Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nie miała jeszcze premiery a tu rozkminki, że nie ma niej co robić, chociaż contentu jest od zajebania i nie wiadomo w co ręce włożyć :sadkek:

Od dawna wiadomo choćby o nadchodzących dlc i sezonach a przecież to gaas na lata.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Gregorius napisał:

Gra nie miała jeszcze premiery a tu rozkminki, że nie ma niej co robić, chociaż contentu jest od zajebania i nie wiadomo w co ręce włożyć :sadkek:

Od dawna wiadomo choćby o nadchodzących dlc i sezonach a przecież to gaas na lata.

To tylko zeldowcy, trzeba ignorować.

Dzis cos rusze z fabuła, bo 41lvl i jestem w 1 akcie:kekw:

• Plusik 1
Opublikowano

Ale ja lubię Diablo dlatego tyle czasu w Immortalu spędziłem ale jak ktoś mi obiecuje wspaniały end game a ja tam na końcu niczego sensownego nie widzę to mam wątpliwości. Jak wygląda system klanów? Czemu w grze nie ma dosłownie żadnego rankingu? Diablo Immortal ma 45 różnych bossów, Diablo IV ma ich 8. Wszystko to jest w chooj podejrzane.

• Minusik 1
Opublikowano
22 minuty temu, Shen napisał:

To tylko zeldowcy, trzeba ignorować.

Dzis cos rusze z fabuła, bo 41lvl i jestem w 1 akcie:kekw:

Ja fabułę totalnie olałem :banana:

Latam po mapie i bawię się wyśmienicie :Aloy_run:

Opublikowano (edytowane)

Ja rzuciłem Zeldę dla Diablo. To chyba wystarczająca rekomendacja. Jutro lecę na wakacje i miałem kończyć Zeldę na Switchu, ale teraz poważnie myślę, czy nie zainstalować Diablosa na Steam Decku na tripa. To chyba wystarczająca rekomendacja xD.

35 minut temu, GearsUp napisał:

Ale ja lubię Diablo dlatego tyle czasu w Immortalu spędziłem ale jak ktoś mi obiecuje wspaniały end game a ja tam na końcu niczego sensownego nie widzę to mam wątpliwości. Jak wygląda system klanów? Czemu w grze nie ma dosłownie żadnego rankingu? Diablo Immortal ma 45 różnych bossów, Diablo IV ma ich 8. Wszystko to jest w chooj podejrzane.

Sezony zaczną się w połowie miesiąca, oni specjalnie teraz chcą, żeby ludzie się wgryzli w postacie/fabulę/ świat. Dla wielbicieli gry kompetetywnej będą sezony. 

W Polsce zawsze gierki typu Diablo i Baldur będą bardziej popularne od Zeld, takie klimaty lepiej wgryzają się w nasz wschodni świat xD.

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

Wszystkie kapliczki Lilit ogarnięte. Kusi żeby zacząć teraz necro skoro miniony mocno zbuffowane. Na razie 54lvl i gra się dobrze ale chętnie obczaję inne klasy.

Opublikowano

Ja w weekend praktycznie nie pogralem eh. Wczoraj wieczorkiem ten boss w tej lokacji z questem dla druidów co rozmawialiśmy jak mi na starcie na nieświadomce wypalil ze spawarki to prawie wyciagnolem rapytka. Wojnar,na dalszym etapie z bossow ciężkie walki czekają? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rash napisał:

Wojnar,na dalszym etapie z bossow ciężkie walki czekają?

Akurat IMO bossowie są dosyć łatwi, nie mają wielu mechanik a część ataków jest łatwa do ominięcia i się powtarza. Jak dotąd nie miałem problemów z żadnym bossem, nawet na WT3.

Opublikowano
6 godzin temu, Starh napisał:

Ogólnie to jest zabójstwo całego barba gdy połączysz to z wcześniejszym

nerfem okrzyków xD 

Bez przesady. Barb musiał dostać tego nerfa a nadal da się tym grać. Tak samo HOTA, może nie być w top 3 buildów ale nadal viable.

Ta postać miała największy DPS, najlepszą przeżywalność, najszybszy clears speed i jeszcze jest najlepszym supportem dla grupy więc nie wiem skąd zdziwienie xd

Opublikowano

Z tego co czytam na reddicie to nie opłaca się za bardzo eksplorować i robić miliona side questów na T1/T2 bo tam mamy limit do 50 poziomu a potem nie dostajemy nic XPa... Więc najlepiej srashowac kampanię żeby odblokować T3 i wtedy się bawić.

Opublikowano

Dziś w jednej sesji wypadły mi dwie legendy :) ogólnie fajnie się gra i trochę taki vibe dwójki mam. Ale ogrom rzeczy do zrobienia i uzyskiwanych bonusów jest tak duży ze mam więcej zrobionych misji pobocznych i klasowych niż głównych 

Opublikowano (edytowane)

Akurat legendy dropią jak szalone, większość to vendor trash albo tylko po to żeby wyciągnąć aspekt i wrzucić w lepszy item. 

Za to unikaty są mega rzadkie, na razie dropnęły mi 2 ale szczególnie spoko jest armorek który sprawia że walcząc z elitami moim bleed buildem co chwilę mogę używać krzyków.

Unikaty dropią dopiero od WT3.

Spoiler

image.thumb.png.9b136311bb479429b6636a6e547ed339.png

Edytowane przez wojnar
Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

To nie wiem, sam śmieci leca, a chciałem aspekty co zwiekszaja ilosc wilkow i zmieniają je w wilkołaki

Ja też gram barbem jak wojnar i legendy ładnie lecą (42lvl dopiero). Aspektów z legend mam chyba z 15 w ekwipunku

Opublikowano
8 minut temu, Lochu napisał:

Ja też gram barbem jak wojnar i legendy ładnie lecą (42lvl dopiero). Aspektów z legend mam chyba z 15 w ekwipunku

Szkoda, że samo gowno:gayos:

Screenshot_20230604_203511_Gallery.jpg.e70b95c1f824a7c7a3a2816b14de1203.jpg

Opublikowano

Nie ma sensu wydobywać wszystkich aspektów, ja biorę tylko te które pasują pod mój build i ewentualnie jakieś perfect rolle.

Warto niszczyć też legendy u kowala dla materiałów które służą właśnie do wrzucania aspektów w inne itemki.

Jako że nikt nie zrobił żadnego klanu do tej pory to ja zrobiłem. Jak ktoś chciałby coś pogadać w gierce czy pograć na luzie to zapraszam.

image.thumb.png.7d476959cca559cb06ebde359f21ad23.png

• Plusik 1
  • Lubię! 3
Opublikowano
4 minuty temu, wojnar napisał:

Nie ma sensu wydobywać wszystkich aspektów, ja biorę tylko te które pasują pod mój build i ewentualnie jakieś perfect rolle.

Warto niszczyć też legendy u kowala dla materiałów które służą właśnie do wrzucania aspektów w inne itemki.

Jako że nikt nie zrobił żadnego klanu do tej pory to ja zrobiłem. Jak ktoś chciałby coś pogadać w gierce czy pograć na luzie to zapraszam.

image.thumb.png.7d476959cca559cb06ebde359f21ad23.png

Biore po jednym, bo nie wiem, czy mi sie kiedys nie odmieni i nie zmieni buildu. Reszte rozkladam.

Opublikowano
4 minuty temu, wojnar napisał:

Zasnute kryształy też zdobywa się przy niszczeniu rzadkich przedmiotów.