Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

W sklepie MS rzekomo też można tak zamówić i anulować? Nie dostajemy nawet kod tylko z automatu można pobrać bete?

Tak jak piszesz, z karty pobiorą dopiero w czerwcu, automatycznie można pobrać betę po zakupie

• Dzięki 1
Opublikowano
15 minut temu, Shen napisał:

Beta już śmiga? Bo jeszcze w robocie zamulam.

Czym planujecie grac? Ja chyba necro i druida sprawdze, wygladaja najciekawiej.

Necro i druida to w ten weekend nie sprawdzisz, jak już to w następny

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Faranell napisał:

Coooo? Serio?

To co jest dostępne?

W ten weekend tylko sorc, rogue i barb, a w następny dodatkowo necro i druid

Edytowane przez second
Opublikowano

Pograłem pół h i wyjebali mnie, teraz bym musiał czekać 35 minut na połączenie...

Ogólnie grafika średnia, ale lokacja z tego niesławnego filmiku w becie jest lepsza choć te kolorki to nadal nie to co w poprzednich filmikach - jest jaśniej, pewnie spędzić trochę czasu i można poustawiać żeby było dobrze.

Muzyka cudowna, filmików i dialogów nie czytam bo na to przyjdzie czas w fullu. Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo spoko, ale nie jestem wyjadaczem serii jak niektórzy więc nie wiem czy mogę chwalić czy nie bo się okaże że kupa - JA JESTEM UKONTENTOWANY. Minusy? jedynie kamera za blisko i nie widzę opcji regulowania jej (myślałem że w 2023 to pewniak)

Opublikowano

Na ps5 polecam w opcjach obrazu wyostrzenie obrazu zdrowo podkrecic do gory. Swoją drogą opcja ta ma cos wspolnego a zarazem zbugowanego wraz z gammą przez co min jest takie mleko. 

Opublikowano

Udało mi się zagrać ale ten czas trochę oszukany. U mnie było 98 minut a odpaliło się po 40 :D W samej grze faje lagi, trzy razy wchodziłem do jakiejś chałupy. Dla mnie wygląda jak stare, dobre Diablo. 

Opublikowano

16 level wbiłem i przerwa, tylko raz mnie wyrzuciło na poczatku więc miałem szczęście.

Nie wiem co to było ten gameplay wczoraj ale pod wzlędem klimatu, designu i dzwieku jest 2 klasy lepiej niż D3. 

Opublikowano (edytowane)

No jest zadziwiająco dobrze, klimat siada, gameplay daje rade, muzyka super. Graficznie na oledzie i po odpowiednim ustawieniu jasności poziom z poprzednich gameplayow. Podczas gry jest ok, natomiast przerywniki filmowe na silniku gry to momentami poziom ps3

Edytowane przez second