Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Ktos sie bawil w pvp? Skalowania nie ma, kilka razy mnie zoneshotowali goscie z 30/40 wyzszym levelem Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 1 godzinę temu, Ölschmitz napisał: Ktos sie bawil w pvp? Skalowania nie ma, kilka razy mnie zoneshotowali goscie z 30/40 wyzszym levelem ja troche na nizszych levelach, ale dla mnie zero zabawy, jak zawsze w diablo Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 PvP w tego typu gierkach to zawsze sroga beka. W poe wbilem ponad 1k godzin i nie sprobowalem nawet razu xD tu bedzie to samo. Wkurwialo mnie tylko ze bylo pare kapliczek lilith w tych obesranych strefach, ale udalo sie uciec przed gankerami. Moim zdaniem to powinni zrobic jakas arene i niech sobie tam wlaza, niepotrzebnie zmarnowali te strefy na takie niezbalansowane guwno 1 Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 17 minut temu, teddy napisał: PvP w tego typu gierkach to zawsze sroga beka. W poe wbilem ponad 1k godzin i nie sprobowalem nawet razu xD tu bedzie to samo. Wkurwialo mnie tylko ze bylo pare kapliczek lilith w tych obesranych strefach, ale udalo sie uciec przed gankerami. Moim zdaniem to powinni zrobic jakas arene i niech sobie tam wlaza, niepotrzebnie zmarnowali te strefy na takie niezbalansowane guwno A jak jeszcze grasz sobie solo a ktoś biega w ekipie 2/3 osobowej, to nie zdążysz nawet skilla użyc. Cytuj
GearsUp 287 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 (edytowane) Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam sobie tego nie wymyśliłem. A grać nie muszę bo jak goowno śmierdzi na odległość to nie muszę podchodzić i go dotykać. No i jesteście w mniejszości bo 500 osób jest na nie a 300 na tak Edytowane 15 czerwca 2023 przez GearsUp 1 7 5 Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 W ogole lecicie ta sama postacia na nowy sezon? Ja sie wlasnie zastanawiam, oczywiscie zalezec bedzie od zmian w patchu ale nie wiem czy znowu necro nie zrobic, ten bone spear juz zaczal ladnie kopac i wpadaja crity po 500k+ (a od nowego roku 800k+ ) Klasa jest dosc wolna to fakt, ale jak robie eventy to doslownie czesto widze swoj damage na pasku bossow jak im odpada zdrowy kawalek. Chyba ze jakis tornado druid sie nawinie to wtedy nie xD Ciekaw jestem czy blizz sie ogarnie i da troche wiecej zmian na sezon a nie tylko jakies sety i bawta sie Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Wróciłem dzisiaj do gierki po urlopie, ten klan forumowy żyje? @wojnar jak coś to rzuciłem zaproszenie. Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 No ja akceptowalem juz dawno temu. Akceptuje praktycznie wszystkie zaproszenia jak leci, mozliwe ze mamy jakichs totalnych randomow z poza forum, jedyne zaproszenie ktorego nie zaakceptowalem to jakas ksywka napisana ruskimi bukwami xd Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Wczoraj skończyłem kampanie, level 50 wbity, zrobiłem katedrę i włączyłem 3 tier świata. Teraz można zabrać się za poboczne rzeczy, chociaż po mału ciągnie mnie do innych gier. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 No ja jak tylko skonczylem to stworzyłem sobie 2 dodatkowe postacie które chciałem sprawdzić. Jak was będę widział online, to będę wbijał, by choć teoche podlevelowac. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 @GearsUp odpiszę ci raz jeden. Nie jest istotne jaką cyferkę widzisz na meta czy w recenzji jakiegoś randoma-streamera. Nikt nie twierdzi, że Diablo IV to ideał - ale nawet jeśli jest to gra na 6/7, nie zmienia to faktu, że wielu z nas już drugi tydzień nie może się oderwać od konsoli. Prowadzisz walkę z wiatrakami, które sam sobie stawiasz. 3 1 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Ja po update zauważyłem tylko że wczoraj 2x mi grę zawiesiło przy wejściach do dungeonów. Te sezony to na czym będą polegać? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 52 minuty temu, teddy napisał: W ogole lecicie ta sama postacia na nowy sezon? Druidem teraz gram, na pierwszy sezon wjedzie necro, na drugi sorc, na trzeci rogoue, na czwarty mam nadzieje, ze juz bedzie paladyn 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 A na czym mają polegać te sezony? Postać wtedy od 0 się robi? Bo może niepotrzebne będę teraz zaczynał. Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Postac na pewno od zera. Reset to jedno z glownych zalozen sezonow. Nie wiadomo co jeszcze, minimum moim zdaniem to jakies nowe unikaty i/lub sety. Fajnie by bylo jakby doszly nowe aktywnosci czy bossowie, no ale to blizzard wiec nie mam do nich zaufania i stawiam pojscie po linii najmniejszego oporu a, byly jakies przecieki o nowym world tier wiec moze to tez bedzie Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Kapliczki jedyna rzecz ktora ma przechodzic na sezon, musze przysiasc i zebrac wszystkie. Ogarnąłem to dopiero w dwóch regionach. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Heh, to nie ma najmniejszego sensu teraz robic postaci. Rozumiem, ze po sezonie umiejętności danej postaci zostaną? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 3 minuty temu, easye napisał: Heh, to nie ma najmniejszego sensu teraz robic postaci. Rozumiem, ze po sezonie umiejętności danej postaci zostaną? postać zostaje, przechodzi do puli postaci niesezonowych, a na kolejny sezon znowu musisz robic nowa 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Ok to wstrzymyjemy się z nową postacią do stanu sezonu. Kiedy rusza? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 2 minuty temu, easye napisał: Ok to wstrzymyjemy się z nową postacią do stanu sezonu. Kiedy rusza? Cytat Blizzard has confirmed that Diablo 4 Season 1 launches in mid to late July Na spokojnie przejdziesz gre do tego czasu Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Do tego czasu to Barbarzynce wbijemy na ten 50 level jednak. Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby wchodzić do tematu gry w którą nawet się nie grało żeby pisać o tym jaka ta gra jest słaba mimo że większość aktywnych tutaj graczy 2 tydzień się z tym Diablo dobrze bawi xD A poza tym Zelda to stara kurwa 2 4 6 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Blizzard jeszcze przez 10 lat będzie grę zmieniał, więc te wszystkie patche spływają po mnie jak po kaczce, gra się za(pipi)iscie i to najważniejsze. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 27 minut temu, UberAdi napisał: Jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby wchodzić do tematu gry w którą nawet się nie grało żeby pisać o tym jaka ta gra jest słaba mimo że większość aktywnych tutaj graczy 2 tydzień się z tym Diablo dobrze bawi xD A poza tym Zelda to stara kurwa Chłop codziennie chce zrobić wszytskim popsuj zabawę. Zeld po 40h nie ma kompletnie nic do zaoferowania, no ale jest problem bo w innej grze po 150h jakiś Adict stracił motywację xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi