easye 3 372 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ile godzin potrzeba do wbicia 100 levelu? Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Gra nie miała jeszcze premiery a tu rozkminki, że nie ma niej co robić, chociaż contentu jest od zajebania i nie wiadomo w co ręce włożyć Od dawna wiadomo choćby o nadchodzących dlc i sezonach a przecież to gaas na lata. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Poczuł zagrożenie jeśli chodzi o Goty. 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: Gra nie miała jeszcze premiery a tu rozkminki, że nie ma niej co robić, chociaż contentu jest od zajebania i nie wiadomo w co ręce włożyć Od dawna wiadomo choćby o nadchodzących dlc i sezonach a przecież to gaas na lata. To tylko zeldowcy, trzeba ignorować. Dzis cos rusze z fabuła, bo 41lvl i jestem w 1 akcie 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Proponuję też nie ekscytować się nerfami i buffami postaci. To się zmieni jeszcze 100 razy. 1 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ale ja lubię Diablo dlatego tyle czasu w Immortalu spędziłem ale jak ktoś mi obiecuje wspaniały end game a ja tam na końcu niczego sensownego nie widzę to mam wątpliwości. Jak wygląda system klanów? Czemu w grze nie ma dosłownie żadnego rankingu? Diablo Immortal ma 45 różnych bossów, Diablo IV ma ich 8. Wszystko to jest w chooj podejrzane. 1 Cytuj
Gracz_tur 0 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 22 minuty temu, Shen napisał: To tylko zeldowcy, trzeba ignorować. Dzis cos rusze z fabuła, bo 41lvl i jestem w 1 akcie Ja fabułę totalnie olałem Latam po mapie i bawię się wyśmienicie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 (edytowane) Ja rzuciłem Zeldę dla Diablo. To chyba wystarczająca rekomendacja. Jutro lecę na wakacje i miałem kończyć Zeldę na Switchu, ale teraz poważnie myślę, czy nie zainstalować Diablosa na Steam Decku na tripa. To chyba wystarczająca rekomendacja xD. 35 minut temu, GearsUp napisał: Ale ja lubię Diablo dlatego tyle czasu w Immortalu spędziłem ale jak ktoś mi obiecuje wspaniały end game a ja tam na końcu niczego sensownego nie widzę to mam wątpliwości. Jak wygląda system klanów? Czemu w grze nie ma dosłownie żadnego rankingu? Diablo Immortal ma 45 różnych bossów, Diablo IV ma ich 8. Wszystko to jest w chooj podejrzane. Sezony zaczną się w połowie miesiąca, oni specjalnie teraz chcą, żeby ludzie się wgryzli w postacie/fabulę/ świat. Dla wielbicieli gry kompetetywnej będą sezony. W Polsce zawsze gierki typu Diablo i Baldur będą bardziej popularne od Zeld, takie klimaty lepiej wgryzają się w nasz wschodni świat xD. Edytowane 4 czerwca 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Wszystkie kapliczki Lilit ogarnięte. Kusi żeby zacząć teraz necro skoro miniony mocno zbuffowane. Na razie 54lvl i gra się dobrze ale chętnie obczaję inne klasy. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 44lvl i zabiłem ostatniego bossa z bety. Jak w to się dobrze gra, mocny kandydat do goty Cytuj
Rash 240 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ja w weekend praktycznie nie pogralem eh. Wczoraj wieczorkiem ten boss w tej lokacji z questem dla druidów co rozmawialiśmy jak mi na starcie na nieświadomce wypalil ze spawarki to prawie wyciagnolem rapytka. Wojnar,na dalszym etapie z bossow ciężkie walki czekają? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 1 godzinę temu, Rash napisał: Wojnar,na dalszym etapie z bossow ciężkie walki czekają? Akurat IMO bossowie są dosyć łatwi, nie mają wielu mechanik a część ataków jest łatwa do ominięcia i się powtarza. Jak dotąd nie miałem problemów z żadnym bossem, nawet na WT3. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 6 godzin temu, Starh napisał: Ogólnie to jest zabójstwo całego barba gdy połączysz to z wcześniejszym nerfem okrzyków xD Bez przesady. Barb musiał dostać tego nerfa a nadal da się tym grać. Tak samo HOTA, może nie być w top 3 buildów ale nadal viable. Ta postać miała największy DPS, najlepszą przeżywalność, najszybszy clears speed i jeszcze jest najlepszym supportem dla grupy więc nie wiem skąd zdziwienie xd Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Weźcie się ekscytujcie trochę bardziej. Znaczy nie czuje flow żeby nacisnac kupuj. Znaczy czuje, ale potrzebuje impulsu. 4 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Z tego co czytam na reddicie to nie opłaca się za bardzo eksplorować i robić miliona side questów na T1/T2 bo tam mamy limit do 50 poziomu a potem nie dostajemy nic XPa... Więc najlepiej srashowac kampanię żeby odblokować T3 i wtedy się bawić. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Dziś w jednej sesji wypadły mi dwie legendy ogólnie fajnie się gra i trochę taki vibe dwójki mam. Ale ogrom rzeczy do zrobienia i uzyskiwanych bonusów jest tak duży ze mam więcej zrobionych misji pobocznych i klasowych niż głównych Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 (edytowane) Akurat legendy dropią jak szalone, większość to vendor trash albo tylko po to żeby wyciągnąć aspekt i wrzucić w lepszy item. Za to unikaty są mega rzadkie, na razie dropnęły mi 2 ale szczególnie spoko jest armorek który sprawia że walcząc z elitami moim bleed buildem co chwilę mogę używać krzyków. Unikaty dropią dopiero od WT3. Spoiler Edytowane 4 czerwca 2023 przez wojnar Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 16 minut temu, wojnar napisał: Unikaty dropią dopiero od WT3. Pewnie dlatego nie trafiłem jeszcze żadnego aspektu dla mojego druida summonera Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Z unikatów nie da się wyciągnąć aspektu, tylko z legend. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 To nie wiem, sam śmieci leca, a chciałem aspekty co zwiekszaja ilosc wilkow i zmieniają je w wilkołaki Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 5 minut temu, Shen napisał: To nie wiem, sam śmieci leca, a chciałem aspekty co zwiekszaja ilosc wilkow i zmieniają je w wilkołaki Ja też gram barbem jak wojnar i legendy ładnie lecą (42lvl dopiero). Aspektów z legend mam chyba z 15 w ekwipunku Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 8 minut temu, Lochu napisał: Ja też gram barbem jak wojnar i legendy ładnie lecą (42lvl dopiero). Aspektów z legend mam chyba z 15 w ekwipunku Szkoda, że samo gowno Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Nie ma sensu wydobywać wszystkich aspektów, ja biorę tylko te które pasują pod mój build i ewentualnie jakieś perfect rolle. Warto niszczyć też legendy u kowala dla materiałów które służą właśnie do wrzucania aspektów w inne itemki. Jako że nikt nie zrobił żadnego klanu do tej pory to ja zrobiłem. Jak ktoś chciałby coś pogadać w gierce czy pograć na luzie to zapraszam. 1 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 4 minuty temu, wojnar napisał: Nie ma sensu wydobywać wszystkich aspektów, ja biorę tylko te które pasują pod mój build i ewentualnie jakieś perfect rolle. Warto niszczyć też legendy u kowala dla materiałów które służą właśnie do wrzucania aspektów w inne itemki. Jako że nikt nie zrobił żadnego klanu do tej pory to ja zrobiłem. Jak ktoś chciałby coś pogadać w gierce czy pograć na luzie to zapraszam. Biore po jednym, bo nie wiem, czy mi sie kiedys nie odmieni i nie zmieni buildu. Reszte rozkladam. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 4 minuty temu, wojnar napisał: Warto niszczyć też legendy u kowala dla materiałów które służą właśnie do wrzucania aspektów w inne itemki. Zasnute kryształy też zdobywa się przy niszczeniu rzadkich przedmiotów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi