Opublikowano 9 maja 20231 r Ja mam nadzieję że będzie jakiś ciekawy endgame.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 maja 20231 r Wczoraj pokazali na czym ma polegać season pass itd, ale były też przykładowe projekty zbrojek. musze przyznać, że wyglądają srogo. Mam tylko nadzieję, że to nie były najlepsze skiny w grze i dodatkowo płatne XD
Opublikowano 11 maja 20231 r 7 minut temu, number_nine napisał: Wczoraj pokazali na czym ma polegać season pass itd, ale były też przykładowe projekty zbrojek. musze przyznać, że wyglądają srogo. Mam tylko nadzieję, że to nie były najlepsze skiny w grze i dodatkowo płatne XD Skiny fajne, ale postać jest tak mała, że jakoś mam wyjebane w to jak wyglada, głownie by cieszyły oko na ekranie logowania
Opublikowano 11 maja 20231 r Diablo IV za darmo przy kupnie kart RTX 4xxx. Dobry deal imo, bo sama gra to jakieś 10% ceny takiego 4070 .
Opublikowano 11 maja 20231 r Było kilka screenów, po lewej zbroje do zdobycia w grze, po prawej kosmetyki ze sklepu. Dziwnym trafem te po lewej wyglądają dużo lepiej, tak jakby chcieli pokazać, że te season passy to tam chooy. Nie wierzę im i pluję na taki model, będzie jak z MW2: różowe bronie, skórki szczura albo Pogby i Messiego w grze o konflikcie zbrojnym. Meh
Opublikowano 11 maja 20231 r Ja tam jestem pozytywnie nastawiony, bez tego season passa i innych dodatków i tak zapowiada się na sporo contentu. Pierwsza beta rozpaliła nadzieje na to, że gra jednak dowiezie a Blizzard w końcu się ogarnął i chce zmyć plamę po D3 i Immortalu. Oby nie wyszło jak zawsze
Opublikowano 11 maja 20231 r 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Diablo IV za darmo przy kupnie kart RTX 4xxx. Dobry deal imo, bo sama gra to jakieś 10% ceny takiego 4070 . no o bedzie mozna dorwać kod za polowe ceny na OLXach i allegro.
Opublikowano 12 maja 20231 r Ja dziś kupiłem digital deluxe na ps5, 320 zł wyniosło mnie przy płatności giftcardami, także myślę że dobra cena.
Opublikowano 13 maja 20231 r No niestety to było do przewidzenia. Tak samo znerfili wybuch zwłok. Nie zmienia to faktu, że nekromantą idę jak przecinak na world tier 2 i dopiero jakiś duży boss sprawa, że muszę trochę rozważniej walczyć. 20 poziom wbity, czekam na world bossa
Opublikowano 13 maja 20231 r Dobra giera. Jednak nie ma to jak Diablo na PC. Klawiatura + myszka gra się bardzo dobrze, a gdy przyjdzie chęć na odmianę, to użyje się pada.
Opublikowano 13 maja 20231 r Po pierwszych testach chciałem odpuścić tytuł. No nie siadło mi. Z ciekawości jednak odpaliłem wczorajszą betę i nie wiem czemu gra się zdecydowanie przyjemniej. Dodatkowo dołożyli polską wersję językową. No i w sumie nie wiem czy mi się wydaje, ale czy narratorem nie jest czasami Piotr Fronczewski?
Opublikowano 13 maja 20231 r 16 minut temu, PanKamil napisał: Do kiedy jest beta? Jutro w nocy jeszcze śmiga? 2 minuty temu, stoodio napisał: Oficjalna wieść głosi, że wyłączą serwery w niedzielę o 12. Cytat Od 12 maja od godz. 21:00 do 14 maja do godz. 21:00 czasu polskiego każdy może przyjść Sanktuarium z odsieczą na komputerach z systemem Windows, konsolach Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4.
Opublikowano 13 maja 20231 r Godzinę temu, Shen napisał: a jak lagi? Ogarneli coś? Animacja szkieletow na poczatku troche lagowala jak ostatnio ale nie bylo zadnej kolejki tym razem i serwery 100% stabilne.
Opublikowano 13 maja 20231 r Godzinę temu, stoodio napisał: Oficjalna wieść głosi, że wyłączą serwery w niedzielę o 21. Czeski błąd.
Opublikowano 13 maja 20231 r Panie i Panowie wiecie może jak i gdzie przycebulic i kupić taniej D4 na XSX?
Opublikowano 13 maja 20231 r 4 godziny temu, pele15 napisał: Panie i Panowie wiecie może jak i gdzie przycebulic i kupić taniej D4 na XSX? To wychodzi raz na 10 lat, nie bądź miękka faja
Opublikowano 13 maja 20231 r Jak ta beta względem 1?Rokuje ta gierka?Bo pierwsza beta mnie nie porwała ale kupiłem nie dawno 3 z all dlc i pięknie się gra.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 maja 20231 r Czy oprócz 20lvl trzeba coś zrobić w grze żeby móc walczyć z Ashavą? Popchnąć fabułę czy coś?