Gregorius 496 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 7 minut temu, PanKamil napisał: a jak jest różnica poziomów między wami to skaluje się to jakoś? Czy słabszy stoi i patrzy? Indywidualnie skaluje każdemu przeciwników. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 4 minuty temu, Gregorius napisał: Indywidualnie skaluje każdemu przeciwników. To dosyć dziwne. To jak razem bijecie jednego moba to przecież musi mieć określone parametry zadawania obrażeń czy hp. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Teraz, PanKamil napisał: To dosyć dziwne. To jak razem bijecie jednego moba to przecież musi mieć określone parametry zadawania obrażeń czy hp. No każdy ma równy poziom wyzwania a jak to jest liczone pod maską to już nie do mnie pytanie, poczytałem trochę o tym i tak właśnie jest - każdy ma przeciwnika zeskalowanego do siebie.To przecież nie jest pierwszy taki przypadek w grach co-op. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 gram barbem i kurcze, jakoś tego nie czuję, mam wrażenie, że w 2 i 3 więcej było nim do roboty :p Cytuj
Rash 240 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, szurubur napisał: gram barbem i kurcze, jakoś tego nie czuję, mam wrażenie, że w 2 i 3 więcej było nim do roboty :p W sensie czego '' nim''było więcej do roboty? Questy? Grindu? Wielkość świata? Jesli o to Ci chodzi to przecież tego jest tyle rozsianego po całym świecie że nie wiadomo za co się złapać Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Dobra pany ktoś tu wcześniej wspomniał o forumowym klanie. Jest już coś czy zakładamy? Cytuj
Rash 240 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Teraz, jimmyyy8 napisał: Dobra pany ktoś tu wcześniej wspomniał o forumowym klanie. Jest już coś czy zakładamy? W wyszukiwarce klanów w samej grze wpisujta psx extreme i wyślijcie prośbę do wojnara o invite. Pozdro 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Gra jednak nie wymaga plusa ani golda I to jest dla mnie argument za kupnem 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Czyli, że można graćw w party z innymi bez abonamentu? Cytuj
Pabloto 0 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Witam, mam problem związany z czatem głosowym w diablo 4 w crossplayu, mianowicie nie słysze innych graczy z mojej drużyny chodź widze w lewym górnym rogu wyświetlającą się ikonkę informującą o tym że ktoś mówi, u mnie zaś jak ja mówi nie wyświetla się taka ikonka i nikt mnie również nie słyszy nie bardzo wiem gdzie jest problem, bardzo prosze o pomoc Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Dziś to jest tragedia, lagi mam jak w becie z rubber banding włącznie. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Grałem sobie druidem, całkiem przyjemnie, na te burzowe skille, ale teraz pojawiają się problemy, zrobiłem respec na niedźwiedziołaka, ale bez szału. Kto sobie jakiś build chwali? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 3 minuty temu, zagul napisał: Grałem sobie druidem, całkiem przyjemnie, na te burzowe skille, ale teraz pojawiają się problemy, zrobiłem respec na niedźwiedziołaka, ale bez szału. Kto sobie jakiś build chwali? Ja gram hybryda summony i trucizna, na 3 poziomie jeszcze całkiem spoko, ale na 4 tego nie widze raczej. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Mi boss drugiego aktu dropnął dwie takie same legendarne tarcze, gram Nekro. Fuck you and see you tommorow xD Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 4 minuty temu, Szermac napisał: Mi boss drugiego aktu dropnął dwie takie same legendarne tarcze, gram Nekro. Fuck you and see you tommorow xD od kiedy w d4 są tarcze Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Necro używa tarcz z tego co wiem Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Mhmmm, no to może się jeszcze przydadzą, jak dropnie jednoręczna fajna kosa Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 51 minut temu, zagul napisał: Grałem sobie druidem, całkiem przyjemnie, na te burzowe skille, ale teraz pojawiają się problemy, zrobiłem respec na niedźwiedziołaka, ale bez szału. Kto sobie jakiś build chwali? https://maxroll.gg/d4/build-guides sporo fajnych gotowców, pod fabułę albo endgame Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 9 hours ago, Szermac said: Mhmmm, no to może się jeszcze przydadzą, jak dropnie jednoręczna fajna kosa Ja mam dopiero 20 lvl, ale latam z jednoreczna kosa i tarcza. Albo czegos nie kumam, albo dobra tarcza to czysty zysk dla nekro, i tak damage broni nie ma znacznia nie? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 23 minuty temu, Ölschmitz napisał: Ja mam dopiero 20 lvl, ale latam z jednoreczna kosa i tarcza. Albo czegos nie kumam, albo dobra tarcza to czysty zysk dla nekro, i tak damage broni nie ma znacznia nie? Damage wszystkich twoich skilli od tego zalezy. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 22 minutes ago, Shen said: Damage wszystkich twoich skilli od tego zalezy. wychodzi na to, ze nie jestem najostrzejszym olowkiem w piorniku czyli jak mam miecz 50dps i miecz 200dps to wplywa to na damage np. bone spear? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 10 godzin temu, zagul napisał: Grałem sobie druidem, całkiem przyjemnie, na te burzowe skille, ale teraz pojawiają się problemy, zrobiłem respec na niedźwiedziołaka, ale bez szału. Kto sobie jakiś build chwali? Druid ma ten problem, że wiele zależy od legend* - ja obecnie jadę jak walec z połączeniem creeper + pulverize, ale mam 2 konieczne losowe upgrade'y. Mogłem spokojnie zacząć na hc, bo ani razu nie padłem jeszcze. Na początek polecam landslide oraz wilki (solidny dmg + przeszkadzajki) okraszone wyciem wilka (regen life + spirit) oraz zbroją z głazów (defensywa). * - ciekawostka: zbroja z Earthen Bulwark utrzymuje się przez 3 sekundy, pewna legandarna właściwość zwiększa ten czas o dodatkowe 6 sekund Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 1 minutę temu, Ölschmitz napisał: wychodzi na to, ze nie jestem najostrzejszym olowkiem w piorniku czyli jak mam miecz 50dps i miecz 200dps to wplywa to na damage np. bone spear? tak, skille sie skaluja z bronia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi