Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Tak jak pisałem, tego po prostu nie mogli sprdolic, i jeśli tylko nie rozdupcą po drodze tego wozu mikropłatnościami wpływającymi na jakość rozgrywki to fani hack n slash mają co robić długi długi czas. 

Opublikowano (edytowane)

Czuje hajp jak młody chlopczyk który nie mówiąc nic rodzicom zamowil z dostawą do domu oryginalne d2.Stary zaplacil hyhy. Eh to byli czasy:facepalm: Potem jakby tego było mało jak przyszedł rachunek za pierwszy miesiąc grania po batku na modemie to już wogole był mega wkurw.Stawalo się w nocy, przyciskało poduchę do pieca podczas laczenia z www jak modem krecil numer i jechało do rana hc euro hehe. 

Edytowane przez Rash
  • Lubię! 2
Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał:

Chyba jednak wezmę i tylko pytanie: brać na PS5 na którym nie mam i nie zamierzam mieć Plusa czy na Series S na którym mam Gamepassa ale minusy sa raczej oczywiste

Jeden chuj, cross save i cross play jest

Opublikowano

Bardzo ważna wzmianka która pojawia się w reckach na poważnych portalach związanych z tym gatunkiem to info odnośnie end gamu.Jest w wielkim skrócie ogromny, wymagający i już na obecną chwilę oferujący szereg różnych aktywności. 

Opublikowano

No pewnie wezmę bo w betę fajnie się grało, ale niestety moja bariera ruchania jakaś jeszcze została i nie wyjebie ponad 4 stówy za to żeby pograć w weekend, wezmę już tą zwykłą cyfrówkę z tańszych doładowań :red:

Opublikowano

Zajebiście, że Blizz dowiózł gierke, 88 na meta, bardzo dobry wynik. Zrobić tutorial fabularny i potem wskoczyć na sezonówki i będzie farmienie. 

Opublikowano
22 minuty temu, Shankor napisał:

JA PIER DO LE! :balon:

Jak ktos ma preorder na Sonke to lepiej anulowac i kupić doładowania 100zł za 82zł i wziąć deluxe w cyfrze, wyjdzie taniej, gra sie wczesniej, jest battlepass i jakies kosmetyczne duperele

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ten rok i gry AAA :obama:.

Ten miesiąc i AAA, zaraz FF16 na kolejne kilkadziesiat godzin:banderas: Takiego sezonu ogórkowego sie nie spodziewalem

Opublikowano

O chuj chodzi z tym pudłem? Gry nie sprzedasz, bo przypisują niby licencję do konta, ale do grania płyta i tak będzie musiała być w środku? Niezłe akrobacje, wiedzą jak zachęcić do cyfry za 4 bomby