Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 38 minut temu, Faranell napisał: W porównaniu do zamkniętej bety, tutaj jest błędów cała masa:/ A gra Nekro to jakieś nieporoozumienie, istny samograj i kompletny brak funu z gry. Sorcererem grało mi się przyjemniej, chociaż też był dość przegięty. Tylko, że diablo to end game, necro na summony spoko do przejścia fabuły, ale z tego co czytałem to już pozniej szkielety sa bezuzyteczne i nie jest tak fajnie. Zostaje tylko golem i uzywanie skilli z typu kości. Prawdziwy balans wyjdzie po premierze i wbiciu max lvl. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 25 marca 2023 Autor Opublikowano 25 marca 2023 Pograłem trochę w betę na Ps4. Dla mnie to jest rozwinięcie D3/Immoral. Pewnie kupię żeby zaliczyć trofea i zapomnieć. Mimo, że przez kilka lat grałem i dobrze się bawiłem grając w trójkę to po zagraniu w D2R nie wyobrażam sobie powrotu do tego rodzaju farmienia contentu i trzepania paragonów. 1 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 nekrusem niestety jest zerowe wyzwanie no ale zobaczę jak pójdzie ze strongholdami i Ashava ale na razie przetaczam się po kontencie jak na autopilocie - skelety + kości + skelet mastery i mogę grać jedną ręką, tego nawet przy sorcu nie ma =/ zaniża to fun z gry dość znacznie, taki barb to męczarnie a przy necro możesz odłożyć pada bo skelety i doty zrobia to za ciebie i bez sensu jest gadanie "to jest tylko Akt 1" "to jest beta". to ile mam czekac żeby grało się w to znośnie? balans leży i kwiczy Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 pyknąłem, fajny klimat, o wiele lepszy niż trójka. na minus kamera za blisko postaci. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 22 minuty temu, nero2082 napisał: zaniża to fun z gry dość znacznie, taki barb to męczarnie a przy necro możesz odłożyć pada bo skelety i doty zrobia to za ciebie i bez sensu jest gadanie "to jest tylko Akt 1" "to jest beta". to ile mam czekac żeby grało się w to znośnie? balans leży i kwiczy w d2 tez tak sie grało na pierwszych dwoch poziomach trudnosci necrosem, jedynie mana ograniczała, wiec takie spamowanie skilli odpadalo i szło sie wolniej, a na piekle juz szkielety byly do dupy. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 (edytowane) Zgodzę się częściowo z waszym zdaniem odnośnie Necro - na zwykłe potworki, szkielety są samograjem, ale zapraszam do pojedynku z bossem kończącym I akt/betę (to chyba nie potrzebuje spoilera, że jest na koniec aktu boss? ). Kilkanaście sekund i szkielety padają. Musiałem na niego zmienić delikatnie build i włożyć skilla co tworzy zwłoki żeby go pokonać. Tak więc nie wyrokujcie na wyrost na podstawie początku gry. Edytowane 25 marca 2023 przez Sobies Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 3 minuty temu, Sobies napisał: Zgodzę się częściowo z waszym zdaniem odnośnie Necro - na zwykłe potworki, szkielety są samograjem, ale zapraszam do pojedynku z bossem kończącym I akt/betę (to chyba nie potrzebuje spoilera, że jest na koniec aktu boss? ). Kilkanaście sekund i szkielety padają. Musiałem na niego zmienić delikatnie build i włożyć skilla co tworzy zwłoki żeby go pokonać. Tak więc nie wyrokujcie na wyrost na podstawie początku gry. Jeszcze nie doszedlem tam, ale i necro i szkielety maja szanse na tworzenie zwłok przy uderzeniu, to chyba nie jest tak zle Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 HDR totalnie skopany, mleko. Po za tym to gra się przyjemnie, ale jakimś maniakiem Diablo nigdy nie byłem. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 18 minut temu, Sobies napisał: Zgodzę się częściowo z waszym zdaniem odnośnie Necro - na zwykłe potworki, szkielety są samograjem, ale zapraszam do pojedynku z bossem kończącym I akt/betę (to chyba nie potrzebuje spoilera, że jest na koniec aktu boss? ). Kilkanaście sekund i szkielety padają. Musiałem na niego zmienić delikatnie build i włożyć skilla co tworzy zwłoki żeby go pokonać. Tak więc nie wyrokujcie na wyrost na podstawie początku gry. No ale tak właśnie powinno wyglądać, szkielety powinny padać jak muchy, co by tworzyć je w walce na bieżąco. Wtedy wchodziłaby jakaś strategia, np. najpierw wykańczania najsłabszych przeciwników lub tych z niewielką ilością życia, aby na bieżąco nadrabiać straty. Ogarnianie w ten sposób pola walki i dodatkowo support swojej mini armii, to jest dokładnie to, jaka powinna być rola nekromanty. To chyba nie za wybujałe oczekiwania No i ogólnie to nie czaję tego całego gadania, że Diablo to endgame, że później jest lepiej, kampania to tylko tutorial itd. Przecież dobry endgame nie wyklucza dobrej kampanii, a ta tutaj najwyraźniej zapowiada się niestety nie za dobrze. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 totalna sieczka, raczej poleci nerf Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 26 minut temu, Sobies napisał: Zgodzę się częściowo z waszym zdaniem odnośnie Necro - na zwykłe potworki, szkielety są samograjem, ale zapraszam do pojedynku z bossem kończącym I akt/betę (to chyba nie potrzebuje spoilera, że jest na koniec aktu boss? ). Kilkanaście sekund i szkielety padają. Musiałem na niego zmienić delikatnie build i włożyć skilla co tworzy zwłoki żeby go pokonać. Tak więc nie wyrokujcie na wyrost na podstawie początku gry. Zabiłem go Necro chyba najszybciej ze wszystkich klas jak na razie xd Nie gralem jeszcze Druidem i Sorcem. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 4 minuty temu, Brolin napisał: No i ogólnie to nie czaję tego całego gadania, że Diablo to endgame, że później jest lepiej, kampania to tylko tutorial itd. Przecież dobry endgame nie wyklucza dobrej kampanii, a ta tutaj najwyraźniej zapowiada się niestety nie za dobrze. Nie pisałem, ze jest lepiej, tylko 99% czasu spedza sie w tym end game i tam balans postaci jest najwazniejszy. Podobno jest jakis promil osób co przechodzi story w diablo i konczy granie, ale ja takich nie znam osobiscie. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Jest fajnie, pograłem na weteranie(ze skipowanie fabuły) drutem elemental do 12 lvl i utwierdziłem się w zakupie. Więcej nie gram, bo po co sobie psuć zabawę potem. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Pograłem troszkę (PC + xbox elite 2 controller) i jakoś mnie nie porwało żeby siedzieć przy tym za długo. Jedyne czego jestem pewien to to,że do myszki & klawy już nie wrócę,gra na padzie jest wyjątkowo przyjemna. Dla ludzi narzekających na poziom trudności - pamiętam jaki był skok z aktu 1 na akt 2 w d3,ludzie ginęli od zwykłych mobów w drugim akcie d3 i płacz,żeby to zpatchowali. Fajnie widzieć na BN tyle znajomych twarzy,również z forumka,z którymi swego czasu trochę w d3 pograłem,widać,że mnóstwo ludu ma ochotę na testowanie kolejnego diablo. Ciężko naprawdę mi wyrokować,liczy się endgame a tego w becie nawet nie powąchamy - niby gra się przyjemnie,ale co będzie dalej trudno powiedzieć. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 24 minuty temu, Ader napisał: Fajnie widzieć na BN tyle znajomych twarzy,również z forumka,z którymi swego czasu trochę w d3 pograłem,widać,że mnóstwo ludu ma ochotę na testowanie kolejnego diablo. To co, widzimy sie w czerwcu? w d3 troche sie farmiło Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 W ogóle wiecie o której będzie dziś World boss ashava? Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Miało być chyba teraz tak, że w grze będzie się pojawiała informacja o której ma być boss czy jakieś przypomnienie Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 31 minut temu, Faka napisał: W ogóle wiecie o której będzie dziś World boss ashava? Dzisiaj o 18:00 i 20:00 oraz jutro o 6:00 i 8:00. 1 Cytuj
hudiny 14 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Walka łotrzykiem mega przyjemna tylko te lagi. To z moim netem jest problem czy u Was tez ładuje? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 44 minuty temu, hudiny napisał: Walka łotrzykiem mega przyjemna tylko te lagi. To z moim netem jest problem czy u Was tez ładuje? Lagi jak cholera, wczoraj to czekalem z 5 minut, zeby wyjsc z miasta 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Czy ktoś miał problem na PS5 z kodem do zalogowania się? dostaje kod na maila wpisuje i wyskakuje przy logowaniu "niepoprawny kod" . Czy tam coś trzeba w profilu jeszcze rejestrować ? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Udało mi się dzisiaj pograć z godzinkę. Klimat sztos, cutscenka w kościele to ciary. Grafika syf i mozna ja porownac z warhhamer chaosbane. Ten większy świat i nowy system eksploracji wieczorem jeszcze posprawdzam. Ciężko wydać werdykt bez endgamu. Zapowiada się w miarę obiecująco ale ostrożności obaw trochę jest. Beta dziala do której godziny jutro? Cytuj
hudiny 14 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 55 minut temu, Fanek napisał: Czy ktoś miał problem na PS5 z kodem do zalogowania się? dostaje kod na maila wpisuje i wyskakuje przy logowaniu "niepoprawny kod" . Czy tam coś trzeba w profilu jeszcze rejestrować ? Nie wiem o jaki ci kod chodzi. Ściągnąłem betę i gram Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 2 godziny temu, Shen napisał: To co, widzimy sie w czerwcu? w d3 troche sie farmiło Jeśli jeszcze będę w Polsce,to pewnie tak,ale póki co to nie wiem co los przyniesie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi