Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jimmyyy8 napisał:

Gotowi?

20230601_105038.jpg

:kekw:

Jutro może jeszcze nie będzie tak źle. Na ostatnich stres testach wszystko grało i buczało. 6tego to może być jednak wielka niewiadoma... a może wlasnie ta wiadomo:wallbash: Oby nie:banana-santa:

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał:

Wbije o 1,  jak uda sie wejsc, to z godzine pogram, jak nie to ide spac i pogram w pracy od 8 rano.

Heh taki to pożyje:diablo: Ja dopiero jutro wieczorkiem wbijam w tą mroczną baje hlip hlip. 

Opublikowano
7 minut temu, Banan91PL napisał:

A chętnie bym z kimś pograł w międzyczasie pogadać na czacie przy drineczku

Gra ma crossplay i cross save, platforma nie ma znaczenia

Opublikowano
1 minutę temu, Sobies napisał:

Ja też PS5, ale na początek polecam każdemu z Was grać samemu i cieszyć się grą oraz fabułą. 

Tego samego zdania jestem. Pobiera się właśnie aktualizacja 300mb

Opublikowano

Dobrej Zabawy chopcy!! Zwłaszcza dla tych którzy mogą pozwolić sobie na nocną premierę!!! ps.nie żeby człowiek liczył na jakieś mega ohy i ahy jeśli chodzi o samą fabułe ale bez spoilerów prosimy!!! Pozdro

Opublikowano

Tą godzinke od 1 można pyknąć faktycznie, o ile się wejdzie od strzała. A na Home office jutro zapieprz, wiadomo  :Coolface:

Ja też fabułke solo, później można coś polatać.

Do zobaczenia na szlaku :cool:

Opublikowano (edytowane)

20230602_012956.jpg

ixbxayw8eqp51-1.jpg

Jutro będzie wesoło w internetach, wszyscy posiadacze gry na PS5/PS4 zostali wykluczeni z wyścigu właśnie xDDD

Edit

Jednak na Xboxach też jest problem z licencją. Blizzard nie zawiódł jednak jak co premiere xD

Edytowane przez Szermac
  • Lubię! 1