LeifErikson 1 116 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Zacząłem ostatnio kanapowego co-opa i na kolejny dzień po tej pierwszej sesji druga osoba nie była w stanie dołączyć do mnie swoją postacią. Pojawiał się jakiś błąd i jedynie możliwość stworzenia nowego bohatera... Gdy zaloguje się do gry ta druga osoba ze swojego konta, to jej postać jest widoczna i dostępna do samodzielnej gry. Spotkał się ktoś z takim babolem? Da się to jakoś ominąć? Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 20 minut temu, LeifErikson napisał: Zacząłem ostatnio kanapowego co-opa i na kolejny dzień po tej pierwszej sesji druga osoba nie była w stanie dołączyć do mnie swoją postacią. Pojawiał się jakiś błąd i jedynie możliwość stworzenia nowego bohatera... Gdy zaloguje się do gry ta druga osoba ze swojego konta, to jej postać jest widoczna i dostępna do samodzielnej gry. Spotkał się ktoś z takim babolem? Da się to jakoś ominąć? U mnie coop zadziałał szokująco dobrze XD grałem z ziomkiem w betę, zostawiłem jego konto (xbox) i teraz po podłączeniu drugiego pada, wybraniu swojego konta na konsoli już grał swoją postacią. Gram codziennie od środy no i nie jestem zawiedziony. Jedyne, czego mógłbym się czepiać, to brak jakiejś świeżości względem poprzednich części. No dobra, dali konia XD Ale poza tym to gra się świetnie, nie miałem chyba ani jednego buga czy problemów z połączeniem (poza godzinną awarią w czwartek). Grafa, muzyka i dubbing świetne. Gram na oledowym tv i dungeony czy ciemniejsze pomieszczenia mają srogi klimacik. Przy intrze miałem ciary, kiedy Lilith pojawiła się pierwszy raz. Rzeczy do roboty jest pierdyliard, oczywiście zawiesiłem się na zadaniach pobocznych i wydawało mi się, że nie robię ich tak dużo, ale kumpel z tym samym levelem był dwa akty dalej w fabule, więc odpuściłem i zostawiam resztę na endgame. Side questy też mnie pozytywnie zaskoczyły, bo chociaż zawsze chodzi w nich o to samo, to jednak sporo z nich miało jakiś sensowny zarys fabularny czy kilka etapów. Udało mi się też dołączyć do jakiegoś eventu multi, gdzie z innymi graczami pokonywaliśmy fale wrogów, rozpiździaj na ekranie był piękny Kawał mapy nawet jeszcze nieodkryty, więc będzie co zwiedzać przez kolejne dni Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Ktoś wydropił to cudo, najrzadszy item w grze Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Znam jedynie z opowieści w internecie Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 No podobno pierwszy potwierdzony screenami drop, jak wygrać w totka Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Harlequin crest... I pomyśleć, że w D1 był to kiepski unikat za jeden z wczesnych questów od karczmarza. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 2 dni temu już padł: 4 minuty temu, Agent_Man napisał: Harlequin crest... I pomyśleć, że w D1 był to kiepski unikat za jeden z wczesnych questów od karczmarza. Przedmiotem kultu stał się w dwójce - niebywały kapturek Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Dlaczego ten boss świata pojawia się zawsze na drugim końcu mapy? Skończyłem dopiero pierwszy akt i w tym rejonie jeszcze nie trafiłem na tego bossa Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Jprdl Ci rycerze w tej katedrze, co za kurestwo 1 Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 (edytowane) "Żadna z twoich postaci nie może dołączyć do aktualnej gry" - to jest ten komunikat przy próbie zalogowania się drugiej osoby do kanapowego co-opa. Nikt się nie natknął na to? Nawet po wygooglaniu nic na ten temat nie mogę znaleźć. edit Dobra, doczytałem na anglojęzycznych stronach. Błąd polegający na tym, o ile dobrze rozumiem, ze jak się nie gra razem od samego początku, to znika postać P2. Wspaniale https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/solution-couch-coop-none-of-your-characters-are-eligible-to-join-current-game/26820 Edytowane 12 czerwca 2023 przez LeifErikson Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Mam 31 lvl jak zwiększyć ilość heal potionow bo poki co mam tylko 4 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Mam 31 lvl jak zwiększyć ilość heal potionow bo poki co mam tylko 4Musisz zdobywać punkty sławy. Jak włączysz mapę to masz coś takiego jak "odbierz nagrody" (na ps to jest pod trójkątem). Tam zobaczysz ile potrzebujesz punktów sławy, żeby odblokować kolejna miksturę. Punkty te zdobywa się odbijając twierdze, za ołtarze Lilith, questy poboczne itd. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Przebudowałem troche druida summonera, teraz z 2x szybciej czyszcze dungeony. Po d3 to swietna zmiana z tym drzewkiem i glifami. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 o co chodzi z tym Butcherem? Raz go miałem w dugneonie i wziął mnie chyba na 3 hity XD Gdzie z resztą mobków i bossami raczej nie miałem problemu Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 5 minut temu, number_nine napisał: o co chodzi z tym Butcherem? Raz go miałem w dugneonie i wziął mnie chyba na 3 hity XD Gdzie z resztą mobków i bossami raczej nie miałem problemu pojawia się losowo w dungeonach, podobno szansa 1/50, dobre dropy ma, warto ubic, mi sie udalo dopiero przy trzecim spotkaniu na +40lvl 1 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Close but no cigar: Hardkor nie bierze jeńców... 2 2 Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Mam pytanie odnośnie legendarnych przedmiotów - czy da się jakoś wyciągnąć z nich legendarną moc i jednocześnie odblokować nową skórkę? Wydaje mi się, że jest to lub to, ale wolę dopytać. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Dobrze ci się wydaje - w tym przypadku nie można zjeść ciastko i mieć ciastko Przy okazji przypomnę, jeśli planujemy zmienić jakiś element rynsztunku z kamieniem w środku, to funkcja salvage nam ten gem odzyska. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Close but no cigar: Hardkor nie bierze jeńców...124 mln golda o kurna ale bym żył Cytuj
zagul 326 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Jak to jest po kampani? Warto czyścić mapkę? Ołatrze Lilith raczej tak, ale questy poboczne chyba wydają się zbędne. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 No ja nie wiem, przecież exp wpada za te questy. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Sam musisz zdecydować - można się znużyć, czyszcząc wszystko po kolei. Ja sobie to zostawiam na kolejne przejścia. 32 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: 124 mln golda o kurna ale bym żył W dwójce chyba bym sobie w łeb strzelił przy zgonie na 98lvl, obecnie mam 45lvl i nie zapowiada się żebym zaszedł dużo dalej. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Rozumiem że w tej części da się nowa postać przeciągnąć szybko przez jakoś dungeon żeby szybko dobić do 30-50 levelu? Czy nasz klan w tym pomaga? To wazne! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi