Daffy 10 546 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Szybko polecieli z dlc, do sierpnia trwa obecny sezon więc wychodzi na to że kolejny to będzie jakiś krótki dwumiesięczny i 6 sezon połączony z tym dlc Cena do przełknięcia ale oni mają jeszcze dużo do naprawy w obecnej formie gry, a tu za chwilę jeszcze im rzeczy do zjebania przybędzie xd Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Te ceny to jest za sam dodatek czy z podstawką?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 9 minut temu, Tomek P. napisał(a): Te ceny to jest za sam dodatek czy z podstawką? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Xddd Oczywiście że za sam dodatek, to przecież blizzard Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 90 euro za dodatek, aha. o co ci chodzi użytkowniku @Shen, czemu jesteś takim męczącym człowiekiem 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 23 minuty temu, Tomek P. napisał(a): Te ceny to jest za sam dodatek czy z podstawką? Jest bundle podstawka plus dodatek za 69,99 14 minut temu, Figaro napisał(a): 90 euro za dodatek, aha. o co ci chodzi użytkowniku @Shen, czemu jesteś takim męczącym człowiekiem Bo dodatek kosztuje 40 euro, chyba, ze potrzebujesz cyfrowe skrzydla i pieska. Cytuj
magpie 41 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Znajac Blizzarda opcja za 90 euro zostanie wypuszczona 3 dni przed premiera. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ta nowa popierdółka w postaci peta to spoko pomysł, wszystko teraz nam zbiera, oprócz sprzętu. Nie trzeba latać jak pojebany po kryształy czy inne pierdoły. Cytuj
magpie 41 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Jesli bedzie zbierac wszystko, to bardziej przeszkadza niz pomaga, bo D4 nie ma filtrow na normalne, magiczne i zolte przedmioty. A jesli zbiera tylko zloto lub skladniki, to zasieg jest juz i tak duzy, wiec nie wiem czy potrzebne. Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Kopiowanie pomysłów z Immortala ciąg dalszy, tam wcześniej wprowadzono pet system i zakładam, że jest pewnie bardziej rozbudowany mimo, że to mobilka Cytuj
magpie 41 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Pet system jest tak stary jak Diablo 3. Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca (edytowane) 16 minut temu, magpie napisał(a): Pet system jest tak stary jak Diablo 3. Ale taki jak w Immortal, że biegają za tobą, zbierają loota i pomagają w PvP? W D3 nie grałem a w Immortalu ten system jest mega złożony jeżeli chodzi o aktywne/pasywne skille petów ich statystyki , poziom ranku, niektóre są od zadawania dmg a inne od ochrony Edytowane 12 czerwca przez GearsUp Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Nie, w D3 to była kosmetyka. Tam miałeś afiksa odpowiedzialnego za zasięg zbierania złota i innych pierdół. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 14 czerwca chwalą się między sezonową aktualizacją 21 czerwca chwalą się sezonem 5 (Livestream) 18 lipca chwalą się Spiritbornem z dodatku Cytuj
magpie 41 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 4 minutes ago, Sedrak said: Dodatek będzie też w GP? Nie liczylbym na to. Zwykle do GP trafiaja tylko podstawki gier. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 9 minutes ago, magpie said: Nie liczylbym na to. Zwykle do GP trafiaja tylko podstawki gier. Dokładnie tak jak piszesz, ale gdzieś mi smignelo, że niby dodatek też ma być w GP, ale to może coś przekręciłem. I tak czy siak stestuje, ale za jakiś czas. Wymęczyła mnie ta gra. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Da radę w to sensownie pograć bez ps plus?Grę kupuję tylko pod umilenie kardio na rowerku stacjonarnym.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Plackus 410 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Godzinę temu, Schranz1985 napisał(a): Da radę w to sensownie pograć bez ps plus? Grę kupuję tylko pod umilenie kardio na rowerku stacjonarnym. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Da radę bez plusa Da radę bez kardio Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca mam wbite trzema różnymi postaciami powyżej 50 lvl. czarodziej, barb i druid. Najlepiej gra się druidem i tam mam 56 lvl. Ogólnie gra się za łatwo i mobki nie sprawiają większego problemu nawet na dungeonach tier 5 lekko mnie smyraja trochę średnio.... Tych legend dropi makabrycznie ale co z tego jak jest cap na lvl itemów i jak nie podniesiesz lvl postaci to lvl itemu nie będzie większy niż przypisany cap do niego, będą się różnić aspektami i jego wartością. Co innego te unikaty one faktycznie dropią rzadko i jak przypasuje pod naszego bulida to może być gamechanger zwłaszcza że mają one inne spakety niż te legendarne. Szkoda że nie ma setów no i skalowania poziomu jest po prostu kiespkie. Ten heltide to niby fajny pomysł ale czasami jest aż za dużo tej walki i ciężko ogarnąć albo podnieść drop. Straszne mieszane uczucia mam, bo jednak monotonne to jest i nie sprawia wrażenia wyzwania..... Gram na PC Cytuj
magpie 41 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca (edytowane) 50 level powinien byc przy skonczeniu fabuly (gdyby nie lvl cap do 30, ktory ci wchodzi mniej-wiecej okolo 3 aktu, a aktow jest 5). Na przedmioty powinienes patrzec przy zrobieniu capstone bossow i przejsciu na WT4, inaczej mozesz zakladac cokolwiek co ma zielona strzalke lub ignorowac jesli masz dobry aspekt na przedmiocie. Na WT4 podnosisz juz tylko przedmioty sacred (swiete). Swiete unikaty mozesz farmic na uber bossach i nie musza byc tormented (200 lvl). Polecam Duriela lub Lorda Zir, bo sa najlatwiejsi, chociaz Andariel tez jest w miare latwa. Najlepiej jak sobie sprawdzisz jakie unikaty potrzebujesz i jakie dany boss moze wydropic. Aspekty, tak jak zolte/niebieskie/biale przedmioty, nie maja w tej grze zadnego znaczenia. Jesli nie masz jakiegos aspektu, a legenda jest slaba to go przerabiasz u kowala, zeby zwiekszyc jego sile. Wystarczy wbic raz na maksymalny poziom i nie musisz sobie nim nigdy wiecej zawracac glowy. Wtedy najlepiej sprzedawac u kupca, zwlaszcza ze wczoraj skonczyl sie event z goblinami i moze byc znow krucho z kasa. Minimalne wyzwanie mozesz miec przy tormented uber bossach lub Lilith, ale niektore buildy tez latwo omijaja ich mechaniki. Jesli masz niedosyt gier arpg to polecam Last Epoch. Edytowane 13 czerwca przez magpie 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca epocha tez mam w sumie to troche czekam na POE2 1 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Mam parę pytań. 1 Mam lvl 66 i jestem na koszmarze. Jak najszybciej dobić do 100 lvl? 2 Wymasterowalem wszystkie miejsca plus glif w drzewku. Nadal dostaje punkty, z którymi już nie mogę nic zrobić?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi