Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

R0nQ0qq.jpeg

Stwierdziłem, że wybiorę się w odwiedziny do Andariel, tak z 2-3 razy. Taki SKURCZYBYK mi wypadł. :notlikethis:
Najlepszy talizman dla mojej klasy z maksymalną ilością GA. :yahoo:

J0m5DMK.jpeg

Już ulepszony. Wpadło (po kilku próbach) bardzo, ale to bardzo korzystnie. :pope:

Z5yZUbX.jpeg

Doły 105. Chore obrażenia, a przecież jeszcze pięćdziesiąt poziomów do maksymalnego potencjału... :diablo:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko ten sezon wiedźm, mamy do zrobienia questline z wiedźmami w sezonie, nowe skille w postaci aoe od tych wiedźm są. W sumie contentu mamy sporo, polowanie na głowy i zbieranie reputacji dla szeptów, jest też fala z piekła (stary event ale jest), cytadela z kazrami, gdzie można grać tylko w party. W solo też można pograć, ale nie ruszysz barier ochronnych, które blokują dostęp do głębszych lochów, bo są dwie blokady gdzie jednocześnie musi być min dwóch graczy. Jako, że battle pass miałem, za darmo, bo były wykarmione z poprzednich sezonów monety, które kosztują 1k. A dwie ostatnie sezony miałem pełne zrobione, ten sezon też również ukończyłem. Udało mi się wbić do pierwszej piątki najlepszych hunterów w pitach. W głównej to jestem w pierwszej dwudziestce, ciężko się robi już głębokie lochy. Ale to zależy już od perfekcyjnego ułożonego gearu, gdzie to jest czasochłonnym zajęciem. 

Lol, sorry, te miejsca z pitów to są stare wyniki XD. Czyli chuja, rankingu w tym sezonie nie ma. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Pewnie statystyki na serwerach im odpowiadają, sprzedaż govno itemow ich zadowala i ogólnie excel się zgadza więc regularnie content zapewniają by zarabiać 

Walczyć o prymat, odzyskanie pozycji serii, bycie poważnym konkurentem do poe2, to oni już nawet nie udawają że chcą.

Opublikowano

Może i to lepiej, że w tym roku dodatku nie będzie jak im ten vessel of hatred chujowo wyszedł, to niech dłubią dłużej z tym drugim dodatkiem. 

Opublikowano

Mogliby już przestać udawać, dać ludziom tryb offline i przerzucić zasoby na Wowa, bo z tym Diabełkiem to spudłowali straszliwie.

Przecież po tym PoE2 już i tak większość graczy patrzy z politowaniem.

Opublikowano
W dniu 17.02.2025 o 20:49, Homelander napisał(a):

Ciekawe czy więcej ludzi gra na Steamie czy battle.net. Liczę jednak, że ten tryb offline w D4 dadzą, może w wersji na Switch 2?

Nie ma szans, cały trzon gry oparty jest o online, by zrobić z tej gry tytuł do odpalenia offline musieliby mocno pogrzebać w kodzie gry

Opublikowano
45 minutes ago, Daffy said:

Nie ma szans, cały trzon gry oparty jest o online, by zrobić z tej gry tytuł do odpalenia offline musieliby mocno pogrzebać w kodzie gry

A nie było tak, że Diablo 3 było always online, a dopiero wersja na konsole pozwoliła grać w trybie offline?

Opublikowano

Tylko tutaj wszystko jest zaprojektowane pod always online - progresja, wydarzenia w świecie, multik z innymi graczami podczas grania solo, postaci itd. To nie będzie kwestia przełączenia pstryczka w ustawieniach.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Tylko tutaj wszystko jest zaprojektowane pod always online - progresja, wydarzenia w świecie, multik z innymi graczami podczas grania solo, postaci itd. To nie będzie kwestia przełączenia pstryczka w ustawieniach.

Jedyna szansa jaką widzę na offline to jakiś całkowicie osobny tryb gdzie stworzoną postacią permanentnie będzie można grać tylko i wyłącznie offline wtedy. Wtedy by były trzy opcje tworzenia postaci: sezonowa, wieczność, tryb offline

• Plusik 1
Opublikowano

Jedynym pomysłem na zrobienie sobie offline gierki, to jest zajebanie źródła kodowego DIV i sobie możeta robić, postawić własny serwer i grać po swojemu. Więc wątpię, żeby Blizz coś w tym temacie ruszył, skoro to jest takie MMO gierka, full always online. Masz pełną integrację z graczami ot co. 

Opublikowano
5 hours ago, Daffy said:

Jedyna szansa jaką widzę na offline to jakiś całkowicie osobny tryb gdzie stworzoną postacią permanentnie będzie można grać tylko i wyłącznie offline wtedy. Wtedy by były trzy opcje tworzenia postaci: sezonowa, wieczność, tryb offline

No tak jest przecież w Diablo 2. Tworząc postać wybierasz czy online czy offline i w takim trybie grasz sobie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

No tak jest przecież w Diablo 2. Tworząc postać wybierasz czy online czy offline i w takim trybie grasz sobie. 

Jeszcze ilu musi Tobie napisać że d4 jest całkowicie inne niż D2 i D3 w konstrukcji samej gry i założeń i jest od podstaw oparte na always online?

Fakt tak było w wcześniejszych diablo ale tam online nie było tak zaszyte w podstawach systemów i ten suwak on/off był  banalny do wykonania, tutaj jest to możliwe ,owszem ,ale dla blizzarda to by było o wiele więcej roboty i zaprzeczenie idei pierwotnego pomysłu na tą część (choć pewnie w to mają wyjebane xd)

• Lubię! 1