Opublikowano 17 października 20231 r Start opóźniony o kilka godzin. Ta firma już się nigdy nie ogarnie
Opublikowano 17 października 20231 r Premiera na steam też przesunięta. Taka mała firma ma problemy, to normalne. Edytowane 17 października 20231 r przez Shankor
Opublikowano 17 października 20231 r Tylko, że patch ściąga się z prędkością 400kb/s. A chciałem po robocie sobie pograć...
Opublikowano 17 października 20231 r Jak komuś wolno ściąga a ma wersję na PC to mi pomogło ustawienie limitu pobierania w Battle.net na 99999999.
Opublikowano 18 października 20231 r Jest sens brać głównie dla samego wątku fabularnego bez chęci zabawy regularnej w sezony?
Opublikowano 18 października 20231 r Na promocji, jeśli lubisz te klimaty - jak najbardziej. Sezony tylko modyfikują rozgrywkę i mają króciutką linię fabularną.
Opublikowano 18 października 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: Jest sens brać głównie dla samego wątku fabularnego bez chęci zabawy regularnej w sezony? Ja najbardziej zawiodłem się właśnie fabułą, wydmuszka o niczym.
Opublikowano 18 października 20231 r Najlepsza część fabuły była w becie. Potem tam nie dzieje się zupełnie nic ciekawego i jak nigdy tego nie robię, miałem przez większą część zabawy ochotę skipować przerywniki. W skrócie: początek fajny, ale momentalnie gra traci tempo i orientujesz się, że i tak chodzi o wyrzynanie w pień hord wrogów, a cała reszta nie ma znaczenia. Zwłaszcza że są momenty, w których aż prosi się o to, aby dać graczowi podjąć decyzje - chociażby A/B. Jednak gra nie pozostawia żadnej opcji do wyboru. Paskudne. Tak czy owak: grania jest na tyle, że pomijając gównianą fabułę, czas jej przechodzenia jest na tyle długi, że nawet z takim założeniem, że zaraz po napisach końcowych, płyta wraca do pudełka - warto sięgnąć.
Opublikowano 19 października 20231 r Powiem szczerze jestem pozytywnie zaskoczony. Te wampiryczne mocne i mechanika są w miarę spoko, szybko się leveluje, leci dużo legendarnych przedmiotów, jest... przyjemnie. Ciekawe czy nie znerfują.
Opublikowano 20 października 20231 r Ogólnie byłem sceptyczny do sezonów, ale moim zdaniem fajny pomysł. Pierwszy pograłem Necro I teraz idealna pora, by spróbować kolejnej klasy i chyba padnie na Druida. Tylko nie wiem czy już zaczynać grać czy czekać 2-3 tygodnie na patch, który może wszystko zmienić
Opublikowano 20 października 20231 r Z moich znajomych nikt juz nie gra w sumie, kumpela ze swoim chłopakiem wrocili do d3, bo osatni sezon teraz jest i mowia, ze wiecej do roboty niz w d4
Opublikowano 20 października 20231 r Itemy wypadają zbyt często, Praktycznie ubierasz byle co,bo za 5 min i tak wypadnie ci lepszy. Mam 34 lvl i mam nadzieję że koło koszmaru znowu to zwolni,bo nawet tych mocy wampirycznych nie idzie zbytnio przetestować.
Opublikowano 20 października 20231 r Do swietych przedmiotow nawet nie ma co zwracac uwage z bardzo na statystyki.
Opublikowano 23 października 20231 r Bardzo dobre zmiany. W niecale 6h 50 level wbity. W koncu mozna filtrowac itemy w ekwipunku. Ten nowy event lepszy niz Helltides imo. Ogolnie fajnie sie gra poki co.
Opublikowano 27 października 20231 r Target farming fajny i mialby sens gdyby nie zbieranie matsow zrobilem moze z 20 max durielow sam bo znalesc kogos kto odpali to jakis joke. Wypadl jeden uber (amulet) i jak dla mnie jesli tak ma wygladac farma duriela to nie widze tego na dluzsza mete. Ogolnie chyba zrobie sobie teraz sezon i odpuszcze farme bo szkoda czasu na jebanie w kolko drzewa i przyplywow. Edit: jesli przyjac ze szako wypada raz na 300 durieli i liczac ze robimy 9 zywych stali to i tak musimy zrobic 333 przyplywy… piekne sztuczne wydluzenie czasu Edytowane 30 października 20231 r przez danielskii
Opublikowano 3 listopada 20231 r Czyli leak był prawdziwy i nowa postać to nie Paladyn tylko Spiritborn. Spoko
Opublikowano 3 listopada 20231 r No to niezłe gówno, bo czekałem na jakąś rycerską klase, paladyna albo od biedy tego krzyżowca chociaż.
Opublikowano 3 listopada 20231 r No to jest żart, taki support z aurami jak Paladyn z D2 by siadł jak złoto w D4 gdzie jest taki nacisk na online.
Opublikowano 4 listopada 20231 r On 11/3/2023 at 7:06 PM, KrYcHu_89 said: Diablo bez Palka to nie Diablo. Diablo bez diablo to w ogole jakis zart
Opublikowano 4 listopada 20231 r 1 minutę temu, danielskii napisał: Diablo bez diablo to w ogole jakis zart A to nawet wyparłem z pamięci już :).