Opublikowano 30 maja 20231 r 11 minut temu, PanKamil napisał: Pytanie czego te recenzje będą dotyczyć. Czy recenzenci mieli dostep do całego endgamu i wymęczyli go dobrze, czy tylko kampania i olali sprawę. Jeśli to drugie to te recenzje będzie można sobie w dupe wsadzić. Raczej w tego typu grach endgame brany jest pod uwage w recenzji, w koncu ważniejszy jest niż sama kampania.
Opublikowano 30 maja 20231 r 12 minut temu, Moldar napisał: Kusi droższa edycja, aby pograć wcześniej ja biore na sonke, z doładowaniami z key shopów wyjdzie duzo taniej
Opublikowano 30 maja 20231 r 4 minuty temu, Shen napisał: ja biore na sonke, z doładowaniami z key shopów wyjdzie duzo taniej Też tak zrobiłem, za jedno doładowanie płaciłem 80,20zł na kinguinie
Opublikowano 30 maja 20231 r 43 minuty temu, PanKamil napisał: Pytanie czego te recenzje będą dotyczyć. Czy recenzenci mieli dostep do całego endgamu i wymęczyli go dobrze, czy tylko kampania i olali sprawę. Jeśli to drugie to te recenzje będzie można sobie w dupe wsadzić. Wersje do recenzji z tego co widziałem dostał też np Wudijo z maxroll.gg więc będzie info nie tylko od branżowych serwisów ale też od graczy katujących ten gatunek gier
Opublikowano 30 maja 20231 r Każdą reckę gry usługi można sobie w dupę wsadzić. Dziś jest tak, jutro inaczej.
Opublikowano 30 maja 20231 r 40 minut temu, Moldar napisał: Kusi droższa edycja, aby pograć wcześniej No ja jako fanatyk wszystkich części, no poza 3 która dla mnie w momencie jak znerfil inferno przestała mieć rację bytu wymiękłem i wziołem tą droższą.
Opublikowano 30 maja 20231 r Gdyby nie było bety, to pewnie bym czekał na te recki a tak to po ograniu dwóch bet, wiem że siadło, zażarło i już z czwartku na piątek będzie ostro grane.
Opublikowano 30 maja 20231 r 2 godziny temu, PanKamil napisał: Pytanie czego te recenzje będą dotyczyć. Czy recenzenci mieli dostep do całego endgamu i wymęczyli go dobrze, czy tylko kampania i olali sprawę. Jeśli to drugie to te recenzje będzie można sobie w dupe wsadzić. No raczej to będzie TYLKO recenzja kampanii :). Pewnie 90 pęknie, w tym roku lecą 90tki z góry na dół, pewnie dołączy do Zeldy, RE4, SF 6. Obstawiam równo 90, oczko ponad Dead Space i Hifi Rush.
Opublikowano 30 maja 20231 r Nie no dla ludzi z pod szyldu hack n slash bez względu na recenzje i jak długo Blizzard będzie dbał o sensowne nowości w kolejnych sezonach jak i sam balans class to nadchodząca premiera jest największą premierą w tym gatunku od wielu lat i nic tego nie zmieni. Jeśli zaś chodzi o same recki jestem mega spokojny bo dowieźli na pewno. Sam content jest ogromny,klimat jak i feeling wylewa się z ekranu.
Opublikowano 30 maja 20231 r 1 minutę temu, Rash napisał: Nie no dla ludzi z pod szyldu hack n slash bez względu na recenzje i jak długo Blizzard będzie dbał o sensowne nowości w kolejnych sezonach jak i sam balans class to nadchodząca premiera jest największą premierą w tym gatunku od wielu lat i nic tego nie zmieni. Jeśli zaś chodzi o same recki jestem mega spokojny bo dowieźli na pewno. Sam content jest ogromny,klimat jak i feeling wylewa się z ekranu. Są ludzie co sobie grają 40h dla kampanii i odstawiają na półkę...
Opublikowano 30 maja 20231 r Oczywiście, że są i szczerze myślę, że spora ilość ludzi odpali, pogra dla relaksu od czasu do czasu i tyle.
Opublikowano 30 maja 20231 r Na razie mam w co grać i poczekam recki potwierdzające kanapowy coop. Poza tym nie wierzę, że obędzie się bez znikacych sejwow/przedmiotow/patchy cofających progres itp. premierowego gówna od blizzarda. Za miesiąc na 100% wezmę.
Opublikowano 30 maja 20231 r 18 minut temu, Plugawy napisał: czekam recki potwierdzające kanapowy coop. Co ci maja potwierdzac? Przeciez juz w becie działał.
Opublikowano 30 maja 20231 r 24 minuty temu, Plugawy napisał: Na razie mam w co grać i poczekam recki potwierdzające kanapowy coop. Poza tym nie wierzę, że obędzie się bez znikacych sejwow/przedmiotow/patchy cofających progres itp. premierowego gówna od blizzarda. Za miesiąc na 100% wezmę. Działał flawless na xboxie w obu betach, grałem tylko w tym trybie. PS. Kupiłem w końcu wersje zwykłą z amerykańskiego sklepu, wyszło coś koło 250zł. 100 więcej za 4 dni wcześniej jakoś nie umiem usprawiedliwić Edytowane 30 maja 20231 r przez kislawa
Opublikowano 30 maja 20231 r Grało się z forumkiem na premiere d3, ale najpierw dobije solo do end game.
Opublikowano 30 maja 20231 r Kurde a jak jakoś nie widziałem trybu żeby włączyć coopa na kanapie? Wystarczyło pada odpalić? XD niezle.
Opublikowano 30 maja 20231 r Dobrze, że nie przeplaciłem za pudło https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/12qt5m3/psa_no_reselling_physical_copies_of_diablo_iv_no/
Opublikowano 30 maja 20231 r I tak miałem brać cyfrówkę z psstore... na połowę z bratem Czyżby przecierali szlak dla reszty? :)
Opublikowano 30 maja 20231 r Że co? xD jeśli to prawda to jak im tu wierzyć w sprawie braku p2w? Pazerne chooye Edytowane 30 maja 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 30 maja 20231 r 14 minut temu, jimmyyy8 napisał: Że co? xD jeśli to prawda to jak im tu wierzyć w sprawie braku p2w? Pazerne chooye A co obiecali ci, że będziesz mógł przebiec grę i szybko na allegro zanim cena spadnie?
Opublikowano 30 maja 20231 r Doładowania za 80zł kupione, gram sobie już od piątku bez żonglowania płytami, a pudełkowcy czekają do wtorku i zostaną z bezuzyteczną płytą