Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracie po polsku? No nie spodziewałem się usłyszeć skurwysyn w diablo xd grałem wczoraj trochę w d3 i ta zmiana klimatu to strzał w dziesiątkę. Gierka ma naprawdę fajny creepy nastrój. Muzyka, styl grafiki, fabuła. Miód

Opublikowano (edytowane)

Pewnie, że po polsku, trzeba posłuchać pana Piotra Fronczewskiego.

Sprawdziłem z rana, w kolejce czekałem mniej niż minutę więc raczej nie ma problemów z serwerami.

Jedyny problem na dziś, jest piątek i trzeba iść do pracy:sapek:

Edytowane przez tedi007
Opublikowano

Chuj jednak wziąłem Ultimate.

Gierka na dysku, rano odpaliłem przed pracą intro i teraz czekanie do 19...

I dalej myślę jaką klasą zacząć.

Opublikowano
15 minut temu, bartiz napisał:

Chuj jednak wziąłem Ultimate.

Gierka na dysku, rano odpaliłem przed pracą intro i teraz czekanie do 19...

I dalej myślę jaką klasą zacząć.

Łączę się z Tobą w bólu. Ja też startuje wieczorkiem. Co do klasy to chyba postawie na lighting druidke. No i ch tam, jednak od początku hardcore:i_am_so_happy:

Opublikowano

Ja sie logowalem przez cala noc bez kolejek wiele razy. Lotrzyk juz 21 lvl wbity, co za gierka, co za klimacik, oczywiscie diablo i wieski tylko po polsku. Gra chodzi wspaniale, bardzo dobrze zoptymalizowana na pc. Na razie siekam wszystko jak leci, troche pokombinowalem ze skillami. Beka, ze jak jakis przedmio wypadnie ci teraz z +1 do jakiegos skilla ktorego nie masz to z automatu juz mozesz go uzywac. Bedzie wieeeeele setek godzin (jak nie tysiecy) zabawy, do tego dlc, nowe postacie, nowe mapy. Cos wspanialego kocham ta serie, 10/10 na razie. 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
13 minut temu, smallv86 napisał:

Beka, ze jak jakis przedmio wypadnie ci teraz z +1 do jakiegos skilla ktorego nie masz to z automatu juz mozesz go uzywac.

Co w tym dziwnego? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Jednak druid, bo mi się nigdzie nie śpieszy, wilkołak pod trucizny, potem chce spróbowac summonera, ale potrzebuje kilku aspektów, żeby działać, wiec trochę to zajmie. Już mnie Butcher raz zajebał.

Necro zostawie na sezon.

Opublikowano

kupilem wczoraj preordera, ale zwyklego wiec czekam.

w kazde diablo gralem barbem (w jedynce wiadomo wojownikiem), teraz sie waham. mam ochote na necro, ale boje sie, ze bede sfrustrowany, ze nie moge napierdalac potworow jak nalezy.

Opublikowano

Ja pograłem do 4 rano, jak udało się wbić na PS5 tym motywem dodania gry do biblioteki z plusa xDd
Co było błędem bo siedzę na tym HO w pracy teraz zrypany xD Ale gra jest przednia, zdążyłem wbić tylko 6 lvl Nekromantką i jest mega po prostu miodzio :cool:

Opublikowano
7 minut temu, Szermac napisał:

Ja pograłem do 4 rano, jak udało się wbić na PS5 tym motywem dodania gry do biblioteki z plusa xDd
Co było błędem bo siedzę na tym HO w pracy teraz zrypany xD Ale gra jest przednia, zdążyłem wbić tylko 6 lvl Nekromantką i jest mega po prostu miodzio :cool:

Ziomek grał od 1, a jak o 6:30 wbilem to dalej siedział :kekw:

Screenshot_20230602_063613_Reddit.jpg.ff5453f1bfbfbb5d3de4034079c11b65.jpg

Opublikowano
17 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Ten sklep z mikro już działa? Jak to wygląda, serio tylko kosmetyka?

Tak.

Pograłem do 04:30. Ze startem na PC zero problemów. Czekałem kilka minut w kolejce i można było grać. Wziąłem druida, bo to jedyna klasa, której nie spróbowałem w czasie testów. Póki co jest bardzo przyjemnie, nie ma żadnych większych bugów ani innych problemów.

Opublikowano

Diablo IV to GOTY objawione, release roku gry typu live-service. Contentu na 500h, tylko kosmetyki w item shopie, dobra cena day1, gra nie ma bugów, bo miała milion testów. Bardzo udana premiera, a psy szczekają dalej. 

• Lubię! 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kusicie, ale nie dam się. Za dużo rozgrzebanych gier.

Prdol resztę gier, nie ma jak popłynąć z nurtem rąbania i lootu!!!! To tygryski lubią najbardziej!!!!! 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli gra jest dobra to moim zdaniem warto zapłacić bez kombinowania i dać dobry sygnał twórcom. Natomiast jebać ich za ten wcześniejszy dostęp za dodatkowy hajs. To nie powinno mieć miejsca i dlatego ludzie próbują to obejść.

Edytowane przez jimmyyy8