Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
On 9/16/2024 at 2:56 PM, Shen said:

Poki to kosmetyka która nie daje przewagi w grze to jebac i tak.

No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox.

Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze:kekw:

Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie 

Opublikowano
32 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox.

Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze

Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie 

Jaka klasa? Ja grałem tylko druidem i necro, druid faktycznie jak gruby menel, ale necro miał fajne szmaty.

Opublikowano

Hej wszystkim!

Wróciłem do gry prawie po roku, dla relaksu.

Ale..

Chciałem ulepszyć swoje eq u kowala, ale mam ten znaczek na szaro zamalowane i nie wiem jak to odblokować.

mam 39lvl :pinch:

Opublikowano
W dniu 26.09.2024 o 20:46, Daffy napisał(a):

Skończyć musisz Pit1, Pity odblokowujesz jak skończysz Podziemia Koszmarów minimum na 46lv

Jeśli rozumiem, muszę skończyć kampanię, by mieć rangę świata III i wtedy ogarnę podziemia koszmarów? Tyle się naczytałem na Internecie, że głowa mała :wallbash:

Opublikowano

Tak, a do pitow musisz mieć range świata IV. A od 8 października wszystko przebudują łącznie z poziomami trudności więc albo teraz to olej albo przyspiesz granie 

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 28.09.2024 o 10:28, Sedrak napisał(a):

@Daffya wiesz co stracą gracze, którzy nie kupią DLC?

Nowa zawartość gry podstawowej – dostępna dla wszystkich graczy:

nowy maksymalny poziom: 60*,

nowy system poziomów trudności,

nowy maksymalny poziom mistrzostwa: 300,

zmiany systemu mistrzostwa,

przebudowa jakości przedmiotów,

2 nowe miejsca na postacie,

nowe umiejętności klasowe i pasywne dla każdej klasy,

nowa funkcja wyszukiwarki drużyny,

nowa zawartość sezonowa,

nowe nagrody sezonowe (postępy sezonowe, karnet bojowy, tablica reputacji)

Vessel of Hatred – zawartość dostępna dla posiadaczy dodatku:

region Nahantu, w tym podziemia, twierdze, zadania poboczne, nowe wydarzenia legionowe oraz rodziny potworów z Nahantu**,

klasa spirytysty,

kampania Vessel of Hatred,

sława regionu Nahantu,

runiczne słowa,

Mroczna Cytadela,

najemnicy,

Podmiasto Kurast,

wymiana zasobów z dodatku Vessel of Hatred.

• Plusik 1
Opublikowano

Lipa troche z najemnikami, ze to end game. Kupiłem tania zdrapke, chyba wezme na premiere dla singla chociaz, bo ze znajomych to juz chyba nikt nie gra.

Opublikowano

Lol, to się tego nie spodziewałem, że dodatek mocno dowiezie. No, nic, trzeba czekać na premierę i robić sezon. Będzie NAPIERDALANE.

Opublikowano

Chwalą zmiany, szczególnie nowe poziomy trudności są zrobione rozsądnie i przechodząc kampanie można sobie wreszcie narzucić wyzwanie. Spiritborn jest niby totalnie przegięty i obecnie jak ktoś chce się bawić konkretnie w nadchodzącym sezonie to wręcz nie ma alternatywy bo jest tak OP. Cytadela niby świetna ale kontrowersyjna bo to po prostu raidy z MMO czyli aktywność mocno różna od klasycznych w tym gatunku. Sezon 6 sam w sobie będzie mieć też mechanikę - wielkie kroczące stwory z portalem na plecach, które jak pokonamy to zdobywamy możliwość wejścia do tego portalu. Słowa runiczne rozczarowują i już niektórzy wręcz są pewni że przyjdą kiedyś tam w przyszłości solidny rework. Najemnicy spoko ale sama ich mechanika i rozwój zbyt prostacki. Kampania VoH świetna, dość długa i co było do przewidzenia kończy się cliffhangerem czyli pewnie za rok cd.

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał(a):

Lol, to się tego nie spodziewałem, że dodatek mocno dowiezie. No, nic, trzeba czekać na premierę PRZECENĘ i robić sezon. Będzie NAPIERDALANE.

Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku :nosacz:

Opublikowano

Wydają dodatek a różnorodność buildów nadal będzie zależeć tylko i wyłącznie od tego które numerki zboostują a które z zmniejszą.

W D4 jest zbyt mało skilli i zbyt mało interakcji między skillami. 6 sezon a postaciami gra się tak samo jak w S1. Zero miejsca na kreatywność, nuda.

I jeszcze to zmuszanie do grania z randomami na raidach :ragus:

Ja to jednak odpuszcze.

• beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano

Panowie jak to jest w Diablo IV z tymi sezonami? Wszystkie nowości z obecnego sezonu przejdą do trybu wiecznego z premierą 6 sezonu? Trochę lipa że aby ograć zawartość 6 sezonu na premiere dodatku muszę robić kolejną taką samą postać(wszystkie klasy już ograne) lub grać nową klasą.

Opublikowano
W dniu 5.10.2024 o 11:22, Shankor napisał(a):

Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku :nosacz:

Jest promka na Steam teraz, ja myślę właśnie o migracji, bo ten Battlenet zawsze wkurwia z tymi cenami w Euro.