Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Lochu napisał:

Na PS5 jest 26 osiągnięć. To jest niezwykłe żę to jest to samo trofeum, ale na exophase jest napisane żeby wszystkie aspekty zebrać a na konsoli mam że tylko 10.

Curious Collector

Imprint 10 items at the Occultist with an Aspect from the Codex of Power.

Ja to widzę na Exo xD

Opublikowano (edytowane)

W końcu koń :fsg: Teraz można zacząć robić trochę misji pobocznych bo w niektórych miejscach jest sporo do biegania.

Spoiler

image.thumb.png.48d0f85f4920915c0fd1f0985a1dae0b.png

Anyway, jakiś klan ktoś coś?

Edytowane przez wojnar
  • Lubię! 1
Opublikowano

Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto? 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Rash napisał:

Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto? 

Jedyne czego potrzebujesz w trybie HC to logout macro i nigdy nie umrzesz.

https://clips.twitch.tv/SpunkyIntelligentOrcaFloof-mXxKLvD210FUOHOZ

Gościu dostaje pół minutowego dota od bossa, nie wie co zrobić aż w końcu wali exita. Profit :kekw:

Edytowane przez GearsUp
  • Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

W sensie o co chodzi, mialo go nie być? Nie wiem, gram na PC, tam jest 400+ achików do odbklokowania. Co jest niezwykłego w tym trofeum xD? 

Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT.

Opublikowano
Panowie jak to jest z kupnem tej gry na dwóch? Można normalnie grać, mowa o wersji cyfrowej z wczesnym dostępem.

Ponoć nie będzie działać, gra będzie przypisana do konta xboxowego i nie włączy gry.

Tak przynajmniej jest teraz z early access, ciężko powiedzieć jak będzie na premierę.
  • Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT.

Jedyna gra, która na PC od Blizza ma zaimplementowane achiki na zewnątrz to WoW. Exophase wspiera tą jedną grę. Gadałem z gościem z Exo, mówi, że do Diablo IV może będą, ale na razie API nie wystawiają, może jak dojdzie jakiś profiler potem w przeglądarce to będą. Na razie tylko ingame. 

Opublikowano

No pełno graczy jest :cool:

Myślałem, ze będę robił tylko fabułe na poczatek, a zwiedzam, odkrywam, robie poboczne, nie śpieszy się nic a nic. Klimat tak siadł i faktycznie ten dubbing PL to jeszcze większy top niż w dwójeczce. Jest w pyte :banderas:

Nekro to był dobry wybór jednak.

• Lubię! 1
Opublikowano

No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym.

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym.

Bedzie Pan zadowolony!! 

• Lubię! 1
Opublikowano

Druid pod trucizny bardzo przyjemny build, czasy poison necro z d2 mi się przypomniały.

Co mnie wkurwia? Jak dla mnie stanowczo za mało waypiontów.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja jadę druidem pod błyskawice i też jest w pytkę. Eh nie idzie się oderwać a rano trzeba wstać ze synkiem na zawody w bala.Wciąga ostro, jeszcze jeden poziom, jeszcze jeden quescik:D

Opublikowano

No jedno jest pewne, jest co robić:)porównując to w dodatku do bety gdzie byliśmy zablokowani z każdej strony jeśli chodzi o mapę tutaj naprawdę możemy iść tak naprawdę gdzie nam się zwyczajnie podoba. 

Opublikowano

Ogolnie jestem mile zaskoczony serwerami, zero kolejek, lagi minimalne, po becie spodziewałem się masakry. Nie wiem czy ogarneli serwery czy to przez podział na bogatszych i bedniejszych, ale działa

Opublikowano (edytowane)

No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza^^ btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? 

Edytowane przez Rash
Opublikowano
11 minut temu, Rash napisał:

No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza^^ btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? 

Wlasnie ide go robic

Opublikowano

Design niektórych broni powala, padł mi legendarny mieczyk i ojezu jak to wygląda <3

Spoiler

image.thumb.png.4511719ee7eba426e29285908dd64c63.png

40lvl wbity, przyrushowałem trochę fabułę bo mocno wciągnęło i zaczynam już chyba ostatni akt. 

Opublikowano

20 lvl i styknie na dziś bo jutro wyjazd z rana. Aż kurna bym coś wymyślił i nie pojechał xD Wciąga poważnie, a se zajrzę jeszcze tu, a jeszcze tu, ooo losowy queścik, o ktoś w mieście potrzebuje pomocy, oo jeszcze dwa paseczki i wpadnie lvl to już dobije xD

No ciężko sie oderwać :cool: