Faka 4 046 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Ale ten zwiastun Diablo We trzech kroczą tak mi zarył beret, no końcówka z Lilith, no ale to wiadomo, na blizz nie ma mocnych jeśli chodzi o robienie filmów. Edytowane 3 listopada 2019 przez Faka Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Wstępnie mnie mają. W trójkę nie grałem dużo, na gejplejach klimat jest świetny. To, czy zrobili mroczną gierkę żeby ugasić pożar i ratować tonący okręt średnio mnie obchodzi. Wygląda to depresyjnie i tak, jak oczekuję tego od Diablo, więcej do szczęścia mi nie trzeba. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Dizajn genialny tej „błony” i „płodu” nie ogarniam jak animatorzy blizzarda jeszcze filmów nie rzeźbią. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 2 minuty temu, Orzeszek napisał: Dizajn genialny tej „błony” i „płodu” nie ogarniam jak animatorzy blizzarda jeszcze filmów nie rzeźbią. Zadaje to pytanie od czasow WC3 i niestety zostaje ono wciaz bez odpowiedzi. Intro zaje.biste ale co do samej gry podchodze sceptycznie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 zrobili jeden guwnofilm scenariusz pisał metzen na meltdownie i teraz się cykają pakować kase. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Jak oglądałem ten cinematic to na myśl przyszło mi "Event horizon". Ten łysy gostek to Baal czy ktoś inny? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Mnie się wydaje, że to może być pierwszy nefalemski syn Inariusa i Lilith. Ten kto czytał o narodzinach nefalemów powinien wiedzieć o kogo chodzi. Edytowane 3 listopada 2019 przez Faka Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 30 minut temu, 20inchDT napisał: Jak oglądałem ten cinematic to na myśl przyszło mi "Event horizon". Ten łysy gostek to Baal czy ktoś inny? Nie może być Baal bo go zabiłem jakieś 18 lat temu. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) To jest Linarian, zwany także Rathmą (a jak gracie w Diablo 3 to jest do niego follow up w postaci builda). O ile to się wszystko potwierdzi, no ale innej opcji nie widzę jak Rathmę bossa w którymś akcie Edytowane 3 listopada 2019 przez Faka Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Troche szkoda, ze tak fajnie zaprezentowany boss jak Lilith swietnie by sie sprawdzil w jakichs soulsach a w diablo skonczy jako piz.gajacy czary asset, w ktorego bedziemy klikac myszka/padem. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 21 minut temu, michu86- napisał: Nie może być Baal bo go zabiłem jakieś 18 lat temu. Diabło też zabijałeś przez 3 części i wciąż żyje Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 5 minut temu, 20inchDT napisał: Diabło też zabijałeś przez 3 części i wciąż żyje No technicznie to od dwójki nie żyje Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Nie ma opcji żeby żył, jak wrócę z pracy to wejdę do piekła ponownie i sprawdzę, miało go nie być. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 @Faka Dużo jest komiksów/książek na podstawie Diablo? Już nawet zapomniałem o co chodziło z Diablo, dziewczyną od Caina, soulstonem i dlaczego sama się nim stała. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Było to jakoś w gierce wyjaśnione ale nie pamiętam. Fabularnie mi się dużo bardziej 2 podobała z tymi świetnymi filmikami. Zresztą fabuła w tej gierce jest fajnym tłem i przerywnikiem od młócenia. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 2 godziny temu, 20inchDT napisał: @Faka Dużo jest komiksów/książek na podstawie Diablo? Już nawet zapomniałem o co chodziło z Diablo, dziewczyną od Caina, soulstonem i dlaczego sama się nim stała. Książek jest sporo jak na uniwersum Diablo. Z tego co pamiętam, to parę książek przeczytałem w czasach D2, a z tej D3 to Zakon, Nawałnica i coś jeszcze. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Polecam trylogie Wojny Grzechu, akurat tam przewija się wątek Lilith książki lekkie i przyjemne Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 10 godzin temu, Shankor napisał: Bogdan? shinnok! Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 Tak ostatnio rozkminiałem z tym otwartym światem w D4 - no imo, średnio, średnio ten pomysł wypada. Już nie będzie tych losowo generowanych lokacji, skoro to ma być pełne mmo jak z innymi graczami będziesz mógł eksplorować świat. Chyba, że te generowane lokacje zrobią tylko w lochach, pod warunkiem, że będzie ich od zayebania w porównaniu do poprzednich części. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 Mówili, że będą losowo generowane lokacje. Podejrzewam, że mapa świata, wraz z jej kluczowymi elementami (lokacja miast, lokacje związane z questami) będzie stała. To co w środku - generowane losowo. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 14 listopada 2019 Opublikowano 14 listopada 2019 (edytowane) Cytat A Letter from our Game Director – BlizzCon 2019 Luis Barriga 11/13/2019 151 Dear Diablo family, Thank you all for a great BlizzCon. We unveiled Diablo IV with our announce cinematic, establishing the tone for our overall creative vision moving forward. We hope you all dug that. We also showed you our gameplay trailer, showcasing our classes, monsters, and open world, and invited you to take the first step in this journey toward Diablo IV together. We can tell from all the questions and excitement we’ve seen online and in-person that you are eager to find out more. The lines to our demo stations and Dark Gallery were packed all weekend long and we were floored by the overall reception—especially from long-time Diablo players. We were blown away by how often we met people who came back to play the demo again and again. The stories you shared with us about Diablo and what this series means to you moved us and inspire us to do our best. We’ve been taking this week to assess and discuss our takeaways from BlizzCon, and we love all the deep discussions happening around the art, features, systems, and world of Diablo IV. We’re also excited about a cool update we’re planning for you in February of next year. It will be the first in a series of quarterly updates where we’ll share behind-the-scenes looks at our progress going forward. We also know that one topic is burning hotter than the rest. We want you to know that we are having the same conversations about items and stats that you are having—whether on the official discussion threads or external sites, we read it all! Getting this right is at the top of our minds, and in the coming weeks our lead systems designer David Kim will provide a few clarifications, share some of his thoughts, and address some of your open questions. We hope you check it out and let us know what you think. Once again, on behalf of the entire team, from the bottom of our hearts we want to thank you all for a fantastic and unforgettable BlizzCon 2019. Hail Lilith and see you in Hell! Luis Barriga, Game Director, Diablo IV Edytowane 14 listopada 2019 przez Shankor 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 4 grudnia 2019 Opublikowano 4 grudnia 2019 @Faka Wydaje się, że miałeś rację i ten summoner to rzeczywiście jest Rathma. Niecałe 2 minuty bez zbędnego gadania. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Więc jednak Diablo 4 tylko na nowe konsole .... https://ekspert.ceneo.pl/diablo-iv-wymagania-premiera A tutaj piszę że jednak będzie na PS4 https://www.gram.pl/news/2020/05/20/diablo-4-data-premiery-stan-projektu-plotka-pogloska-spekulacje-reddit-blizzard-entertainment.shtml Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi