Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kufir
Opublikowano

Autor tesktu w pierwszym linku pisze:

"Podczas konwentu  BlizzCon 2019 została zapowiedziana czwarta odsłona serii Diablo. Chociaż oficjalnie nie znamy jeszcze daty premiery Diablo 4, to według nieoficjalnych informacji, gra zadebiutuje pod koniec 2020 roku lub z początkiem 2021 roku. Ma trafić na nowe konsole: PlayStation 5 i Xbox Scarlett."

Opublikowano
4 minuty temu, kufir napisał:

Autor tesktu w pierwszym linku pisze:

"Podczas konwentu  BlizzCon 2019 została zapowiedziana czwarta odsłona serii Diablo. Chociaż oficjalnie nie znamy jeszcze daty premiery Diablo 4, to według nieoficjalnych informacji, gra zadebiutuje pod koniec 2020 roku lub z początkiem 2021 roku. Ma trafić na nowe konsole: PlayStation 5 i Xbox Scarlett."

Cytat z pierwszego linka:

" Mimo wszystko istnieje nadzieja na to, że Diablo IV zadebiutuje przynajmniej w połowie 2020 roku, zanim do sprzedaży trafi PlayStation 5 oraz nowa platforma Microsoftu. Na ten moment gra zapowiedziana została wyłącznie na komputery osobiste oraz PlayStation 4 i Xbox One. Sugeruje to, że produkcja powinna zadebiutować jeszcze w okresie dominacji ósmej generacji konsol."

Pewnie po prostu nie doczytałeś. 
Gość suteq
Opublikowano

Wydanie gry na nowe konsole nie wyklucza też wersji na starsze, zwłaszcza, że są one dłużej na rynku i developerzy mają do nich narzędzia od dawna. 

Gość kufir
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, bluber napisał:

kufir nadal okularów nie kupiłeś?

Mam ale za słabe ! :banana:

Edytowane przez kufir
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

Również mi się podoba, szkoda ze pewnie zagramy dopiero pod koniec 2022 :/ 

Nie szkodzi. Oni w przeciwieństwie do nieudaczników z CDPR wydadzą grę, kiedy będzie skończona......chociaż nie...czekej czekej...Diablo 3 wersja PL na XOne przez pierwsze dwa miesiące po premierze była całkowicie i dokumentnie agrywalna, także wszystko się może zdarzyć.

Też bardzo mi się podoba to co widzę w D4:notbad:

Opublikowano

Wciaz wyglada to po prostu slabo - jak Diablo 3 z modem. Dobrze, ze stonowali troche swiecace efekty i kosmiczne liczby, ale ogladajac ten gameplay kompletnie nie mam ochoty w to grac. Spamowanie w kolko 2 skili, ktore nie maja zadnego powera. Brak gore. Ciala i obiekty (np strzaly czy kawalki otoczenia) znikaja doslownie po 1-2 sekundach od upadku, no po prostu dramat. Zaorac i byle do premiery D2R.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Styl d4 wygląda jak zrzynka z Path od exile. Nawet trailery są podobne no i będziemy widzieć innych graczy na mapie i w miastach tak jak w poe. Graficznie to by poszło na ps360.

Klasy te same co w diablo 2 jak na razie. Pewnie nagramy się wchuj w d2ressurection a potem te same klasy będziemy cisnąć w d4.

Zastanawiają się nad auction house no i mikrotranzakcje potwierdzone ale też tak jak w poe kosmetyka i sloty na itemy itp.

Na razie wczesna wersja i wygląda jak gówno. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Będzie orane. Rogue wygląda kapitalnie w sporej części pokazanych armorów co mnie cieszy, bo zapewne ta klasa pójdzie jako pierwsza. Skeleton Lord i Succubus również kozacko, także jest coś pod moje klimaty. Barbariana nie sprawdzałem, bo nigdy nie gram taką klasą.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...