KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Teraz, Lochu napisał: Na PS5 jest 26 osiągnięć. To jest niezwykłe żę to jest to samo trofeum, ale na exophase jest napisane żeby wszystkie aspekty zebrać a na konsoli mam że tylko 10. Curious Collector Imprint 10 items at the Occultist with an Aspect from the Codex of Power. Ja to widzę na Exo xD Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Curious Collector Imprint 10 items at the Occultist with an Aspect from the Codex of Power. Ja to widzę na Exo xD U mnie jest tak xD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Teraz, Lochu napisał: U mnie jest tak xD Rzeczywiście wersja PS4 i Xbox ma ok, a PS5 wyglada na jakiś błąd w translacji. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 (edytowane) W końcu koń Teraz można zacząć robić trochę misji pobocznych bo w niektórych miejscach jest sporo do biegania. Spoiler Anyway, jakiś klan ktoś coś? Edytowane 2 czerwca 2023 przez wojnar 1 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto? Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Rash napisał: Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto? Jedyne czego potrzebujesz w trybie HC to logout macro i nigdy nie umrzesz. https://clips.twitch.tv/SpunkyIntelligentOrcaFloof-mXxKLvD210FUOHOZ Gościu dostaje pół minutowego dota od bossa, nie wie co zrobić aż w końcu wali exita. Profit Edytowane 2 czerwca 2023 przez GearsUp 1 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 59 minut temu, KrYcHu_89 napisał: W sensie o co chodzi, mialo go nie być? Nie wiem, gram na PC, tam jest 400+ achików do odbklokowania. Co jest niezwykłego w tym trofeum xD? Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Polecam wyłączyć wyświetlanie obrażeń bo jak dla mnie mega psuje to odbiór gry, tzn zawala cały ekran zbędnymi cyferkami. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Panowie jak to jest z kupnem tej gry na dwóch? Można normalnie grać, mowa o wersji cyfrowej z wczesnym dostępem.Ponoć nie będzie działać, gra będzie przypisana do konta xboxowego i nie włączy gry.Tak przynajmniej jest teraz z early access, ciężko powiedzieć jak będzie na premierę. 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Godzinę temu, wojnar napisał: Ukryj zawartość Anyway, jakiś klan ktoś coś? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Godzinę temu, easye napisał: Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT. Jedyna gra, która na PC od Blizza ma zaimplementowane achiki na zewnątrz to WoW. Exophase wspiera tą jedną grę. Gadałem z gościem z Exo, mówi, że do Diablo IV może będą, ale na razie API nie wystawiają, może jak dojdzie jakiś profiler potem w przeglądarce to będą. Na razie tylko ingame. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Z ciekawostek na hardcore o dziwo masa ludzi przewija się po świecie. Milutko Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 No pełno graczy jest Myślałem, ze będę robił tylko fabułe na poczatek, a zwiedzam, odkrywam, robie poboczne, nie śpieszy się nic a nic. Klimat tak siadł i faktycznie ten dubbing PL to jeszcze większy top niż w dwójeczce. Jest w pyte Nekro to był dobry wybór jednak. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 4 minuty temu, PanKamil napisał: No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym. Bedzie Pan zadowolony!! 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Druid pod trucizny bardzo przyjemny build, czasy poison necro z d2 mi się przypomniały. Co mnie wkurwia? Jak dla mnie stanowczo za mało waypiontów. 1 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Ja jadę druidem pod błyskawice i też jest w pytkę. Eh nie idzie się oderwać a rano trzeba wstać ze synkiem na zawody w bala.Wciąga ostro, jeszcze jeden poziom, jeszcze jeden quescik Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Ja w ogóle fabuły nie ruszyłem, 20lvl i latam sobie po mapie i czyszcze dungeony Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 No jedno jest pewne, jest co robićporównując to w dodatku do bety gdzie byliśmy zablokowani z każdej strony jeśli chodzi o mapę tutaj naprawdę możemy iść tak naprawdę gdzie nam się zwyczajnie podoba. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Ogolnie jestem mile zaskoczony serwerami, zero kolejek, lagi minimalne, po becie spodziewałem się masakry. Nie wiem czy ogarneli serwery czy to przez podział na bogatszych i bedniejszych, ale działa Cytuj
Rash 240 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 (edytowane) No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? Edytowane 2 czerwca 2023 przez Rash Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 11 minut temu, Rash napisał: No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? Wlasnie ide go robic Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 Design niektórych broni powala, padł mi legendarny mieczyk i ojezu jak to wygląda <3 Spoiler 40lvl wbity, przyrushowałem trochę fabułę bo mocno wciągnęło i zaczynam już chyba ostatni akt. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 20 lvl i styknie na dziś bo jutro wyjazd z rana. Aż kurna bym coś wymyślił i nie pojechał xD Wciąga poważnie, a se zajrzę jeszcze tu, a jeszcze tu, ooo losowy queścik, o ktoś w mieście potrzebuje pomocy, oo jeszcze dwa paseczki i wpadnie lvl to już dobije xD No ciężko sie oderwać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi