Daffy 10 821 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 W dniu 7.12.2024 o 17:15, Moldar napisał(a): Nowy sezon kiedy? 21 styczeń Cytuj
Sylvan Wielki 4 779 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Stwierdziłem, że wybiorę się w odwiedziny do Andariel, tak z 2-3 razy. Taki SKURCZYBYK mi wypadł. Najlepszy talizman dla mojej klasy z maksymalną ilością GA. Już ulepszony. Wpadło (po kilku próbach) bardzo, ale to bardzo korzystnie. Doły 105. Chore obrażenia, a przecież jeszcze pięćdziesiąt poziomów do maksymalnego potencjału... 1 1 Cytuj
number_nine 1 358 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia postępy w season passie idą jakoś równo z expem, trzeba robić jakieś sezonowe eventy czy jak? Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Spoko ten sezon wiedźm, mamy do zrobienia questline z wiedźmami w sezonie, nowe skille w postaci aoe od tych wiedźm są. W sumie contentu mamy sporo, polowanie na głowy i zbieranie reputacji dla szeptów, jest też fala z piekła (stary event ale jest), cytadela z kazrami, gdzie można grać tylko w party. W solo też można pograć, ale nie ruszysz barier ochronnych, które blokują dostęp do głębszych lochów, bo są dwie blokady gdzie jednocześnie musi być min dwóch graczy. Jako, że battle pass miałem, za darmo, bo były wykarmione z poprzednich sezonów monety, które kosztują 1k. A dwie ostatnie sezony miałem pełne zrobione, ten sezon też również ukończyłem. Udało mi się wbić do pierwszej piątki najlepszych hunterów w pitach. W głównej to jestem w pierwszej dwudziestce, ciężko się robi już głębokie lochy. Ale to zależy już od perfekcyjnego ułożonego gearu, gdzie to jest czasochłonnym zajęciem. Lol, sorry, te miejsca z pitów to są stare wyniki XD. Czyli chuja, rankingu w tym sezonie nie ma. 1 Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano niedziela o 20:03 Opublikowano niedziela o 20:03 Potwierdzili że w tym roku nowego dlc nie będzie ale mają jakoś niedługo wrzucić roadmap zmian jakie planują na 2025 Cytuj
bartiz 1 638 Opublikowano niedziela o 20:52 Opublikowano niedziela o 20:52 oni jeszcze walczą mimo, że early access POE2 wciągnął to wszystko dupom? Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano niedziela o 21:00 Opublikowano niedziela o 21:00 Pewnie statystyki na serwerach im odpowiadają, sprzedaż govno itemow ich zadowala i ogólnie excel się zgadza więc regularnie content zapewniają by zarabiać Walczyć o prymat, odzyskanie pozycji serii, bycie poważnym konkurentem do poe2, to oni już nawet nie udawają że chcą. Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano niedziela o 21:18 Opublikowano niedziela o 21:18 Może i to lepiej, że w tym roku dodatku nie będzie jak im ten vessel of hatred chujowo wyszedł, to niech dłubią dłużej z tym drugim dodatkiem. Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano niedziela o 21:20 Opublikowano niedziela o 21:20 Mogliby już przestać udawać, dać ludziom tryb offline i przerzucić zasoby na Wowa, bo z tym Diabełkiem to spudłowali straszliwie. Przecież po tym PoE2 już i tak większość graczy patrzy z politowaniem. Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano niedziela o 21:26 Opublikowano niedziela o 21:26 Ciekawi mnie jaki jest rozstrzał graczy grających pomiędzy poe2, a diablo iv. Są jakieś aktualne statystyki? Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano poniedziałek o 19:17 Opublikowano poniedziałek o 19:17 21 godzin temu, Faka napisał(a): Ciekawi mnie jaki jest rozstrzał graczy grających pomiędzy poe2, a diablo iv. Są jakieś aktualne statystyki? Jedynie na szybko statystyki ze steam. vs 1 Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano poniedziałek o 19:49 Opublikowano poniedziałek o 19:49 Ciekawe czy więcej ludzi gra na Steamie czy battle.net. Liczę jednak, że ten tryb offline w D4 dadzą, może w wersji na Switch 2? Cytuj
Moldar 2 310 Opublikowano poniedziałek o 19:52 Opublikowano poniedziałek o 19:52 Biorąc pod uwagę, że gra nie wyszła na premierę na Steam, to więcej gra na battle.net. 1 Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano środa o 09:12 Opublikowano środa o 09:12 W dniu 17.02.2025 o 20:49, Homelander napisał(a): Ciekawe czy więcej ludzi gra na Steamie czy battle.net. Liczę jednak, że ten tryb offline w D4 dadzą, może w wersji na Switch 2? Nie ma szans, cały trzon gry oparty jest o online, by zrobić z tej gry tytuł do odpalenia offline musieliby mocno pogrzebać w kodzie gry Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano środa o 09:59 Opublikowano środa o 09:59 45 minutes ago, Daffy said: Nie ma szans, cały trzon gry oparty jest o online, by zrobić z tej gry tytuł do odpalenia offline musieliby mocno pogrzebać w kodzie gry A nie było tak, że Diablo 3 było always online, a dopiero wersja na konsole pozwoliła grać w trybie offline? Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano środa o 10:15 Opublikowano środa o 10:15 Nie wiem jak było ale na pewno D3 nie był tak mocno w samej podstawie założeń tak oparty o online jak D4 Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano środa o 10:18 Opublikowano środa o 10:18 Zobaczymy. Już bywały gry tylko online i bez szans na offline, a potem okazywało się, że jednak się da Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano środa o 10:53 Opublikowano środa o 10:53 Tylko tutaj wszystko jest zaprojektowane pod always online - progresja, wydarzenia w świecie, multik z innymi graczami podczas grania solo, postaci itd. To nie będzie kwestia przełączenia pstryczka w ustawieniach. Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano środa o 15:40 Opublikowano środa o 15:40 4 godziny temu, Bzduras napisał(a): Tylko tutaj wszystko jest zaprojektowane pod always online - progresja, wydarzenia w świecie, multik z innymi graczami podczas grania solo, postaci itd. To nie będzie kwestia przełączenia pstryczka w ustawieniach. Jedyna szansa jaką widzę na offline to jakiś całkowicie osobny tryb gdzie stworzoną postacią permanentnie będzie można grać tylko i wyłącznie offline wtedy. Wtedy by były trzy opcje tworzenia postaci: sezonowa, wieczność, tryb offline 1 Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano środa o 16:08 Opublikowano środa o 16:08 Jedynym pomysłem na zrobienie sobie offline gierki, to jest zajebanie źródła kodowego DIV i sobie możeta robić, postawić własny serwer i grać po swojemu. Więc wątpię, żeby Blizz coś w tym temacie ruszył, skoro to jest takie MMO gierka, full always online. Masz pełną integrację z graczami ot co. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano środa o 20:50 Opublikowano środa o 20:50 5 hours ago, Daffy said: Jedyna szansa jaką widzę na offline to jakiś całkowicie osobny tryb gdzie stworzoną postacią permanentnie będzie można grać tylko i wyłącznie offline wtedy. Wtedy by były trzy opcje tworzenia postaci: sezonowa, wieczność, tryb offline No tak jest przecież w Diablo 2. Tworząc postać wybierasz czy online czy offline i w takim trybie grasz sobie. Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano środa o 20:53 Opublikowano środa o 20:53 3 minuty temu, Homelander napisał(a): No tak jest przecież w Diablo 2. Tworząc postać wybierasz czy online czy offline i w takim trybie grasz sobie. Jeszcze ilu musi Tobie napisać że d4 jest całkowicie inne niż D2 i D3 w konstrukcji samej gry i założeń i jest od podstaw oparte na always online? Fakt tak było w wcześniejszych diablo ale tam online nie było tak zaszyte w podstawach systemów i ten suwak on/off był banalny do wykonania, tutaj jest to możliwe ,owszem ,ale dla blizzarda to by było o wiele więcej roboty i zaprzeczenie idei pierwotnego pomysłu na tą część (choć pewnie w to mają wyjebane xd) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi