KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Ciekawe co kryje się za tym reworkiem postaci,na dzień dzisiejszy leveling okrutnie ssie na wczesnych levelach,równie dobrze moglibyśmy stratować od 50 lvl bo to co robimy do tier 3 nie ma żadnego sensu. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Chwalą się że zmiany są tak wielkie że można je porównać do zmian z loot reborn z 4 sezonu Ja tam na ich obietnice patrzę z przymrużonym okiem bo oni z byle czego robią rzekomy deal breaker, a wychodzi jak wychodzi. W jakimś interview czytałem, że od października będzie można biegać po podziemiach koszmaru już od początkowych leveli, a tam przecież nabija się exp do glifów z tablicy mistrzowskiej więc wychodzi na to, że ta tablica będzie wcześniej dostępna, a nie dopiero od 50lv jak obecnie Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Też gdzieś słyszałem, że chcą przerobić glify, bo ludzie narzekają, że na siłę trzeba iść robić, a nie do końca jest to ciekawe. Tam samo latania do Drzewa, ale to chyba już w tym sezonie zmienili? Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Wg mnie sposób nabijania paska by odebrać nagrodę od drzewa szeptów jest niezmieniony w tym sezonie (czyli 10 punktów do nabicia, zadania na mapce za 1,3 lub 5pkt) Jedynie co zmienili to sposób nabijania lv reputacji do głównego questu sezonowego. W 4 sezonie wpadało to tylko z piekielnych przypływów, w tym wpada z wszystkiego więc już nie walczy się w kółko z krwawą pannicą Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia A teraz jest jakaś inna farma dla $$? Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 2 godziny temu, Sedrak napisał(a): A teraz jest jakaś inna farma dla $$? Hordy Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Czekam aż zrobią tryb offline Cytuj
jimmy 1 272 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 15 miesięcy po premierze, a oni dalej są na etapie developmentu. To jest chyba to słynne game-as-a-service Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 40 minut temu, Homelander napisał(a): Czekam aż zrobią tryb offline Imo nie doczekasz się. Ta gra była od podstaw projektowana pod always online. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia https://news.blizzard.com/pl-pl/diablo4/24130178/pst-2-0-wszystko-co-musicie-wiedzie Zaszaleli, kolejna przebudowa gry, wrócą słowa runiczne (i jako ex do dlc XDD), całkowita zmiana w poziomie trudności przez całkowitą zmianę zasad tierow świata i dodaniu kilku nowych, skill pointy będą teraz wpadać do 60lv, tablic mistrzowskich można teraz podpiąć max 5, glify będą miały teraz max lv100 (dotychczasowo 21), a ich levelowanie przejdzie z podziemi koszmarów na pity xddd Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Grube zmiany. Skoro maxowanie glifów przechodzi do Pitów to co będzie w podziemiach koszmarów, wyjebią je do śmieci? Na pewno zmiany sprawią, że sezony będą dłuższe co jest dużym plusem. Ja w obecnym sezonie nie miałem co robić po dwóch tygodniach, wymaksowałem postać, super przedmioty zdobyte i koniec gry dla mnie. Jedyne co mi się nie podoba na 100% to, że nie wprowadzili nowej aktywności sezonowej. Ten kto nie kupi dodatku to będzie orał Pity do porzygu, i ewentualnie hordy, ale run i tak nie dostanie. No granie bez dodatku zapowiada się trochę biednie. Po tym co przeczytałem to by mi się nie chciało grać w nowy sezon bez dodatku. Party finder to też gamechanger, pogodziłem się z tym że dziady nigdy go nie zrobią a jednak będzie. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Pity po nowemu - będą służyć do lv glifów, to levelowanie to już nie przelewanie exp na konkretną sztukę glifa tylko to co opisują w tym linku co dałem Podziemia koszmarów po nowemu - będą służyć do zdobywania matsów do masterworku ( dodatkowo matsy będą też wpadać randomowo z innych aktywności) Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Dobry pomysł to lfg, w końcu będzie można chodzić na ubery, zamiast drzeć ryja na czacie. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Moim zdaniem zmiany na ogromny plus. Jeśli wszystko się będzie spinać i faktycznie będzie dobry balans zmian to szykuje się ostre granie. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Logiki w dodaniu słów runicznych tylko dla tych co kupią dodatek nie ma absolutnie żadnej prócz chęci wręcz zmuszenia tych co regularnie grają by jednak w niego zainwestować Ja tam i tak dodatek chciałem kupić day one więc nowe informacje ogłoszone wczoraj i podczas gamescomu tylko i wyłącznie mnie cieszą, będzie co robić w 6 sezonie. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Miałem tak niskie wymagania do Blizzarda,że spodziewałem się kolejnej wtopy a po tym pokazie jestem pewny,że kupię dodatek. System trudności będzie miał jakiś sens i ma podobno lecieć lepszy loot co kolejny tier co powinno być oczywistością. Z tymi runami nie mam pojęcia o co chodzi teraz je wsadzamy zamiast tych gemów? Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 5 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): [...] Z tymi runami nie mam pojęcia o co chodzi teraz je wsadzamy zamiast tych gemów? W D2 wkładałeś je do sprzętu w miejscach na klejnoty. Kombinacje run tworzyły słowa runiczne, które dawały zayebiste wzmocnienie przedmiotu. W D4 pewnie będzie podobny system. 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia To nie będzie podobny system. Wszystko jest w linku który dał Daffy. W skrócie: - są dwa rodzaje run: 17 run rytuału (generują zasób - punkty ofiary) i 28 run inwokacji (zużywają zasób i dają efekt - lista run jest w linku) - można mieć w sumie 2 "słowa runiczne" na raz aktywne przykładowe foto w spoilerze Spoiler 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia @Shankor No i wyszło, że nie śledzę za bardzo tematu ;p 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Jak ogarną słowa runiczne podobnie do D2 to będzie kozak, obecnie nie ma sensu zbierać białych przedmiotów. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Jah, Ith, Ber. Dokładnie. Mogliby też w końcu ogarnąć filtr przedmiotów. Jak tak klikniesz Udręczonego Bossa 3-4x z rzędu, albo poświęci się chwilę Krwawej Pannicy, to na ziemi leży tego od groma. Tak z ciekawości, nie licząc Daffyego i mnie, skusi się ktoś na dodatek na premierę. Nic to. Idę smażyć jakiś dłuższy post, ponieważ długo się tu nie wypowiadałem, a ostatnio sporo pograłem w Diabła Czwartego. Swoją drogą, ciekawe czy paladyn/krzyżowiec jako klasa, i sam Pan Grozy, zagoszczą kiedyś do D4. Sądzę, że tak. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia To co... Rozgrzewka na T3, a następnie już skok do T4. Starożytny, mityczny unikat spirytysty. Przecież jak tu wylosuje się GA, a następnie uda się u kowala machnąć 3x do wszystkich umiejętności, to postać będzie miała oręż z + 27 do rangi wszystkich umiejętności. 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Tutaj fajne podsumowanie ostatniego campfire i zmian jakie od nowego sezonu będą w grze Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Mam nadzieję, że ta fioletowa broń wyżej to jakieś nieporozumienie. To by zepsuło grę i inne klasy byłyby leszczami przy spirytyście. Podobny wał jest w Remnant 2 gdzie w płatnych DLC są bronie i mody do nich, które sprawiają że gra na najtrudniejszym poziomie sama się przechodzi - dosłownie nie trzeba umieć walczyć, strzela się atakiem obszarowym z nowej broni i bossowi życie samo schodzi a gracz może sobie pić kawę w tym momencie. Chuj w dupę devom za takie praktyki. To typowe pay to win i to w płatnej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi