Bzduras 12 532 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 5 minut temu, Sedrak napisał: Orientuje się ktoś czy gry Blizzarda mają jakąś blokadę przed kupowaniem gier we dwóch na współdzielonym koncie Xbox? Nie, żadna gra nie ma takiej blokady, bo jeśli dzielisz konto z kimś znajomym to po prostu dostaje dostęp do Twojej biblioteki na swojej konsoli, sprawdzenie licencji przy uruchamianiu leży w gestii producenta sprzętu a nie wydawcy gierki. 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 To mój znajomy jakiś głąb. Mówi, że jak próbował odpalić D2 u siebie na konsoli to nie mógł się zalogować i myślałem, że to przez jakąś blokadę Blizzarda Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 W dniu 28.03.2023 o 11:52, Figaro napisał: człowiek się podniecił betą i chciał kupić remaster dwójki i przejść z kumplem na kanapie, a oni tego nie dodali [*] Zakładam że popsułoby to cały balans gry. raczej nie balans tylko technologi nie ma, bo gra ma coopa online, wiec balans jest. D2R to zasadniczo nakładka graficzna na D2(mozna w locie grafe przelaczac na stara w 4:3) i zeby byl local coop to oni by musieli to jakos napisac od 0 w oparciu o 20 letni silnik. 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Jak myślicie, serwery na premierę bardzo się wyebią? Przy trójce długo trwał z nimi kataklizm? Kurła wziąłem preorder na promce, więc liczę, że zagram jak człowiek, przynajmniej w ciągu tygodnia od dnia premiery Spoiler Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 11 minut temu, Brolin napisał: Jak myślicie, serwery na premierę bardzo się wyebią? Przy trójce długo trwał z nimi kataklizm? Kurła wziąłem preorder na promce, więc liczę, że zagram jak człowiek, przynajmniej w ciągu tygodnia od dnia premiery Ukryj zawartość Na jaką platformę? Ja brałem ze sklepu MS ale raczej zrezygnuje. Na szczęście pieniędzy wcześniej nie pobierają. Nie ma ciśnienia żeby grać na premierę. Poczeka się. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Platforma nie ma znaczenia, wspólne serwery. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 45 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Na jaką platformę? Ja brałem ze sklepu MS ale raczej zrezygnuje. Na szczęście pieniędzy wcześniej nie pobierają. Nie ma ciśnienia żeby grać na premierę. Poczeka się. Na PS5, pudło było ostatnio na promce na Allegro. Natomiast tak jak pisze Ukukuki, serwery wspólne, więc tym bardziej chyba jest się czym martwić. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Godzinę temu, Brolin napisał: Jak myślicie, serwery na premierę bardzo się wyebią? Przy trójce długo trwał z nimi kataklizm? Kurła wziąłem preorder na promce, więc liczę, że zagram jak człowiek, przynajmniej w ciągu tygodnia od dnia premiery Ukryj zawartość Otwarta beta działała od początku z tym, że niektórzy grali a innych wyrzucało do kolejki. Mnie wyrzuciło na 17 levelu jakoś i żeby znów się połączyć miałem kolejke 40 minut xd Tego samego bym się spodziewał na premierę. Premiera z wczesnym dostępem jest 2 czerwca i myślę, że wtedy będą największe problemy. Później 6 już myślę, że może działać normalnie. Ale to blizzard, nigdy nie wiadomo czy czegoś nie zepsują Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 48 minut temu, Brolin napisał: Na PS5, pudło było ostatnio na promce na Allegro. Natomiast tak jak pisze Ukukuki, serwery wspólne, więc tym bardziej chyba jest się czym martwić. Bardziej pytałem, bo jak w moim przypadku cyfra na xboxie daje jeszcze jakąś szansę na rezygnacje. W twoim przypadku chyba też możesz się dogadać Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 14 godzin temu, UberAdi napisał: Otwarta beta działała od początku z tym, że niektórzy grali a innych wyrzucało do kolejki. Mnie wyrzuciło na 17 levelu jakoś i żeby znów się połączyć miałem kolejke 40 minut xd Tego samego bym się spodziewał na premierę. Premiera z wczesnym dostępem jest 2 czerwca i myślę, że wtedy będą największe problemy. Później 6 już myślę, że może działać normalnie. Ale to blizzard, nigdy nie wiadomo czy czegoś nie zepsują No to jeszcze by uszło 13 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Bardziej pytałem, bo jak w moim przypadku cyfra na xboxie daje jeszcze jakąś szansę na rezygnacje. W twoim przypadku chyba też możesz się dogadać Aaa, hehe. Nie no już sprawdzę, jak kupiłem. Najwyżej po kilku dniach wyląduje na pchlim Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Czy myslimy? Mordo, nie bylo premiery Blizzarda ktora by sie nie zesrala dnia pierwszego. D2R beta, D2R, WoW Classic, wszystkie dodatki, D4 beta itd. Nie wiem czy znalezlibysmy jakas gierke ktora byla grywalna w momencie premiery. Do ogromnych kolejek dochodza jeszcze crashe i rollbacki gdzie cofalo progress mniej wiecej nawet godzine. 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Troszkę "stary" news, ale oznacza to, że (najprawdopodobniej) nie przesuną premiery. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Miałem brać na premiere, ale na 100% nie wezme bo nie chce się wkurwiać na znikające sejwy, crashe itp. jak to zawsze u nich było. Poczekam miesiac dwa jak popatchują. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 (edytowane) Blizzard ku zdziwieniu wszystkich posłuchał graczy. Wzięli pod uwagę feedback po becie i sporo pozmieniali, właściwie wszystko na co były największe narzekania może poza oddaleniem kamery i mapką na ekranie. https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23938289/diablo-iv-open-beta-retrospective-transforming-feedback-into-change Dziś o 20 stream z devami, na Twitterze streamerzy z community Diablo hypują jakiś "big news", ludzie podejrzewają jakąś betę PVP jeszcze biorąc pod uwagę tweet konta Diablo: Edytowane 20 kwietnia 2023 przez UberAdi Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Spoko, po premierze i tak będą zmieniać i kombinować, bo społeczności znajdzie buildy jakie im się nie śniły. Nie wiem jak oni to testują, że dopiero po becie ich olśniło jak mocne są np. szkielety u necro, a jak miernie wygląda przy reszcie barb. Ja ciśnienia nie mam, przy promocji się kupi. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 12-14 maja kolejna beta Beta na wyniszczenie serwerów Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Przetestowałem co chciałem, już sobie odpuszcze. Niech tylko ogarną lagi i mozna wjezdzac day1. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 12 minut temu, Shen napisał: Przetestowałem co chciałem, już sobie odpuszcze. Niech tylko ogarną lagi i mozna wjezdzac day1. Zgadzam się z Tobą. Ja jedynie sprawdzę jak bardzo znerfili nekromantę, którego wybieram jako 1 wybór na premierę. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 A ja tak sobie myślałem dzisiaj, że im bliżej premiery tym coraz bardziej bym w to już chciał zagrać no i zajebiście, że kolejna beta Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 kwietnia 2023 Opublikowano 24 kwietnia 2023 Jak obstawiacie kształtowanie się ceny D4 po premierze? Myślicie, że jest szansa na zjechanie poniżej pułapu 3 stówek chociaż w przeciągu kilku miesięcy? Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Właśnie sobie uświadomiłem, że premiera D4 przypada na długi weekend bożociałowy. No to chyba jednak wjedzie szybko do konsoli. Kusi mnie, żeby teraz w weekend wbić na tą bete i sprawdzić, czy serwery zadziałają tak dobrze jak obiecują (taaaa XD) Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ja tam wejdę, żeby ubić Ashave i zdobyć unikatowego mounta. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 A ja myślę, że na stimdeku Diablo pozamiata niedowiarków i sceptykoow Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Godzinę temu, Faka napisał: Ja tam wejdę, żeby ubić Ashave i zdobyć unikatowego mounta. Nie mounta tylko ozdobę na mounta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi