione na strong females. Oglądać oglądam ale jakieś to takie grzeczne jednak Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 (edytowane) No może się coś rozkręci bardziej. Oglada i tak się dobrze. Brakuje jeszcze właśnie takiego pierdol***ia. No i ten czas w serialu moim zdaniem za szybko leci. Jak już właśnie nie chcą rozwijać na dłużej pewnych wątków to niech z większym wow będą. Chociaż z drugiej strony jak się nie przywiążesz do postaci to nawet tak szokujące Spoiler Czarna spalona przez własnego smoka na własne życzenie. Nie robią większego wrażenia. Edytowane 27 września 2022 przez Donatello1991 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Mnie się podobają te skoki czasowe, nie ma dzięki temu niepotrzebnej telenoweli i od razu przeskakujemy do kluczowych wydarzeń z dziejów rodu. Fajnie wypadają postaci, dużo tu odcieni szarości, nie ma podziału na dobrych i złych. Każdy ma swoje za uszami i wszyscy główni bohaterowie są na tyle antypatyczni że ciężko im w jakikolwiek sposób kibicować, ale taki jest chyba zamysł tego serialu. Widać też, że cały motyw serialu kręci się wokół kobiet i ich roli u władzy. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 No a to dopiero początek tej karuzeli spierdolenia. Przecież ich było od cholery tych Targerjenów i każdy z każdym, po kilka razy, brat z siostrą, kuzyn z kuzynką itp. Tylko fakt, że póki co to telenowela bardziej niż fantasy. Dłużą się trochę te odcinki przez to. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 (edytowane) W najnowszym odcinku prawie nic się nie działo, ale to jeden z moich ulubionych w tym sezonie. Aktor grający króla Viserysa zrobił świetną robotę, a scena w sali tronowej tak mi zaimponowała, że normalnie aż się poprawiłem. Co by nie mówić, król Viserys to chujowy król, ale aktora dostał świetnego. Scena z koroną podobno nie była pierwotnie w skrypcie, po prostu gdy to się wydarzyło, to nie przestali kręcić. Atmosferka na kolacji taka gęsta, że można by ją tym nożem pokroić. Piękna sprawa. Edytowane 10 października 2022 przez Szwed 5 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 Dokładnie, ależ miałem ciarki przez blisko 40 minut odcinka, scena na sali tronowej taka typowo filmowa, ale jakże świetnie zagrana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi