Sobies 173 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Też tak macie, że robiąc nightmare dungi na rangach >35 T4 respi wam się Butcher za każdym razem? Noż ku#@a mać mam go non stop i to zawsze w takich okolicznościach, że mnie kładzie. Jakie to jest irytujące. Cytuj
KOMARZYSKO 374 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 No kurcze prawie jak nasz Kamil... 1 5 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 15 minut temu, KOMARZYSKO napisał: No kurcze prawie jak nasz Kamil... Czyli Kamil to Krystian, niezła zmyłka. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Ja to juz nawet tych bossow nie robie, bo strata czasu. Wiecej zajmuje dojazd, niz sama walka, bo zazwyczaj padaja w 30 sekund a i tak nic z nich nie leci. Jednak zgadzam sie ze powinno byc wiecej okazji by z nimi walczyc. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Dobra fajnie sie bawie ale chyba robie cos zle bo dosc wolno leci mi lvl. Gdzie najszybciej wbije go - wydarzenia legionowe? Koszmarne podziemia? Teraz mam 78 i chcialbym doelciec do tego 85 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 8 minut temu, danielskii napisał: Dobra fajnie sie bawie ale chyba robie cos zle bo dosc wolno leci mi lvl. Gdzie najszybciej wbije go - wydarzenia legionowe? Koszmarne podziemia? Teraz mam 78 i chcialbym doelciec do tego 85 Koszmarne podziemia. Wybieraj któreś z tych blind burrows, aldurwood, guulhran, Onyx hold, abandoned mineworks z mobkami kilka leveli wyżej od twojego. Więcej dobrych dungeonow możesz znajsc na necie Cytuj
bartiz 1 620 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Koszmarne dungeony z lvlami mobow o 3 lvle wyżej od Twojego. Wtedy masz boosta 25% exp plus można jeszcze 5% zdobyć z butelki. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 23 minuty temu, El Loco Chocko napisał: Ja to juz nawet tych bossow nie robie, bo strata czasu. Wiecej zajmuje dojazd, niz sama walka, bo zazwyczaj padaja w 30 sekund a i tak nic z nich nie leci. Jednak zgadzam sie ze powinno byc wiecej okazji by z nimi walczyc. Wczoraj robilem to 19 sekund i po sprawie a wpadly 3 legendy, imo dobry deal Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 (edytowane) @danielskiiTak jak wyzej ale jest jedno "ale". Jesli masz builda nie do konca dopracowanego i masz problemy, to imo szybciej jest robic na swoim levelu i czyscic w 5 minut, niz sie meczyc 15-20. Edit: ewentualnie jak chcesz to moge cie wziac na NMD L90+ to sobie szybko levele wbijesz @Shen gdyby tak bylo zawsze, to bym sam tak robil a zazwyczaj to jeden przedmiot dropnie, czasem dwa i tyle Edytowane 3 lipca 2023 przez El Loco Chocko Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 No właśnie czy ten level szybciej leci? Parę razy dołączyłem do znajomego który miał 90lvl+, graliśmy na +41 względem mnie i level jakoś szybko nie leciał... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 No musi dzialac, bo inaczej nie bylo by calych stron czy tez kanalow na discordzie, ktore oferuja takie uslugi. Najbardziej efektywna metoda wydaje sie byc spamowanie normalnych lochow, np: Demon Demise. Szczegolnie z grupa gdzie trzy osoby moga czyscic osobna sekcje (22m expa w godzine). Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 to nie jest jakis o wiele szybszy progres - mam teraz chyba 62 czy 63 i grajac normalnie tez wbijam level w 1,5h, a tutaj chyba juz 30mln jest. Ogolnie nie ma takiego przewozenia jak kiedys. Cytuj
bartiz 1 620 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Ogólnie to te usługi są przewożenia są chyba tylko do 50 lvlu żeby odblokować koszmar, potem już się nie da jakoś przyśpieszyć Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 No tak, pewnie dlatego, ze do 50 levelu tego expa wystarczy naprawde malo, zreszta sam ostatnio sobie porobilem dodatkowe postacie to pierwsze 20 leveli wlecialo zanim sie zdazylem zorientowac. Co do koszmaru to swoja postacia odblokowalem go dosc szybko, ale juz wrocilem na Tier 3, bo tak jak ktos tutaj pisal, lepiej ubijac elity w 30 sekund niz 4 minuty. Dojde do tego 70 levelu to przestawie... Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Wczoraj na osłodę mojej frustracji wpadł mi zaiebisty itemek, kosa dwuręczna z boostem na skille ciemności. Plusem tego diablo na pewno jest to, ze itemy fajnie wpływają na zmiany swoich builidow. Teraz idę jak przecinak. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Mi odkąd dropnęła ta kosa, praktycznie nic już nie stanowi zaskoczenia w nightmare dungeonach na T4 (czy to ranga 24 czy 40). Jedynie ten Butcher mnie lubi bić Nie jest perfekcyjna jeśli chodzi o afixy ale ten idealny roll aspektu robi naprawdę robotę 2 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Jaki jest sens farmienia w trakcie przypływów, skoro wymieniając te "punkty" za broń dostaje jakieś legendarne (pipi) -300 do dmg? I to w porównaniu do broni na niższym lvlu o jakieś 6-7. Chyba jeszcze nic ciekawego mi nie wypadło z tych skrzynek Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Teraz, number_nine napisał: Jaki jest sens farmienia w trakcie przypływów, skoro wymieniając te "punkty" za broń dostaje jakieś legendarne (pipi) -300 do dmg? I to w porównaniu do broni na niższym lvlu o jakieś 6-7. Chyba jeszcze nic ciekawego mi nie wypadło z tych skrzynek Otwieraj tylko te ukryte skrzynie, które kosztują 175 tamtejszej waluty. Inne skrzynie kompletnie olej - lokalizację skrzyń masz na stronce, która tu niejednokrotnie była podawana (helltides.com) 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Z mojego doświadczenia wynika że jak mam obecnie dobry gear, apgrejdowany prawie na max i powsadzane aspekty to nie ma się co nastawiać że co chwilę będzie wypadać coś lepszego. Laskę np mam ponad 10lvli i nic lepszego nie ma, a póki ekrany się same czyszczą to nie ma się czym przejmować. Wczoraj mi wypadł fajny unikacik z dobrymi perkami pod build i takie coś cieszy. Ja powolutku gram i dopiero 63 lvl ale chyba sprawdzę ten Dungeon na T4. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Brat pożyczył mi konto, więc testuje sobie na lapku. Jest jakaś opcja, która zablokuje dostęp do złota na innych postaciach? Trochę to słabe, mieć na starcie takiego boosta... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 W koncu dropnelo na 92 levelu. Nie wiem ile tych ND zrobilem ale sporo, po to zeby wypadlo z normalnego dungeonu jak robilem Renown. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 4 minuty temu, El Loco Chocko napisał: W koncu dropnelo na 92 levelu. Nie wiem ile tych ND zrobilem ale sporo, po to zeby wypadlo z normalnego dungeonu jak robilem Renown. ja poluje na Storm's Companion i nadal nic a zaraz 80lvl Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Just now, Shen said: ja poluje na Storm's Companion i nadal nic a zaraz 80lvl No powodzenia, Storms companion akurat mam, chyba ze trzy. Polowalem na TR od samego poczatku i wciaz uwazam ze drop rate w tej grze jest niezafajny. Cytuj
KOMARZYSKO 374 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Fajny drop, mnie co prawda żaden potężny unikat nie wypadł ale chociaż się pochwalę, że po kilku dniach farmy na strefie pvp mam już cały secik dla barba. 2 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 lipca 2023 Opublikowano 4 lipca 2023 Ok rzeczywiscie nightmare dungi ladnie exp leci a i glify szybko sie wbijaja. Rozumiem ze tylko +3 ponad level warto robic? Ogolnie robie +5 do mojego lvl i loch zajmuje mi do 15 minut - dostaje wiecej exp jak wiekszy poziom czy lepiej znozyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi